Oscar Hipoallergén marhás száraz senior kutyatáp (búza-glutén és csirkehús mentes prémium formula)

(126 vásárlói értékelés)

8.790 Ft - 3 kg | 24.490 Ft - 10 kg vagy fizess elő és szerezz 10% kedvezményt

Fajtától függően 7-8, vagy akár csak 10 éves kortól számít egy kutya idősebb, úgynevezett senior kutyának. Száraztápunk az ilyen idősebb kutyusok megváltozott egészségügyi kihívásaiban igyekszik segíteni. Tápunk összetételét az idősebb kutyusok szükségleteire határoztuk meg, hogy 7-8, vagy 10-15 éves kutyus is boldogan, és korához képest egészségesen minél hoszabb ideig velünk élhessen.

Ehhez szeretnénk neki támogatást nyújtani, hogy idősebb kutyád tökéletes alapokkal vágjon bele az élete senior korszakának is!

A táp szemcsék átlagos mérete 7 mm. Senior, idősebb kutyáknak tökéletes!

 

7 éves kortól már adható kutyatáp

Úgy fejlesztettük ki tápunkat, hogy már 7-8 éves kortól adható legyen idősödő kutyusoknak! Felső korhatár nincsen.

Biztonságos senior kor / Érzékenyebb idősebb kutyusok is fogyaszthatják

Hipoallergén kutyatápunk mindig egy fő állati fehérjére épül, hogy még a legérzékenyebb idősebb kutyusok is boldogan fogyaszthassák!

0% csirkehúst és 0% búza-glutént tartalmazó recept

Tápunk receptjében garantáltan nem találsz egyetlen gramm csirkehúst, és búza-glutént sem!

Testmérettől függetlenül minden idősödő kutyának ajánljuk senior kutyatápunk

Kutyád számára Te vagy az otthon, és a legjobb barát! Tedd tehát boldoggá!

Amellett, hogy étrendünk egészségesen tarthatja idősödő kutyusodat, még az alábbi pozitív változásokat is tapasztalhatod:

alacsonyabb fehérje tartalom, extra sok vitamin: az idősebb kutyáknak alacsonyabb fehérjetartalmú eledelre van szüksége, mint a fiatalabb kutyáknak, hiszen ők már nem akarnak tovább növekedni, vagy fejlődni. Számukra az egészségmegőrzés a legfontosabb feladat. Ezt a kiegysenesúlyozott étrendünkkel erősen támogatjuk.

gyakorlatilag nincs összeférhetetlenség, és allergia: a CricksyDog tápot természetesen egészséges összetétele miatt olyan jól viseli a szervezet, hogy nagyon ritka az összeférhetetlenség.

 kisméretű tápszemek: mindez azért fontos, hogy gyakorlatilag minden idősebb kutya könnyen el tudja rágni, majd pedig megemészteni a tápot.

Nyersfehérje (min.) 22,0%
Nyerszsír (min.) 8,5%
Nyersrost (max.) 4,0%
Hamu 8,0%
Kálcium 1,5%
Foszfor 1,1%
Nátrium 0,4%
A vitamin 18.000 UI/IE
D3 vitamin 1.500 UI/IE
E vitamin 120 UI/IE

Csatlakozzatok Ti is a több ezer “Boldog kutyus, boldog gazdi” táborához

⭐⭐⭐⭐⭐ Horváth Renáta: “Lizának nagyon ízlik és nagyon jó hogy apró szemű mert 12 évesen már van fogprobléma.”

⭐⭐⭐⭐⭐ Szilvia: “Másodszor rendeltem, szereti. Könnyen tudja rágni, ami neki már nehezebb, mivel kevesebb foga van. Amióta ezt fogyasztja, szebb a bundája, jobb az általános kondíciója. S nem mellékesen a nyári hőségben is megeszi, ez más tápoknál nem így történt. Köszönjük, hogy megalkottátok.”

⭐⭐⭐⭐⭐ Torma Lászlóné: “Westi kutyusomnak rendeltem, nagyon szereti, könnyen meg tudja rágni.”

