A Cane Corso Bemutatása

A Cane Corso-k egyszerűen imádják, ha akad számukra valami tennivaló. Ezt az olasz kutyafajtát őrzésre és nagyvadak (pl.: vaddisznók) elejtésére nevelték.

A Cane Corso-k erős, atletikus kutyák. Tapasztalt, nagy udvarral rendelkező gazdiknak ajánlott kutyusok. Feladatokat, munkát kell adni nekik folyamatosan, máskülönben hamar unatkozni kezdenek, ami által előjön belőlük a destruktív hajlam is. Ha biztosítani tudsz a kutyának nagy teret, elegendő mozgást, edzést, akkor teljes szívből ajánljuk neked ezt a fajtát!

Olvass tovább még több érdekességért!

A Cane Corso Részletes Bemutatása

Egy Cane Corso (röviden Corso) kutyus olyan embernek való, aki valóban egy négylábú társra vágyik, és nem sajnálja az idejét és energiáját a kutya nevelésére, ápolására, gondozására. A Corso-k nem kifejezetten barátságosak az idegenekkel, minden szeretetét és érdeklődését a saját családjának szenteli.

Egész egyszerűen nem érdekli ezt a kutyafajtát más állat és az emberek a családon kívül.

A Cane Corso-nak muszáj valami feladatot adni. Egész egyszerűen nem hajlandó egész nap feküdni és nem csinálni semmit. Hidd el fog keresni valami munkát a ház körül, ha te nem adsz neki, de azt lehet, hogy a kerted, udvarod és személyes tárgyaid bánják. Egy farmon vagy gazdaságban nagyon jól érzik magukat, hiszen ki tudják venni részüket a munkában a tereléssel, őrzéssel.

A Cane Corso Legfőbb Ismérvei

Fontos Tudnivalók Fajtaválasztáskor

  • A Cane Corso-k szőre lehet fekete, világos, sötétszürke, gesztenyebarna, sötétbarna és vörös színű. Bármelyik szín előfordulhat brindle mintával (másnéven csíkos).
  • A világosbarna és vörös Corso-k arca általában fekete vagy szürke.
  • Fülük lehet vágott is akár, de nem ritka a lógó fül sem.
  • Rengeteg mentál- és fizikai stimulációra van szükségük, igazi munkás kutyák.
  • Nem kifejezetten beszédes kutyák, de a családdal nagyon szeretnek „beszélgetni” a maguk módján különböző hangokkal.
  • A Cane Corso-k nem kezdő gazdiknak való kutyusok. Elengedhetetlen számukra a megfelelő szocializáció, nevelés, edzés és mozgás.
bulldog kutya
bulldog kutya
bulldog kutya
bulldog kutya
Imi
Imi

Kutyatáp szakértőnk és alapítónk, Vargyas Imre szakvéleménye:

✔️ kutya táplálkozási szakember, aki a kutyák étel-allergiás betegségeinek megelőzésére tette fel az életét
✔️ 5+ éves közvetett kutyatáp gyártói tapasztalat, éves szinten közel 20,000+ kutya kutyatápjáért felel
✔️ a nagynevű brit CPD által elismert Kutyatáplálkozási szakember

——————–

2017 elején alapítottuk testvéreimmel a CricksyDog-ot, hogy közösen olyan kutyatápot alkossunk meg, aminek célja a kutyák egészséges táplálása. Ez a mi, Vargyas testvérek soha nem múló célkitűzése, immáron több mint 5 éve. Számunkra a házikedvenc biztonsága és a minőség az első.

Számunkra a CricksyDog teljesen mást képvisel, mint amihez a bevásárlóközpontok kutyás polcain hozzászokhattunk. Egy új, innovatív, főként az eleség allergiák megelőzését és megoldását is felkaroló olyan irányvonalat, ami valóban csak a négylábú családtag boldogságáról szól.

