SZÁLLÍTÁSI ÉS FIZETÉSI FELTÉTELEK

Gyors házhozszállítás

Minden délig beérkező rendelést igyekszünk még aznap teljesíteni. Így biztosítva már a másnapi kiszállítást!

Precíz csomagolás

Minden csomagot úgy kezelünk, mintha az a sajátunk lenne! Nagyon figyelünk arra, hogy épségben érkezzen meg.

Ingyenes kiszállítás

Minden rendelés, amelynek értéke meghaladja a 10,000 Ft-ot ingyenesen kerül kiszállításra! GLS futárszolgálattal.

Nehéz súly garancia

 Amennyiben rendelésed össztömege több, mint 10 kg, akkor azt ártól függetlenül ingyenesen kiszállítjuk neked.

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS AZ ORSZÁG EGÉSZ TERÜLETÉN BELÜL!

Az oldalon található ajánlatok tárgyát képező termékeket az általad megadott szállítási módon, a megrendeléstől számított maximum 5 napon belül kiszállítjuk. A logisztikai partnerünk esetleges késedelmes szállításáért felelősséget nem tudunk vállalni. A csomagot kérheted a munkahelyedre, vagy a lakásodra, munkanapon 9.00 és 17.00 óra között.

Azt javasoljuk, hogy mindenképp olyan szállítási helyet adj meg, ahol biztosan megtalál téged, vagy megbízottadat a futárunk, ha 9.00 és 17.00 óra között meglátogat. Amennyiben utánvétes fizetést választasz, akkor arról is gondoskodj, ha nem Te, hanem egy megbízottad várja a csomagot, akkor rendelkezésére álljon a számla kiegyenlítéséhez szükséges összeg. Rendeléskor megadhatod a kiszállítással kapcsolatos adatokat a megjegyzés rovatba (pl. kapucsengő, porta, megbízott, stb). Amennyiben bármilyen problémába ütközöl a szállítás kapcsán, kérlek hívd a szerződött logisztikai partnerünk ügyfélszolgálati telefonszámát, ahol a visszaigazoló levélben kapott nyomonkövetési kód segítségével kaphatsz pontos információkat.

Szállítása partnerünk az iLogistic, ahol történik az általad megrendelt termék becsomagolása, majd pedig a GLS futárszolgálatnak vagy a FoxPost-nak való továbbítása. Tehát hozzád a csomagodat minden esetben a GLS (házhoz) vagy a FoxPost (csomagpontra) szállítja majd ki. A szállítás költsége 790 Ft (FoxPost esetén) illetve 990 Ft (GLS esetén). 10,000 Ft összérték feletti rendelés esetén viszont ingyenes.

KÉSZPÉNZES FIZETÉS FUTÁRNAK (UTÁNVÉTELES FIZETÉS)

Rendelésed ellenértékét a kiszállítást végző GLS futárnak fizeted ki. Ekkor egy olyan elismervényt kapsz majd, amely egyszerre igazolja a csomag átvételét és a fizetés tényét. FoxPost csomagpont estén pedig az automatánál tudod kifizetni a csomagodat.

OTP SIMPLE PAY FIZETÉS

Amennyiben ezt az opciót választod, a fizetésed az OTP SimplePay nemzetközileg elismert, biztonságos, minden szükséges hitelesítéssel ellátott fizetési rendszerén keresztül valósul meg, ahol az internetes fizetésre alkalmas Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro és American Express kártyákkal lehet kifizetni a rendelésed ellenértékét.

INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS 10,000 FT FELETTI RENDELÉS ESETÉN

Magyarország egész területén ingyenesen kiszállítjuk a csomagodat, amennyiben annak összértéke meghaladja a 10,000 Ft-ot. Ez esetben is ugyanúgy a GLS futárszolgálattal küldjük ki Neked a csomagodat mint a többi, 10,000 Ft alatti rendelés esetén.

TOVÁBBI KÉRDÉSED VAN?

Keress minket az alábbi elérhetőségeink egyikén:

e-mailben: kerdes@cricksydog.hu

telefonon: 06 20 363 8371

Kövess minket a közösségi médiában!


  • E-mail: kerdes@cricksydog.hu

  • Telefon: 06 20 363 8371

Csomagod kiszállításáról a GLS és a FoxPost gondoskodik

Online fizetést az OTP Simple Pay biztosítja

Szeretnéd Ingyen kipróbálni a bárányos kutyakekszünket?

 

Ha igen, akkor kattints az alábbi gombra...

Ingyenes

Ajándékod Érkezett

Az alábbi mezőbe kérlek add meg az email címed, és már készen is vagy!

Amint beírod az e-mail címed, már e-mailben küldjük is ki Neked az ajándék bárányos kutyakekszed kuponkódját! Mikor kapom meg a kekszet? Bármilyen másik termék vásárlása mellé ingyen megkapod a kekszedet!

Kuponodat Kiküldtük az

E-mail Címedre

Maximum 5 percen belül meg kell érkeznie. Ha nem találnád, akkor nézd meg a spam mappádban is! :)