GARANCIA

30 napos pénz visszafizetési garancia

Bármilyen panasz esetén a vásárlásod követő 30 napban hívj fel minket, és mi kérdés nélkül visszafizetjük a teljes vételárat. Még a rendelésed postaköltségét is!

Magyar siker

Büszkék vagyunk arra, hogy magyar emberként megalapítottuk a CricksyDog-ot. Kérdésedre 24 órán belül válaszolunk!

Biztonságos fizetési lehetőségek

Online az OTP SimplePay felületén biztonságosan fizethetsz. Utánvét esetén pedig a futároknál fizethetsz készpénzzel, és sok esetben már bankkártyával is.

ÁLTALÁNOS GARANCIA

Úgy gondoljuk, hogy a 21. században csak a kiváló termékeknek van létjogosultságuk, és elkötelezettek vagyunk a minőség felé. Ezért minden egyes vásárlásra 100%-os visszakérdezés nélküli garanciát vállalunk, bármilyen probléma esetén. Ezzel szeretnénk teljesen kockázatmentessé tenni a termékünk kipróbálását és használatát, hogy minél szélesebb körben váljon ismertté a CricksyDog megoldása az egészségesebb és biztonságosabb életmódra.

HIBÁS TELJESÍTÉS

Amennyiben hibás teljesítés történt (nem azt a terméket kaptad amit rendeltél), lehetősége van értékegyeztetés mellett megtartani a kézhez kapott terméket vagy az eredetileg megrendelt termék cseréjére. A visszaszállítás költségét és a csere termék szállítási költségét a cricksydog.hu webáruház viseli.

TARTOZÉKOKKAL KAPCSOLATOS TUDNIVALÓK

Minden általunk forgalmazott tartozékra 6 hónap garanciát vállalunk. Esetenként ideiglenes termékhiány előfordulhat, amiért felelősséget nem tudunk vállalni! A feltöltött képek csak illusztrációk!

MIRE NEM VONATKOZIK A JÓTÁLLÁS?

A szerződéses jótállás nem terjed ki azokra a károkra, amelyek a karbantartás hiányából, illetéktelen beavatkozásból, változtatásokból, nem rendeltetésszerű használatból, rongálásból vagy illetéktelenül végzett javításokból erednek. A jótállás nem terjed ki, többek között, a további hibákra vagy károkra:

  •  a Termék rendeltetésének nem megfelelő illetve nem szokásos használatából eredő meghibásodásokra és károkra;
  •  helytelen használatból, balesetből vagy hanyagságból eredő meghibásodásokra és károkra;
  • a helytelen kipróbálásból, használatból, karbantartásból, üzembe helyezésből, módosításból eredő hibákra vagy károkra; nedvesség, folyadék vagy ráöntött élelmiszer következtében jelentkező hibákra és károkra;
  • a rendeltetésszerű használat során bekövetkező karcolásokra vagy egyéb károsodásokra a készülék felületén,
  • a rendszeres karbantartás vagy a rendeltetésszerű használat során elkopott alkatrészekre.

TOVÁBBI KÉRDÉSED VAN?

Keress minket emailben vagy élő chaten a weboldalunkon munkanapokon 9:00 és 16:00 között!

e-mail címünk: kerdes@cricksydog.hu

Rólunk mondtátok
28402 vélemény