Imi

Kutyatáp szakértőnk és alapítónk, Vargyas Imre szakvéleménye:

✔️ kutya táplálkozási szakember, aki a kutyák étel-allergiás betegségeinek megelőzésére tette fel az életét
✔️ 5+ éves közvetett kutyatáp gyártói tapasztalat, éves szinten több ezer kutya kutyatápjáért felel
✔️ a nagynevű brit CPD által elismert Kutyatáplálkozási szakember

——————–

„Az Oscar Hipoallergén marhás száraz senior kutyatáp nem csak egy táplálék, hanem egy szeretettel teli gesztus az idősödő, hű társunk felé. Az idős kor egy különleges időszak a kutyánk életében, ahol a gondoskodásunk és a megfelelő táplálék különösen fontos szerepet játszik. Ez a táp olyan, mint egy láthatatlan ölelés, amellyel megköszönjük kedvencünknek az éveken át tartó feltétel nélküli szeretetét és hűségét.

✅ Egészség és Hosszú Élet: Az Oscar kutyatáp alacsony fehérjetartalmú, vitaminokban gazdag összetétele elősegíti az egészségmegőrzést és a hosszú életet.

✅ Érzékeny és Allergiás Kutyák Gondoskodása: A táp hipoallergén jellege és 0% csirkehús, valamint 0% búza-glutén tartalma biztosítja, hogy még a legérzékenyebb idősebb kutyák is fogyaszthassák. Ez különösen fontos az érzékeny emésztésű vagy allergiás kutyusok számára, akiknek speciális étrendre van szükségük.

✅ Boldogság és Közelség: A táp ízletes marhahús összetevője biztosítja, hogy a kutyusok élvezzék minden falatot. A kisméretű tápszemek könnyű rágást és emésztést tesznek lehetővé. Együtt töltött időnk alatt ez a táp segít fenntartani kutyánk boldogságát és egészségét, erősítve a köteléket közöttünk.

Emlékezzünk, az idős kor nem csak egy szakasz a kutyánk életében, hanem egy lehetőség arra, hogy mélyebben megértsük és támogassuk őket. Az Oscar Hipoallergén marhás száraz senior kutyatáp több mint táplálék – ez egy szeretetteljes tett, ami lehetővé teszi, hogy még több boldog, közös pillanatot élhessünk meg legjobb barátunkkal.”

Oscar tápunk rendszeres etetése további előnyökkel jár

100% marha; 100% finomság

Sok kutyagazdi számolt be arról nekünk, hogy meglepődve tapasztalta, hogy kutyusa mennyire nagyon szereti a tápunkat. Pedig tápunkban semmi szintetikus összetevő sincsen!

Teljeskörű védelem kutyádnak

Kutyatápunk minden alapvető, és szükséges vitamint, és ásványi anyagot is tartalmaz, hogy kutyusodnak egészséges élete legyen.

0% búza-glutén; érzékenyebb kutyák is fogyaszthatják

Tápunk receptjében garantáltan nincs tej, mogyoró, szójabab… 100%-ig búzamentes!

7+ év feletti kutyáknak fejlesztve

Minden alapanyagunk gondos válogatáson megy keresztül, mielőtt bekerül idősebb kutyád táljába!

0% csirkehús; 0% csirkehús-allergia

 Amennyiben már meglévő csirkehús-allergiája van kutyádnak, akkor is nyugodt szívvel adhatod neki. Búzát és csirkehúst sem tartalmaz!

Boldog, biztonságos időskor

Kutyatápunk minden alapvető nyomelemet tartalmaz, ami nélkülözhetetlen a boldog időskorhoz, és a könnyebb emésztéshez.

Tápunk nem tartalmaz mesterséges adalékanyagokat, nem kívánt összetevőket

stop logó

A kutyák nem tudják feldolgozni a fent említett, nem kívánt anyagokat. Ezek okozhatnak egészségügyi problémákat, amelyek esetében csak ritkán gyanakszunk a kutyaeledelekre. Idősebb korban már sokkal kritkusabb hogy kutyád olyan tápot kapjon ami tökéletesen megfelel az ő igényeinek.

Míg egy fiatalabb szervezet jobban tűrheti a nem megfelelő tápokat, úgy idős korban már tényleg semmiképp sem érdemes ezzel játszani. Mert boldog és egészséges idős kor minden kutyának kijár!

Idősebb kutyáknak fejlesztve

🐶 Oscar kutyatápunk minden eleme az idősebb kutyák érdekét szolgálja: az évek alatt több száz kutyagazdival beszélgettünk, és egyértelművé vált számunkra, hogy mire figyeljünk egy minőségi kutyatáp fejlesztésekor. Legyen szó szemcseméretről, összetevők kiválasztásáról, vagy kiszerelésről. Bizton állítjuk, hogy minden kutyatápunk a tudásunk legjavát tükrőzi!

