Egy Személyes Történet, Ami Közös Küldetéssé Vált

6 éves koromban kezdődött minden

Az első osztály elvégzése után, szüleim hosszadalmas nyaggatására megkaptam életem első kiskutyáját. Meleg, fülledt nyári nap volt. Már izgatottan vártam a délutánt, amikor a kiskutya végre valahára megérkezett! A legaranyosabb teremtés volt, akit valaha láttam. Keverék volt, és csak azt lehetett róla tudni, hogy az anyuka egy kuvasz. Az apa kilétét homály övezte.

Bevallom őszintén, ez engem akkor – és azóta sem – nem zavart. Ahogy teltek múltak az évek, egyre jobb barátságban lettünk Cricksyvel. Elég érdekes ízlésre vall ez a név, tudom. De hát egy hatéves kisfiútól mit lehet várni…

Azt el is felejtettem mondani, hogy Cricksy kislány volt, akinek aztán lettek kölykei is szép számmal. Én pedig az osztálytársaimnak adományoztam őket. Ezzel is öregbítve a családunk hírnevét.

Aztán beütött a baj

Egészen a gimnázium elkezdéséig mondhatni együtt cseperedtünk, Cricksy, én és két testvérem. (A fenti képen üzlettársammal és testvéremmel, Imivel /jobb oldali szakállas/ vagyok látható.) Szóval ismét nyár, csak már 8 évet ugrunk előre az időben. 2005-ben, 8 éves korában Cricksy rákos lett. A hasán kezdett kialakulni a betegség, ami aztán az egész szervezetére átterjedt.

Közel egy évig küzdöttünk a betegséggel, míg végül feladta a harcot. Ismerősök sokan mondták, hogy csak egy kutya, én mégis úgy éreztem, hogy aznap egy barátomat vesztettem el.

Továbbra is közel vagyok a kutyákhoz

Cricksy elvesztése óta saját kutyám nincs. Viszont szerencsémre egyik közeli rokonomnak van egy beagle kutyusa, akit én is “nevelhetek” amikor otthon vagyok. Az ő neve Foltos. Már 4 éves, és nagyon okos kutya. Nagyon játékos, és igazi mindenevő!

Képzeld csak, akkor jött a fordulópont az életemben, amikor egyszer 2017 tavaszán, kíváncsiságból megnéztem, hogy mit is adunk Foltinak enni. Volt a kutyatáp címkéjére aztán minden írva. Ráadásul olyan hosszasan, hogy abba az ember beleszédül. Ezért gondoltam, hogy majd utána járok én az összetevőknek.

Hosszas internetes keresgélés után rájöttem, hogy a kutyatápok 90%-a nem is azt tartalmazza, amire a kutyáknak szüksége van. Felesleges vitaminok, rossz minőségű húslisztek, és 0,1%-ot tartalmazó “összetevők”… Eléggé kiábrándultam, és ekkor jött a nagy ötlet!

VitalDog, majd CricksyDog

Itt most nem szeretnék még jobban belemenni a részletekbe, hogy miért vacak és túlárazott a kutyatápok többsége. Hidd el nekem, hogy azok. A kezdőoldalon részletesen írok erről. Szóval 2017 nyarán – hihetetlen, hogy nálam mindig nyáron van valami változás – megalapítottuk Imivel közösen a VitalDog-ot. Szerintem nagyon frappáns egy név, és jól jelképezi azt, amit mi is képviselni szeretnénk.

Csak sajnos már létezett előtte egy DogVital nevű kutyatáp márka Magyarországon, így teljes névváltásra kényszerültünk. 2019-től az új nevünk pedig – az első és egyetlen kutyám emlékére – CricksyDog lett. Igyekeztem azt az őszinte, önzetlen szeretet beletenni a tápokba, amit ő is mutatott felém minden nap. Szóval ez nekem egyfajta tisztelgés a kutyám előtt, aki a szívemben örökké él!

Csapatunk

Minden nap 4-en dolgozunk azért, hogy kutyusod legfinomabb tápja időben megérkezzen.

Mint láthatod, az elmúlt 2 év alatt sikerült magam mellé társakat toboroznom, akik nélkül ma nem tartanánk itt. Az egész természetesen nem érne semmit a ti támogatásotok nélkül. Nagyon hálásak vagyunk a bizalmatokért. Igyekszünk ezt minden nap meghálálni.

Vargyas Imre

Én felelek a legfinomabb tápokért

Vargyas András

Én írok neked emailt, és segítek Iminek alkalomadtán

Almási Zsuzsanna

Én vagyok a Facebook chat, és a telefon másik végén

Foltos

Folytonos terméktesztelőnk, aki nélkül megállna az élet

Írj nekünk, vagy keress minket telefonon

székhelyünk

9330 Kapuvár

Osli utca 16.

cégnév

cégjegyzékszám

adószám

közösségi adószám

cég statisztikai számjele

Vargyas Petfood kft.

08-09-030621

26616430-2-08

HU26616430

26616430-4791-113-08

telefonszámunk

06 20 363 8371

email címünk

kerdes@cricksydog.hu

Csatlakozz Te Is A Harmadik Generációs Kutyatápokhoz

Köszönettel tartozunk az Európai Uniós Climate KIC-nek, amiért a termékfejlesztéseink egy részét ők finanszírozzák. Emellett szerepeltünk már az RTL Klub-ban és több online magazinban is.

Másnapi kiszállítás

Amennyiben délig megrendeled a csomagodat, akkor az már másnap kutyusod táljában landolhat. Ne feledd, Magyarország összes településébe szállítunk!

Prémium összetevők

Minden tápunk alapanyaga ellenőrzött magyar gazdáktól származik. Számunkra kutyusod biztonsága a legfontosabb. Győzödj meg róla magad!

Kérdésed van, vagy elakadtál?

Írj nekünk Facebookon, vagy keress telefonon.

Csomagod kiszállításáról a DPD és az MPL gondoskodik

Online fizetést az OTP Simple Pay biztosítja