A CricksyDog receptúrák mindegyike a lényegre összpontosít: Csak olyat tartalmaz, ami jó az állatnak. És bár egy igen egyszerűnek tűnő mondat, de sok kutyatápnak mégsem sikerül ezt az egyszerű irányelvet betartani!

Jelenleg nincsenek az Európai Unióban kimondottan kutyatápokkal foglalkozó nagyon erős előírások! Ez gyakorlatilag azt jelenti hogy a tápokba kis túlzással bármit bele lehet tenni. Nálunk különösen fontos a kutyusod tökéletes egészsége! Önmagáért beszél az is, hogy a CricksyDog tápok a legtöbb esetben a gyártástól számított 3-6 hónapon belül kutyusod asztalára kerülnek. Kutyatáp tanácsadóként tudom, hogy az ilyen fokú frissesség mekkora előnyt jelent egy táplálék esetén.

Bárcsak több kutyatáp is követné ezt a példát! De sajnos az a tapasztalatom, hogy sok márkát kizárólag a pénz vezérel. Nem egyszer hallom állatorvos ismerősöktől, hogy a több éven át silány minőségű tápon nevelt, legyengült, emésztőszervi beteg kutyákat kell meggyógyítaniuk, amennyire lehetséges egyáltalán. Szörnyű ilyenkor nekik elmagyarázni a gazdiknak, hogy akár maradandó, gyógyíthatatlan szövődményekhez, vagy hiány-betegségekhez is vezethet ez a probléma kedvencüknél! Szerencsére neked nem kell többé ilyeneken aggódnod, hiszen a CricksyDog tápok mögött egy innovatív szakmai csapat áll, kutyatáp szakértőkkel, hogy kutyád asztalára minden nap csúcsminőségű eledel kerülhessen.

Cane corsoknak a fent is szereplő Ted tápokat javaslom.”

Cane Corso Személyisége

A Cane Corso- történetesen rettentő lendületesek, nem ismernek lehetetlent és imádják a kihívásokat. Ez a temperamentum viszont egy kétélű fegyver. Egy magabiztos, konzisztens gazdi mellett kiváló társakká válhatnak. Megfelelő neveléssel és odafigyeléssel elkerülhető az agresszív viselkedés. Ellenkező esetben – hanyag gazdival – viszont a Cane Corso-k már kifejezetten veszélyesek is tudnak lenni, amint elhagyják otthonukat. Egyik év júliusában két Cane Corso kutya került a hírekbe azzal, hogy megtámadtak és megöltek egy futót.

Egy jólnevelt Corso engedelmes és szeretetteljes a családja felé, beleértve a kisgyerekeket is. Ennek eléréséhez azonban már kölyökkorban neki kell állni szocializálni a kutyust és a nevelést is nagyon korán el kell kezdeni.

A Corso-k nagyon intelligens, okos kutyák. Erre még rájön a főnökösködő, irányító természetük és már nem is olyan meglepő miért olyan domináns kutyák is ők valójában! Feszítik a húrt, kíváncsiak a gazdik határaira. Nagyon fontos már az elején szabályokat hozni és határozottan ráparancsolni a kutyákra, ezzel lehet bennük nyomatékosítani, hogy ki is az igazi „vezér” a családban.

Az alap trükköket már kölyökkorban meg kell nekik tanítani, hogy felnőtt korukra már sokkal komplexebb parancsokra is szót fogadjanak.

A határozottság és szigorúság nem jelenti azt, hogy a kutyát bántalmazni kell. SOHA nem bántunk állatokat sem. Az erőszak nemcsak rossz üzenetet közvetít, de nagyon veszélyes következményei is lehetnek főleg nagytestű kutyák esetén. Egy érzékenyebb Corso tanul a hangsúlyból is, ezért fontos a határozottság, de ezt sem lehet összekeverni az ordítozással, üvöltéssel. A szép szavakból sokkal többet tanul a kutyus és nagyobb kedve is lesz a tanuláshoz. A következetesség pedig azért is fontos, hogy a gazdi megmutassa ő a főnök a háznál.

