SZÁLLÍTÁSI ÉS FIZETÉSI FELTÉTELEK

Akár 1 napos gyors kiszállítás

Minden délig beérkező rendelést már a következő munkanapon kiszállíttatunk!

Precíz csomagolás

Minden csomagot úgy kezelünk, mintha az a sajátunk lenne! Nagyon figyelünk arra, hogy épségben érkezzen meg.

Ingyenes kiszállítás

Minden rendelés, amelynek értéke meghaladja a 12,990 Ft-ot ingyenesen kerül kiszállításra!

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS AZ ORSZÁG EGÉSZ TERÜLETÉN BELÜL!

Az oldalon található ajánlatok tárgyát képező termékeket az általad megadott szállítási módon, a megrendeléstől számított maximum 5 napon belül kiszállítjuk. A logisztikai partnerünk esetleges késedelmes szállításáért felelősséget nem tudunk vállalni. A csomagot kérheted a munkahelyedre, vagy a lakásodra, munkanapon 9.00 és 17.00 óra között.

Azt javasoljuk, hogy mindenképp olyan szállítási helyet adj meg, ahol biztosan megtalál téged, vagy megbízottadat a futárunk, ha 9.00 és 17.00 óra között meglátogat. Amennyiben utánvétes fizetést választasz, akkor arról is gondoskodj, ha nem Te, hanem egy megbízottad várja a csomagot, akkor rendelkezésére álljon a számla kiegyenlítéséhez szükséges összeg. Rendeléskor megadhatod a kiszállítással kapcsolatos adatokat a megjegyzés rovatba (pl. kapucsengő, porta, megbízott, stb). Amennyiben bármilyen problémába ütközöl a szállítás kapcsán, kérlek hívd a szerződött logisztikai partnerünk ügyfélszolgálati telefonszámát, ahol a visszaigazoló levélben kapott nyomonkövetési kód segítségével kaphatsz pontos információkat.

Hozzád a csomagodat minden esetben a DPD vagy az MPL házhoz vagy az MPL az MPL csomagpontra szállítja majd ki. A szállítás költsége 990 Ft (MPL csomagpont esetén) illetve 1190 Ft (DPD és MPL házhoz szállítás esetén). 12,990 Ft összérték feletti rendelés esetén viszont ingyenes.

KÉSZPÉNZES VAGY BANKKÁRTYÁS FIZETÉS A FUTÁRNAK (UTÁNVÉTELES FIZETÉS)

Rendelésed ellenértékét a kiszállítást végző DPD vagy MPL futárnak fizeted ki. Ekkor egy olyan elismervényt kapsz majd, amely egyszerre igazolja a csomag átvételét és a fizetés tényét. MPL csomagpont estén pedig az MPL postákon vagy a leszerződött partnereiknél tudod kifizetni a csomagodat.

OTP SIMPLE PAY FIZETÉS

Amennyiben ezt az opciót választod, a fizetésed az OTP SimplePay nemzetközileg elismert, biztonságos, minden szükséges hitelesítéssel ellátott fizetési rendszerén keresztül valósul meg, ahol az internetes fizetésre alkalmas Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro és American Express kártyákkal lehet kifizetni a rendelésed ellenértékét.

INGYENES HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS 12,990 FT FELETTI RENDELÉS ESETÉN

Magyarország egész területén ingyenesen kiszállítjuk a csomagodat, amennyiben annak összértéke meghaladja a 12,990 Ft-ot. Ez esetben is ugyanúgy a DPD vagy MPL futárszolgálattal küldjük ki Neked a csomagodat mint a többi, 12,990 Ft alatti rendelés esetén.

TOVÁBBI KÉRDÉSED VAN?

Keress minket az alábbi elérhetőségeink egyikén:

e-mailben: kerdes@cricksydog.hu

telefonon: 06 1 755 5715