👌 Többek közt granulátumunk méretét is az idősebb kutyákra szabtuk: Az Oscar tápcsaládnál 0,7 cm az átlagos granulátum méret. Erre azért van szükség, mert ezt tudja a legkönnyebben megemészteni kutyusod. Az ennél nagyobbat sok idősödő kutya már nehezebben rágná el. Az ennél kisebbet meg túlságosan is habzsolhatnák. Ezért ez a legszuperebb méret idősödő kutyusodnak!

pipa

CricksyDog természetes kutyatápjaink esszenciája

Vissza a természetes táplálkozáshoz

Persze már nem farkasok vagy prérifarkasok, de a mai kutyák is ugyanazokat az ősi vágyakat élik meg mint elődjeik. Mindegy, hogy Jack Russel terrier vagy Golden retriever: az etetőtál előtt minden kutya egyforma.

Mi ennek az ösztönös étvágynak a kielégítéséhez alkottuk meg a CricksyDog-nál száraztápjainkat. Gondosan válogatott, tápláló alapanyagokból alkotjuk tápjainkat, hogy még a legválogatósabb kutyusok szívét is elnyerjük magunknak. Ezek teszik teljesen különlegessé CricksyDog tápjainkat.

⭐⭐⭐⭐⭐ Ritzl Eszter: “Sokáig kerestem csirkehús mentes tápot kutyusomnak, nagyon örülök, hogy rátaláltam a CricksyDog-ra. Minden tünet elmult, boldogabb, energikusabb lett kutyusom. Nagyon köszönöm.”

Tartós, friss energia

CricksyDog tápjaink alapanyagai annyira finomak, hogy sokszor még mi is megennénk őket! Az állati fehérjéink mellet kiváló minőségű, könnyen emészthető szénhidrátok biztosítják az egész napos energiát.

Értékes, gondosan válogatott állati fehérjék, könnyen emészthető szénhidrátok, vitaminok, és ásványi anyagok alkotják az egészséges étrend alapjait. Ez a CricksyDog hitvallása.

⭐⭐⭐⭐⭐ Nemes Tünde: “Sok fajta hipoallergén tápot ki próbáltam de egy két nap után mindig vissza tértek a tünetei a kutyimnak. Vakaródzás, korpás, zsíros szőr hullás, nyáladzás, fül gyulladás szóval minden. Nagyon szenvedett. Kb fél éve kezdtem el neki adni az Oscar Senior hipoallergén tápot a 9 éves Amerikai Bulldogomnak. Nagyon nagyon sokat javult az állapota szinte teljesen elmúltak a tünetei, igaz kap még gyógygombát is mellé. Bízom benne hogy ez a táp most nagyon beválik, és még együtt tudunk tölteni pár boldog évet a kutyimmal. Köszönöm CricksyDog.”

Tele vitaminokkal

Kutyatápunk minden alapvető, és szükséges vitamint, és ásványi anyagot is tartalmaz, hogy kutyusodnak egészséges élete legyen. Tápunk többek közt tartalmaz: A-vitamint, D3-vitamint, biotint és E-vitamint is.

Ezáltal a minőségi CricksyDog száraztáp kutyaeledel azon megnyugtató bizonyosság tudatát is nyújtja, hogy kutyádnak akár minden helyzetben az igazi, szükségleteinek megfelelő táplálékot tudod biztosítani – rendkívüli ár-érték-arány mellett. Ez a CricksyDog száraztáp igazi előnye!

⭐⭐⭐⭐⭐ R. Márta: “Még csak most kezdtem el etetni a senior tápot. A kutyáim nagyon szeretik, már öreg kutyák. De nagyon energikusan és én tudom hogy ezeknek a tápoknak köszönhetjük, évek óta a CricksyDog tápjait etetem és még nagyon sokáig szeretném adni a kutyáim legnagyobb örömére.”

Az immunrendszer védelmezője

Mivel a kutyák immunrendszerének megfelelő védelméért felelős enzimek közel 70% -a a bélrendszerben található, ezért érdemes olyan eledelt választani, amely jó az emésztőrendszere számára. A CricksyDog száraztápjaink rengeteg rostot tartalmaznak a tápunk vázát alkotó összetevőink által. Emellett olyan nyomelemek is vannak a tápunkban, mint a mangán, réz, vas, cink vagy a szelén.