Egy kölyök Corso önbizalmán úgy tudsz gazdiként segíteni, ha magára hagyod egy kis időre. Ez lehet kint a kertben vagy a ketrecében, amíg valamilyen házimunkát végzel vagy sürögsz-forogsz a ház körül. Az egyedül töltött idő segít a kutyusnak ráeszmélni, hogy szeretett gazdija csupán csak dolgozni megy, rövid időn belül visszatér és nem véglegesen hagyta magára.

A Corso-knál is nagyon fontos a korai szocializáció, hogy minél előbb, minél több embert, látnivalót, szagot, hangot fedezhessenek fel. A korai szocializálás segít, hogy mire kölyökkutyád felnő egy sokkal szófogadóbb, talpraesettebb kutyává váljon.

A kutyamegőrzők, kutyafuttatók kiváló helyek arra, hogy új állatokkal ismerkedhessen meg kedvenced. Jó ötlet még ezen kívül rendszeresen vendégeket hívni magadhoz, emberekkel teli parkban sétálni, kutyabarát helyre vinni stb.

Az olasz fajtastandard szerint egy Corso-nak indifferensnek kell lennie mindaddig, amíg valódi veszély nem fenyegeti őt és családját. A dolgos természetük miatt magas stressztűrő képességgel rendelkeznek.

A Cane Corso Egészségügyi Gondozása, és Leggyakoribb Betegségei

A Corso-k általában az egészségesebb kutyafajtákhoz tartoznak, de természetesen ők is lebetegedhetnek (például a nem jól megválasztott kutyatápokkal!) és romolhat az állapotuk.

Leggyakoribb betegségek: csípő diszplázia; szemhéj rendellenességek, entrópia, ektrópia, cseresznyeszem; demodekózis (lehet örökletes); gyomor torzió, másnéven puffadás.

Vásárolj megbízható tenyésztőktől, akik mindent tudnak az adott kutyus egészségügyi állapotáról és ezt orvosi papírokkal is igazolni tudják. Egy megbízható tenyésztő eladás előtt beadatja a szükséges oltásokat, elintézi a féregtelenítést. A jó tenyésztők ügyelnek arra, hogy a szülő-kutyák két évnél idősebbek, jólneveltek legyenek, illetve folyamatosan ellenőrzik az állomány egészségügyi állapotát!

Gondozása

Igazi munkáskutyához híven rengeteg mozgásra van szükségük ahhoz, hogy formában maradjanak. Naponta igénylik a kiadós sétákat, lehet az reggel vagy este vagy akár reggel és este is! Ha szeretsz biciklizni, szerezd be a megfelelő kiegészítőket hozzá és csatold a bringádhoz kutyusodat, hogy miközben te tekersz addig ő futhasson melletted egy jót!

A kölykökkel nagyon óvatosan kell bánni. Mozgásszerveik 18 hónapos korukig nem fejlődnek ki teljesen. A kölykök ugyanúgy igénylik a napi mozgást, de sokkal kisebb távokat érdemes megtenni velük, sokkal kisebb tempóban.

Mentál stimulációhoz pedig egész egyszerűen csak munkát kell adni a kutyusnak. Szeretnek nyájat terelni, új trükköket tanulni, a már megtanult parancsokat bemutatni, kutyasportokban részt venni. Naponta legalább 20 percet töltsetek el hasonló tevékenységekkel; szedheted azt két 10 perces játékidőre is, az teljesen mindegy már!

A Cane Corso-kat annyira nem lehet szabadjára engedni, mint esetleg más kutyafajtákat. Egy erős, stabil kerítés kötelező kiegészítőnek kell hogy legyen! A villanykerítéssel nem lehet őket távoltartani és megakadályozni őket, hogy átszökjenek a szomszédba.

