CricksyDog Tenyésztői Kedvezmény

Gondtalan Boldog Élet A Teljes Falkának

Kedvezményes

Amennyiben részt veszel a tenyésztői programunkban, akkor 22% kedvezménnyel vásárolhatsz a webshopunkból, az összes termékünkből!

Bármikor lemondható

Nálunk nincsenek kötöttségek. Bármikor kiléphetsz tenyésztői programunkból. Csak írj nekünk emailt, vagy keress minket telefonon. 0% kötöttség!

Rugalmas

Ingyenes házhoz szállítás, és garantált 22%-os extra kedvezmény. Bármilyen kérdés esetén személyes tanácsadónk lesz a segítségedre!

Nézzük, miben más, mint egy átlagos előfizetés

Amennyiben kenneled van, és komolyan foglalkozol kutyák tenyésztésével, akkor több, mint valószínű, hogy van egy számítható havi fogyasztásuk a kutyusaidnak. Mi ennek a költségnek a lefaragásában szeretnénk segíteni Neked.

Nem kell még egy alap mennyiséget sem rendelned. Amennyiben szeretnéd, kérheted havi rendszerességgel, sőt, még bankkártyával is fizethetsz.

Szükség esetén ingyenes tanácsadás

Nem szeretnénk azt, ha a kutyusaid etetése bármilyen nehézséget okozna Neked, ezért személyes kapcsolattartót adunk minden leszerződött partnerünk mellé! Bármilyen etetésbeli kérdésed van? Azonnal válaszolunk! Módosítanál a rendeléseden? Megoldva! Kipróbálnál más ízeket is? Semmi akadálya!

CricksyDog-os tanácsadónk mind privát emailben, mind privát telefonon elérhető lesz a számodra. Így csökkentve az átfutási időt. Minden kérdésed egyből a gyártónak teheted majd fel!

Mi támogatjuk a növekedésed

Mint a legtöbb cég, mi is örülünk egy-egy hatalmas megrendelésnek. De nem célunk kizárni bárkit is csak azért, mert pici, vagy épp most kezdte csak el a tenyésztést. Fontos, hogy szaporítókat nem áll módunkban támogatni! Nyugodtan írj nekünk, ha még csak most kezdted, vagy akkor is, ha havi több száz kilogramm kutyatápra van szükséged!

A legkomolyabb feltételünk, hogy legyen már kennel számod (vagy legalább folyamatban legyen), és elkötelezett legyél te is a kutyák jóléte, és megfelelő nevelése, tenyésztése mellett.

Kiemelkedő kedvezmények

Annak ellenére hogy a költség oldalba mi is beszállunk, és 22% kedvezményt adunk a teljes vételárból, nem szeretnénk, ha ez lenne a legnyomósabb érv mellettünk! Tápjaink minőségéhez kétség sem férhet, mind cégünk rugalmasságához. Amennyiben leszerződsz a tenyésztői programunkba, akkor biztos lehetsz benne, hogy számunkra kutyusaid egészsége és kenneled sikeressége lesz az első!

Minden tőlünk telhető segítséget megkapsz majd, hogy a kutyáid szuper egészségesek, a kennel híred pedig messze földön híres legyen!

Lehetőség lesz belépni a Tenyésztői Facebook Klubbunkba, bekerülni az email listánkba, és még vendégcikket is írhatsz nálunk. Jelentősen több kutyagazdi, és leendő kutyás fog megismerni Téged, mint eddig valaha!

Jelentkezési Felület

Amennyiben érdekel tenyésztői kedvezményünk, akkor kérlek töltsd ki az alábbi jelentkezési formot. Mi pedig maximum 1 napon belül már válaszolunk is Neked.

Ha külön szeretnél e-milat írni, vagy telefonon keresnél minket, akkor természetesen azt is megteheted most (e-mail címünk: sales@cricksydog.hu telefonszámunk: 06 70 225 9842).

Gyakori Kérdések

#1: A kedvezményem mindig megmarad?

Igen, a 22% kedvezményed mindig megmarad. Amíg a tenyésztői programunkban benne vagy, addig ez jár neked.

#2: Hogyan tudom lemondani a tenyésztői kedvezményemet?

Bármikor le tudod mondani a kedvezményedet. Nálunk nincsenek semmilyen kötöttségek! Arra kérünk, hogy mindössze írj nekünk egy emailt, vagy hívj fel minket telefonon, ha le szeretnéd mondani a kedvezményedet.

#3: Lehet a tápokat is csomagpontra kérni?

Természetesen!

#4: Utánvéttel fizethetek minden alkalommal?

Természetesen! Minden futárnál lehetőséged van kártyával és készpénzzel is fizetni.

#5: Időszakosan kérhetem más címre a csomagomat?

Természetesen! Kérlek előtte ezt jelezd nekünk, hogy mi is fel tudjunk készülni a változásra. Vagy a profiloldaladon ezt magad is be tudod állítani.

#6: Lehet előfizetésem?

Természetesen! Minden kennelnek, aki beregisztrál hozzánk, személyes kapcsolattartója van, aki segít rendezni az ügyeit. Mindemellett kérheted hogy 3, 4 hetente, vagy általad választott időközönként automatikusan küldjük neked a tápodat.

#7: Lehetséges a megrendelések összegét automatikusan rendezni az OTP Simple Pay-el?

Természetesen! Amikor megrendeld a, akkor lehetőség van engedélyezni az OTP Simple Pay-nek, hogy adott időközönként automatikusan vonja le az előfizetésed árát a számládról. Így neked már ezzel sem kell törődnöd. Mindössze csak átvenned a csomagodat! 🙂 Amennyiben pedig az után mondanád le az előfizetésed, hogy az OTP Simple Pay már levonta az össeget a számládról, ne aggódj. Mi visszafizetjük azt a számodra. Illetve az előfizetésed megszűnésével az OTP Simple Pay-es automatikus levonások is megszűnnek! Erről gondoskodunk!

#8: Mindig lesz készleten elegendő tápotok?

Természetesen! Mindamellett, hogy mi egy magyar családi vállalkozás vagyunk, attól még a folyamatossággal és a következetes magas minőséggel elhivatottak vagyunk!

#9: Csak hivatalosan igazolt kennelek vehetik igénybe a tenyésztői kedvezményt?
Igen! Minden esetben szükséges megadni a kennel azonosító számot!
#10: Most alapítottam a kennelemet. Jelentkezhetek?

Természetesen! Mi is csak pár éve indultunk, pontosan tudjuk hogy minden kezdet milyen nehéz lehet. Ezért az induló kenneleket is igyekszünk támogatni. Ettől függetlenül neked is meg kell felelned az alapvető előírásainknak, mint mindenki másnak!

Függetlenül ellenőrzött
39913 vélemény