SZÁLLÍTÁSI ÉS FIZETÉSI FELTÉTELEK

Akár 1 napos gyors kiszállítás

Minden délig beérkező rendelést már a következő munkanapon kiszállíttatunk!

Precíz csomagolás

Minden csomagot úgy kezelünk, mintha az a sajátunk lenne! Nagyon figyelünk arra, hogy épségben érkezzen meg.

Ingyenes kiszállítás

Ingyenes házhoz szállítás minden beérkező rendelésre. Összeghatártól függetlenül!

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS AZ ORSZÁG EGÉSZ TERÜLETÉN BELÜL!

Az oldalon található ajánlatok tárgyát képező termékeket az általad megadott szállítási módon, a megrendeléstől számított maximum 5 napon belül kiszállítjuk. A logisztikai partnerünk esetleges késedelmes szállításáért felelősséget nem tudunk vállalni. A csomagot kérheted a munkahelyedre, vagy a lakásodra, munkanapon 9.00 és 17.00 óra között.

Azt javasoljuk, hogy mindenképp olyan szállítási helyet adj meg, ahol biztosan megtalál téged, vagy megbízottadat a futárunk, ha 9.00 és 17.00 óra között meglátogat. Amennyiben utánvétes fizetést választasz, akkor arról is gondoskodj, ha nem Te, hanem egy megbízottad várja a csomagot, akkor rendelkezésére álljon a számla kiegyenlítéséhez szükséges összeg. Rendeléskor megadhatod a kiszállítással kapcsolatos adatokat a megjegyzés rovatba (pl. kapucsengő, porta, megbízott, stb). Amennyiben bármilyen problémába ütközöl a szállítás kapcsán, kérlek hívd a szerződött logisztikai partnerünk ügyfélszolgálati telefonszámát, ahol a visszaigazoló levélben kapott nyomonkövetési kód segítségével kaphatsz pontos információkat.

Hozzád a csomagodat minden esetben a DPD, a GLS vagy az MPL házhoz vagy az MPL az MPL csomagpontra szállítja majd ki. Emellett lehetőséged van DPD és GLS csomagpontokra is kérni a csomagodat. A szállítás költsége minden esetben 0 Ft. Ingyenes házhoz szállítás minden beérkező rendelésre. Összeghatártól függetlenül!

KÉSZPÉNZES VAGY BANKKÁRTYÁS FIZETÉS A FUTÁRNAK (UTÁNVÉTELES FIZETÉS)

Rendelésed ellenértékét a kiszállítást végző DPD, GLS, vagy MPL futárnak fizeted ki. Ekkor egy olyan elismervényt kapsz majd, amely egyszerre igazolja a csomag átvételét és a fizetés tényét. MPL csomagpont estén pedig az MPL postákon vagy a leszerződött partnereiknél tudod kifizetni a csomagodat. Hasonlóan a DPD és a GLS csomagpontoknál is.

STRIPE FIZETÉS (BIZTONSÁGOS ONLINE FIZETÉS WEBOLDALUNKON KERESZTÜL)

Amennyiben ezt az opciót választod, a fizetésed a Stripe nemzetközileg elismert, biztonságos, minden szükséges hitelesítéssel ellátott fizetési rendszerén keresztül valósul meg, ahol az internetes fizetésre alkalmas Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro és American Express kártyákkal lehet kifizetni a rendelésed ellenértékét.

INGYENES HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS MINDEN ÚJ RENDELÉS ESETÉN

Magyarország egész területén ingyenesen kiszállítjuk a csomagodat. DPD, GLS, vagy MPL futárszolgálattal küldjük ki Neked a csomagod.

TOVÁBBI KÉRDÉSED VAN?

Keress minket emailben vagy élő chaten a weboldalunkon munkanapokon 9:00 és 16:00 között!

e-mail címünk: kerdes@cricksydog.hu

Rólunk mondtátok
28197 vélemény