Végül, de nem utolsó sorban figyelembe kell venni az anyagi vonzatokat is. Egy nagyobb testű kutya sokkal több pénzbe kerül és sokkal több tennivaló is jár vele együtt. A kötelező orvosi vizsgálatok és beavatkozások sokkal drágábbak egy nagytestű kutyánál, mint egy kisebbnél. Ha valamiért a Cane Corso-d műteni kell, akkor sajnos annak az ára is sokkal magasabb lesz, mivel több altatóra van szükségük, mint kisebb társainak. A gyógyszerek mennyisége is eltérő, egy nagyobb kutyának többet kell szednie. Nem hagyható ki a felsorolásból a kutyaiskolák, tréningek, kutyamegőrzők költségei sem! Ezeket nem szabad figyelmen kívül hagyni még a tervezés ideje alatt. Egy kutya nem pár hetes elfoglaltság, hanem akár 10-12 év! Ez idő alatt pedig rengeteg költséggel is jár az új kedvenc ellátása, gondozása.

Etetés

Napi ajánlott mennyiség: 500-600 gramm kiváló minőségű CricksyDog száraztáp.

Hogy felnőtt kutyádnak mi az ideális napi adagja az nagyban függ a kutya méretétől, testalkatától, metabolizmusától és aktivitás szintjétől. Éppannyira különbözőek a kutyák, mint mi emberek, ezért nem lehet pontos adatokat meghatározni. Teljesen egyértelmű, hogy egy izgő-mozgó kutyusnak sokkal több tápanyagra van szüksége, mint egy lusta kutyusnak.

Sokkal jobb naponta kétszer adni nekik enni, hiszen így nem tudják rögtön felfalni az egész napi adagjukat. Ha nem vagy biztos az adagolásban és nem tudod eldönteni, hogy kutyusod már túlsúlyos-e vagy sem, fordulj hozzánk segítségért!

Először is, ha csupán csak ránézel a kutyádra látnod kell a derekát. Ezután helyezd a hátára a kezedet úgy, hogy a hüvelykujjaid a gerinc vonalában legyenek. Érezned kell a kutya bordáit anélkül, hogy nagyobb nyomást helyeznél rá. Ha ez nem sikerül, akkor kutyusodnak többet kell mozognia és kevesebbet kell ennie.

További etetési tanácsokért olvasd el korábbi cikkeinket, ahol többek között írtunk a helyes etetési módokról, mennyiségekről, kölyökkutyák és felnőttkutyák etetéséről is. Korábban írtunk pár cikket az elhízás első jeleiről, a megfelelő táp választásról, adagolásáról.

Még több etetéssel és táppal kapcsolatos kérdés esetén, olvasd el korábbi írásainkat vagy keress fel minket elérhetőségeink valamelyikén.

E-mail címünk: kerdes@cricksydog.hu.

Bunda Színe és Ápolása

A Cane Corso-knak nagyon rövid, tömör fedőszőrük van egy nagyon vékony, könnyű aljszőrzettel párosítva. Színük lehet fekete, szürke, vörös, világosbarna, gesztenyebarna és lehet akár még csíkos mintázatú is. A bundájuk évente kétszer nagyobb mennyiségben hullik, érdemes beszerezni egy nagyon jó porszívót!

Ha viszonylag gyakran szeretnéd fürdetni Cane Corso kutyusodat, jobb már kölyökkorban hozzászoktatni a rutinhoz. Kölyökként akár hetente is fürdetheted.

A fogakat érdemes hetente legalább kétszer-háromszor megmosni, hogy a lerakódásokat és a baktériumokat eltűntessük a szájüregből. A napi fogmosás még jobb lenne, ezzel a fogíny problémák is megelőzhetők.

Havonta egyszer-kétszer körmöt is kell vágni a Cane Corso kutyáknál is. Akkor túl hosszú a körmük, ha már lehet hallani a lépteiket a padlón. A kutyák körmei rendkívül érzékenyek mivel vérerek is futnak bennük, ezért rettentő óvatosan kell ezt a folyamatot elvégezni. Ha nem vagy biztos a dolgodban, fordulj szakemberhez, kutyakozmetikushoz!

