6 éves koromban kezdődött minden

Az első osztály elvégzése után, szüleim hosszadalmas nyaggatására megkaptam életem első kiskutyáját. Meleg, fülledt nyári nap volt. Már izgatottan vártam a délutánt, amikor a kiskutya végre valahára megérkezett! A legaranyosabb teremtés volt, akit valaha láttam. Keverék volt, és csak azt lehetett róla tudni, hogy az anyuka egy kuvasz. Az apa kilétét homály övezte.

Bevallom őszintén, ez engem akkor – és azóta sem – nem zavart. Ahogy teltek múltak az évek, egyre jobb barátságban lettünk Cricksyvel. Elég érdekes ízlésre vall ez a név, tudom. De hát egy hatéves kisfiútól mit lehet várni…

Aztán beütött a baj

Egészen a gimnázium elkezdéséig mondhatni együtt cseperedtünk, Cricksy és én. Szóval ismét nyár, csak már 8 évet ugrunk előre az időben. 2005-ben, 8 éves korában Cricksy rákos lett. A hasán kezdett kialakulni a betegség, ami aztán az egész szervezetére átterjedt.

Közel egy évig küzdöttünk a betegséggel, míg végül feladta a harcot. Ismerősök sokan mondták, hogy csak egy kutya, én mégis úgy éreztem, hogy aznap egy barátomat vesztettem el.

Továbbra is közel vagyok a kutyákhoz

Cricksy elvesztése óta saját kutyám nincs. Viszont szerencsémre egyik közeli rokonomnak van egy beagle kutyusa, akit én is “nevelhetek” amikor otthon vagyok. Az ő neve Foltos. Már 4 éves, és nagyon okos kutya. Nagyon játékos, és igazi mindenevő!

Képzeld csak, akkor jött a fordulópont az életemben, amikor egyszer 2017 tavaszán, kíváncsiságból megnéztem, hogy mit is adunk Foltinak enni. Volt a kutyatáp címkéjére aztán minden írva. Ráadásul olyan hosszasan, hogy abba az ember beleszédül. Ezért gondoltam, hogy majd utána járok én az összetevőknek.

Hosszas internetes keresgélés után rájöttem, hogy a kutyatápok jelentős részének még lenne mit javulnia a minőség terén. Felesleges vitaminok, rossz minőségű húslisztek, és 0,1%-ot tartalmazó “összetevők”… Eléggé kiábrándultam, és ekkor jött a nagy ötlet!

2017: CricksyDog megalapítása

2017 tavaszán megalapítottuk Imivel és Zsuzsival (testvéreim) a CricksyDog-ot. Szerintem nagyon frappáns név, és jól jelképezi mindazt, ami mi is vagyunk (első, és mindmáig egyetlen kutyám emlékére). Igyekszünk azt az őszinte, önzetlen szeretet beletenni a tápokba, amit ő is mutatott felénk minden nap. Szóval ez nekünk egyfajta tisztelgés a kutyám előtt, aki a szívünkben örökké él!

Egy ideig Magyarországon gyártattuk a tápjainkat (mert saját üzemre mindeddig nem tudtunk beruházni), de sajnos ez már 2019-től nem volt megoldható. Az olyan extra szigorú minőségbeli előírásoknak, amit mi megkövetelünk, jelenleg csak nagyon kevés gyártó felel meg! Ezért a tápjaink többségét Hollandiában, míg egy kisebb részét Németországban gyártatjuk. Természetesen a recept és az összetevők a mi felelősségünk, ők csak a gyártást végzik. A tápok csomagolása, a zsákok levarrása és minden további folyamat már Magyarországon történik a kapuvári raktárunkban.

Jövőbeni tervünk egy saját gyártóüzem létrehozása, de ehhez még 1-2 évet biztosan várnunk kell. Mindaddig is folytatjuk a kitűzött célunkat, hogy Magyarországon egyre több legyen a boldog gazdi, és a még boldogabb kutyus!

2022: Már 8 EU-s országban elérhető a CricksyDog

Miután hazánkban sikerült nagy sikereket elérnünk a CricksyDog-gal, ezért 2020 derakán úgy döntöttünk, hogy ideje külföld felé is terjeszkedni. Alapvető célunk, hogy egyre több kutyusnak és ezáltal gazdinak segítsünk boldogabb, egészségesebb, felhőtlenebb hétköznapokat élni.

Ez a küldetésünk pedig nem zárhatjuk és korlátozhatjuk csak hazánkra. Hiszen rengeteg kutyus él Magyarországon kívül is. Éppen ezért a küldetésünk addig folytatjuk, amíg az egész EU-ban nem tudunk havi legalább 100,000 kutyusnak segíteni boldogabb és egészségesebb életet élni.

Jeneleg havi 10,000 körüli kutyusnak segítünk. Éppen a fentiek végett is már az alábbi 8 országban vagyunk elérhetőek (abc sorrendben): Csehország, Görögország, Horvátország, Lengyelország, Magyarország, Románia, Szlovákia, Szlovénia.

Egyet mindenképp megígérhetünk Neked. A minőségből sosem fogunk lejjebb adni. Azt, amit a CricksyDog-nál már megismertél, azt mi mindig tartani fogjuk. Ez a mi hitvallásunk.

Vargyas András, CricksyDog társalapítója

 

Alapítóink és csapatunk

Minden nap már 12-en dolgozunk azért, hogy kutyusod legfinomabb tápja időben megérkezzen.

Mint láthatod, az elmúlt 5 év alatt sikerült magam mellé társakat toboroznom, akik nélkül ma nem tartanánk itt. Az egész természetesen nem érne semmit a ti támogatásotok nélkül. Nagyon hálásak vagyunk a bizalmatokért. Igyekszünk ezt minden nap meghálálni.

Vargyas Imre

Én felelek a legfinomabb tápokért, illetve az újdonságokért.

Vargyas András

Én írom neked a hétfői emaileket, és segítek Iminek alkalomadtán.

Almási Zsuzsanna

Legtöbbször én vagyok a Facebook chat, és a telefon másik végén

Foltos

Imi segítsége, folytonos terméktesztelőnk, aki nélkül megállna az élet

Írj nekünk emailt!

székhelyünk

9330 Kapuvár

Osli utca 16.

cégnév

cégjegyzékszám

adószám

közösségi adószám

cég statisztikai számjele

Vargyas Petfood kft.

08-09-030621

26616430-2-08

HU26616430

26616430-4791-113-08

email címünk

kerdes@cricksydog.hu

Csatlakozzatok Ti Is A CricksyDog Harmadik Generációs Tápjaihoz

Köszönettel tartozunk az Európai Uniós Climate KIC-nek, amiért a termékfejlesztéseink egy részét ők finanszírozzák. Emellett szerepeltünk már a 168 óra nyomtatott verziójában, és több online magazinban.

Másnapi kiszállítás

Amennyiben délig megrendeled a csomagodat, akkor az már másnap kutyusod táljában landolhat. Ne feledd, Magyarország összes településébe szállítunk!

Prémium összetevők

Minden tápunk alapanyaga ellenőrzött magyar gazdáktól származik. Számunkra kutyusod biztonsága a legfontosabb. Győzödj meg róla magad!

Kérdésed van, vagy elakadtál?

Írj nekünk Facebookon, e-mailben vagy keress élő chaten.

Még a tökéletes ételt keresed kutyusodnak?

Függetlenül ellenőrzött
35062 vélemény