Ezek a nyomelemek és rostok mindig megtalálhatók a tápjainkban, így kutyusodnak könnyen egy élő, aktív bélkultúrája lehet, amely támogatja az ő egészséges emésztését.

⭐⭐⭐⭐⭐ Andrea: “Idősödő, bőrviszketéssel küzdő shar-pei kutyámnak az Oscar marhás tápot szereztem be. Nagyon ízlik neki, a vakarózás is kezd alábbhagyni. Köszönjük a segítséget, tanácsokat!”

CricksyDog Hipoallergén Oscar prémium összetevői

Szárított marha (1 kg táp előállításához átlagosan 4,5 kg marhát használunk fel), rizs, kukorica, növényi melléktermékek, ásványi anyagok, zsírok és olajok. Szárnyashús és búza-glutén mentes. A vitamin 18.000 UI/IE, D3 vitamin 1500 UI/IE, E vitamin 120 UI/IE, B1 Vitmian 3,0 mg, B2 Vitamin 10,5 mg, B6 Vitamin 6,0 mg, B12 Vitamin 51,0 mcg, Niacin 50 mg, D-Panthenol 24 mg, Folsav 1,5 mg, Biotin 400 mcg, Réz (3b405) 15.0 mg, Cink (3b603) 130.0 mg, Vas (3b101) 60.0 mg, Mangán (3b 502) 65.0 mg, Selen (3b801) 0,3 mg.

Marha

Ahhoz, hogy a kutya a lehető legjobb minőséget kapja, ezért szükséges a nyers húst kiszárítani, majd apróra őrölni. Ezen folyamat során a nedvességtartalmának körülbelül a 80%-át elveszíti. Az eljárás végén így jön létre a nyers húsból, az úgynevezett húsliszt, amit mi is teszünk tápjainkba.

Nálunk nagyon magas minőségi előírásoknak kell megfelelnie a húslisztnek ahhoz, hogy a tápjainkba betegyük. De mint tudjuk, a minőségi táplálás a kutyák boldogságának az alapja!

0% csirkehús

Hipoallergén tápjaink receptje soha nem tartalmaz egyetlen gramm csirkehúst sem. Sőt! Tápunkban mindig van egy fő protein forrás, azaz egyféle fő állatból származó fehérje. Mi így őrízzük kutyusod egészségét! Ezt a tápot nyugodtan eheti kutyusod akkor is, ha csirkehús-ételallergiája van. 100% megoldás, 0% félrebeszélés. Ez a mi védjegyünk!

Rizs

A rizs a búza után az emberiség legfontosabb növényi tápláléka, a világ összes konyhaművészetének fontos alapanyaga. Mivel a rizsnek kifejezetten magas a rosttartalma, ezért képes a bélperisztaltikát gyorsítani, a széklet mennyiségét növelni, a mérgező bomlástermékeket megkötni, a belekből kiüríteni.

Nem csupán a vastagbél rosszindulatú elváltozásait lehet rizsfogyasztással megelőzni, hanem szukák esetén az emlőrák előfordulási gyakorisága is csökkenthető.

0% búza

Sajnos sok kutya esetén a búza emésztési és tápanyag felhasználási gondokat okozhat. Gyakran még allergiához és táplálék-intoleranciához is vezethet. A búza érzékenység tünetei lehet a bőr irritáció, a viszkető, vörös foltos bőr, a mancsok rágcsálása, az állandó vakarózás (nem élősködő következtében), belső fül gyulladása.

– Bél és emésztési betegségeket okozhat.

– Magas szénhidrát tartalma elhízást okozhat.

– A daganatos megbetegedések kockázatát növelheti.

Hipoallergén tápjaink receptjébe soha nem teszünk egyetlen gramm búzát sem! Hipoallergén tápjaink összetevői között találhatsz szemes kukoricát, rizst, zsenge héjas borsót, burgonyát, és napraforgót. Gyakorlatilag ez egy olyan szuper egészséges étrendet adhat kutyádnak, amire mindig is vágyott.

Legfontosabb vitaminjaink

Itt most csak a három legfontosabb vitamint emeljük ki, mert az összes részletezése túl hosszú lenne.

Az A-vitamin (retinol) legjobban ismert funkciója a látás élettani funkcióiban nyilvánul meg. Az idős kutyáknak is szükségük van A-vitaminra, mivel az egészséges sejtek fenntartásában, a látásban, az immunrendszer működésében és az emésztésben is fontos szerepet játszik.