A füleket is hetente ellenőrizni kell, hátha begyulladt vagy elfertőződött. Óvatosan töröld át a füleit egy enyhén benedvesített vagy fültisztító szerrel átitatott vattával. A hallójáratba sosem szabad belenyomni a vattát!

Szoktasd hozzá kutyusodat az ápolási rutinokhoz már kölyök korától fogva. Az a lényeg, hogy pozitív élménnyé váljon számára a rutin ellenőrzés. Vess be bármit, amivel kellemesebbé tudod tenni ezeket a folyamatokat.

Az ápolás egy tökéletes lehetőség arra, hogy az esetleges sebeket, hegeket, bolhákat, bőrpírt, gyulladásokat leellenőrizd a bőrükön, orrukon, szemük környékén, szájukon stb. A heti ellenőrzéssel észreveheted a betegségek kezdetleges tüneteit is.

Viszonya a Gyermekekhez és Háziállatokhoz

Ha megfelelő nevelést kapott a kutya és jól szocializálódott, akkor a kisgyerekekkel nagyon jól kijönnek, sőt kifejezetten védelmezik is őket. Ettől függetlenül nem szabad őket egyedül hagyni gyerekekkel, még akkor sem, ha jólnevelt kutyusról van szó. Elég egy rossz mozdulat és bekövetkezhet a baj. A Cane Corso-k egyébként is érzékenyebbek és gyanakvóbbak az idegenekkel szemben, egy kisgyerek pedig hiába családtag, még idegen számára.

Nagyon fontos megtanítani a kisgyerekeknek, hogyan kell egy kutyát megsimogatni, megközelíteni. Felügyelet nélkül nem szabad gyereket, kutyával magára hagyni, ugyanis egy rossz mozdulat elég és be is következik a baj. Meg kell tanítani a gyerekeknek, hogy nem szabad piszkálni a kutyákat, ha alszanak és/vagy esznek.

A Cane Corso-k jól kijönnek azokkal az állatokkal akikkel együtt nőttek fel, de a teljesen idegen állatokra akár még zsákmányként is tekinthet. A szomszéd kisállatai garantált veszélyben vannak. Ezért is hangsúlyozzuk mennyire fontos a szocializálás, attól ugyanis nyugodtabban kezelik az idegen helyzeteket és végzetes, komolyabb baj nem történhet!

Több Mint 20,000 Pozitív Visszajelzés Örvendeztetett Már Meg Bennünket…

Itt most csak a 20 legfrissebbet listázzuk ki Neked.

#1 kép innen:annamária nagy#2 kép innen:annamária nagy
2
annamária nagyhu
hiteles vásárlói visszajelzéshiteles vásárlói visszajelzés
5/5

Ellenőrzött értékelésEllenőrzött értékelés - eredeti megtekintése

Ennyi idővel ezelőtt: 3 óra
Névtelenhu
hiteles vásárlói visszajelzéshiteles vásárlói visszajelzés
5/5

Ellenőrzött értékelésEllenőrzött értékelés - eredeti megtekintése

Ennyi idővel ezelőtt: 4 óra
Névtelenhu
hiteles vásárlói visszajelzéshiteles vásárlói visszajelzés
5/5

Ellenőrzött értékelésEllenőrzött értékelés - eredeti megtekintése

Ennyi idővel ezelőtt: 4 óra
Agárdi K.hu
hiteles vásárlói visszajelzéshiteles vásárlói visszajelzés
5/5

Tökéletes a kistestü kutyusnak,szereti!

Ellenőrzött értékelésEllenőrzött értékelés - eredeti megtekintése

Ennyi idővel ezelőtt: 8 óra
Agárdi K.hu
hiteles vásárlói visszajelzéshiteles vásárlói visszajelzés
5/5

Nagyon ízlik a kutyusomnak!!!!

Ellenőrzött értékelésEllenőrzött értékelés - eredeti megtekintése

Ennyi idővel ezelőtt: 8 óra
Agárdi K.hu
hiteles vásárlói visszajelzéshiteles vásárlói visszajelzés
4/5

Az én kutyusomnak ez az íz nem jött be,de várjuk a csere tápot.köszönjük!!!!

Ellenőrzött értékelésEllenőrzött értékelés - eredeti megtekintése

Ennyi idővel ezelőtt: 8 óra
Pflanczer Ferenc
hiteles vásárlói visszajelzéshiteles vásárlói visszajelzés
5/5

Nagyon szereti. 🥰

Ellenőrzött értékelésEllenőrzött értékelés - eredeti megtekintése

Ennyi idővel ezelőtt: 8 óra
Magdi Kazsimér Bélánéhu
hiteles vásárlói visszajelzéshiteles vásárlói visszajelzés
5/5

nagyon szereti

Ellenőrzött értékelésEllenőrzött értékelés - eredeti megtekintése

Ennyi idővel ezelőtt: 9 óra
#1 kép innen:Tamás Wéber
1
Tamás Wéberhu
hiteles vásárlói visszajelzéshiteles vásárlói visszajelzés
5/5

Ellenőrzött értékelésEllenőrzött értékelés - eredeti megtekintése

Ennyi idővel ezelőtt: 10 óra
#1 kép innen:Tamás Wéber
1
Tamás Wéberhu
hiteles vásárlói visszajelzéshiteles vásárlói visszajelzés
5/5

Ellenőrzött értékelésEllenőrzött értékelés - eredeti megtekintése

Ennyi idővel ezelőtt: 10 óra
Végh D.hu
hiteles vásárlói visszajelzéshiteles vásárlói visszajelzés
5/5

Ellenőrzött értékelésEllenőrzött értékelés - eredeti megtekintése

Ennyi idővel ezelőtt: 10 óra
Végh D.hu
hiteles vásárlói visszajelzéshiteles vásárlói visszajelzés
5/5

Ellenőrzött értékelésEllenőrzött értékelés - eredeti megtekintése

Ennyi idővel ezelőtt: 10 óra
Végh D.hu
hiteles vásárlói visszajelzéshiteles vásárlói visszajelzés
5/5

Ellenőrzött értékelésEllenőrzött értékelés - eredeti megtekintése

Ennyi idővel ezelőtt: 10 óra
Végh D.hu
hiteles vásárlói visszajelzéshiteles vásárlói visszajelzés
5/5

Ellenőrzött értékelésEllenőrzött értékelés - eredeti megtekintése

Ennyi idővel ezelőtt: 10 óra
Kereszti Krisztina
hiteles vásárlói visszajelzéshiteles vásárlói visszajelzés
5/5

Egy csoda ez a táp! Bullterrierünk folyamatosan savas gyomorproblémákkal küzdött, mely már olyan méreteket öltött , hogy éjjel és nappal is hányt, folytonos problémát és életminőség romlást okoztak a refluxos panaszok! Kb 2 hete próbáltuk ki előszőr ezt a tápot, már az első éjszaka megszűntek a tünetek és nem hányt, nem voltak refluxos panaszai! Mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy próbálja ki ilyen problémák esetén!

Ennyi idővel ezelőtt: 12 óra
Kovács Z.hu
hiteles vásárlói visszajelzéshiteles vásárlói visszajelzés
5/5

Ebből a juti falatból semmi nem elég.

Ellenőrzött értékelésEllenőrzött értékelés - eredeti megtekintése

Ennyi idővel ezelőtt: 2 nap
István Koloszárhu
hiteles vásárlói visszajelzéshiteles vásárlói visszajelzés
5/5

Ellenőrzött értékelésEllenőrzött értékelés - eredeti megtekintése

Ennyi idővel ezelőtt: 3 nap
Magdi Kazsimér Bélánéhu
hiteles vásárlói visszajelzéshiteles vásárlói visszajelzés
5/5

nagyon szereti- már régóta ezt eszi

Ellenőrzött értékelésEllenőrzött értékelés - eredeti megtekintése

Ennyi idővel ezelőtt: 3 nap
Éva Takácshu
hiteles vásárlói visszajelzéshiteles vásárlói visszajelzés
5/5

Ellenőrzött értékelésEllenőrzött értékelés - eredeti megtekintése

Ennyi idővel ezelőtt: 3 nap
Éva Takácshu
hiteles vásárlói visszajelzéshiteles vásárlói visszajelzés
5/5

Ellenőrzött értékelésEllenőrzött értékelés - eredeti megtekintése

Ennyi idővel ezelőtt: 3 nap

További Kutyafajtákra Is Kíváncsi Vagy?

Összegyűjtötük Neked a legnépszerűbb kutyafajtákat, és mindet jellemeztük a fent látható módon. Labrador, szibériai husky, németjuhász, beagle, yorkie, vagy csivava… mindről igyekeztünk valami egyedit írni.

Agár

kutya bemutatása

Amerikai staffordshire terrier

kutya bemutatása

Argentin dog

kutya bemutatása

Bernáthegyi

kutya bemutatása

Bichon havanese

kutya bemutatása

border collie

Border Collie

kutya bemutatása

Bulldog

kutya bemutatása

Cane Corso

kutya bemutatása

Cardigan Welsh Corgi

kutya bemutatása

Cavalier King Charles Spaniel

kutya bemutatása

Cocker Spániel

kutya bemutatása

Csivava

kutya bemutatása

Dalmata

kutya bemutatása

Dobermann

kutya bemutatása

Erdélyi kopó

kutya bemutatása

Foxterrier

kutya bemutatása

Francia bulldog

kutya bemutatása

golden retriever

Golden retriever

kutya bemutatása

golden retriever

Jack Russell Terrier

kutya bemutatása

golden retriever

Kínai Kopasz Kutya

kutya bemutatása

golden retriever

Kínai Shar Pei

kutya bemutatása

golden retriever

Komondor

kutya bemutatása

golden retriever

Kuvasz

kutya bemutatása

barna labrador ül

Labrador

kutya bemutatása

barna labrador ül

Lakeland Terrier

kutya bemutatása

barna labrador ül

Leonbergi

kutya bemutatása

barna labrador ül

Máltai Selyemkutya

kutya bemutatása

barna labrador ül

Mopsz

kutya bemutatása

barna labrador ül

Mudi

kutya bemutatása

Nagy Svájci Havasi Kutya

kutya bemutatása

Németjuhász

kutya bemutatása

Óriás Schnauzer

kutya bemutatása

Papillon

kutya bemutatása

Pomerániai törpespicc

kutya bemutatása

Puli

kutya bemutatása

Rottweiler

kutya bemutatása

Schnauzer

kutya bemutatása

Selyemszőrű terrier

kutya bemutatása

Shetlandi juhászkutya

kutya bemutatása

Shiba Inu

kutya bemutatása

Si-cu

kutya bemutatása

Skót terrier

kutya bemutatása

Szamojéd

kutya bemutatása

Szibériai husky

kutya bemutatása

Tacskó

kutya bemutatása

Tibeti Masztiff

kutya bemutatása

Tibeti Spániel

kutya bemutatása

Törpe Schnauzer

kutya bemutatása

Uszkár

kutya bemutatása

Újfundlandi

kutya bemutatása

Vizsla

kutya bemutatása

Weimari Vizsla

kutya bemutatása

West Highland White Terrier

kutya bemutatása

Whippet

kutya bemutatása

Yorkshire Terrier

kutya bemutatása

Másnapi kiszállítás

Amennyiben délig megrendeled csomagodat, akkor annak tartalma már másnap kutyusod táljában landolhat. Ne feledd, Magyarország összes településére szállítunk!

Prémium összetevők

Minden tápunk alapanyaga ellenőrzött gazdáktól származik. Számunkra kutyusod biztonsága a legfontosabb! Győződj meg róla magad!

Kérdésed van, vagy elakadtál?

Írj nekünk Facebookon, vagy keress telefonon.
Rólunk mondtátok
27915 vélemény