A D-vitamin (kalciferol) fontos tápanyag az idős kutyák számára, mivel számos egészségügyi előnyt biztosít számukra. Az idős kutyák általában kevesebb időt töltenek a szabadban, és kevesebb napfénynek vannak kitéve, ami csökkentheti a D-vitamin termelődését a bőrükben. Emiatt lehet szükségük D-vitamin pótlásra, hogy megelőzzék a D-vitamin hiány okozta egészségügyi problémákat.

Az E-vitamin (tokoferol) fontos tápanyag az idős kutyák számára, mivel segít megőrizni az egészséges sejteket és szöveteket, támogatja az immunrendszert, és elősegíti a sebek gyógyulását. Az E-vitamin antioxidáns tulajdonságokkal is rendelkezik, amelyek segítenek megvédeni a szervezetet a káros szabadgyököktől.

Csatlakozz Te is a CricksyDog Harmadik Generációs Kutyatápjaihoz

Saját CricksyDog elvárásaink

Frissesség. Igyekszünk a gyártástól számított maximum 6 hónapon belül minden kutyust kiszolgálni! A legtöbb esetben ez 3 hónap alatt van. Bár a tápunk a frissességét 18 hónapig megőrzi, mi szeretjük, ha kutyusod szinte azonnal a legfrissebb gyártást kapja. Szerintünk 1-1,5 év után már akaratlanul is veszít a minőségéből minden kutyatáp. Webshopunknak hála erre mindig figyelünk!

Visszakövethetőség és átláthatóság. Tápjainkból a gyártás során óránként vagy gyártásonként mintavételezve van néhány darab. Ezek a minták 2 évig vannak megőrizve. Erre azért van szükség, hogyha bármikor valamilyen probléma merülne fel, akkor vissza lehessen követni a probléma okát. Még eddig egyszer sem volt erre példa. 110% hogy a mintavételezés a jövőben sem lesz másképp!

Folyamatos minőségellenőrzés. Mindemellett sok esetben a gyártás során a laborban óránként vizsgálva van a megtermelt kutyatáp minősége is. Mi tudjuk, hogy az étel nem játék, ahogy kutyusod egészsége sem az! Miután tényleg azt szeretnénk, hogy neked csak kutyusoddal kelljen foglalkoznod, de az egészségét ránk bízhasd, ehhez minőségben is fel kellett nőni! Hisszük, hogy ez sikerült. Hiszen a kutyádat te ismered, a kutyatápokat viszont mi!

⭐⭐⭐⭐⭐ P. Erika: “Szuper! Ajánlom minden kutyásnak!”

Így készül a kutyatápunk 3 lépésben

1) Nyers alapanyagok. Először megérkeznek a gyárba a nyers alapanyagok, amik ha nem felelnek meg a mérési és a szemrevételezéses előírásoknak, akkor már mennek is vissza feladóhoz. Szerencsére ez ritkán fordul elő. Utána történik ezeknek az alapanyagoknak (táptól függően pl: borsó, sárgarépa, mangó...) a felaprítása körülbelül 1 mm nagyságú szemekre. Erre azért van szükség, hogy az extruder könnyen fel tudja dolgozni őket.

2) Extra rövid extrúzió. A második lépés, amikor elkezdődik az alapanyagok (táptól függően apróra szeletelt gyümölcsök, zöldségek, gabonák, és a húsliszt hozzádása) összekeverése, és extrúziója a táp receptje alapján. Ezt olyannyira finoman van végezve, amennyire csak lehet. Nem szeretnénk egyetlen gramm jótékony vitamint, ásványi anyagot, rostot sem elveszteni, amire kutyusodnak csak szüksége lehet. Ezért ez a folyamat csak pár másodpercig tart, és 90-130 fokon történik. Az alapanyagok összetételétől függően. Itt óránként minőségellenőrzés is van.

3) Természetes, fincsi bevonat. Az utolsó lépés, amikor már csak hűtve van, és természetes zsírokkal bevonatolva az előbb legyártott szemcsék 60 fokon. Erre azért van szükség, hogy kutyusod könnyebben megeméssze azt. Tehát a szemcséinket úgy képzeld el, hogy belül van a husi meg a zöldségek, gyümölcsök, kívül pedig a zsírosabb falatok. Minőségellenőrzés mondanunk sem kell, itt is van! Ez után már csak hűl a kutyusod legfincsibb eledele. És 1 héttől kezdve maximum 3-6 hónapon át már kutyusod táljában is van!

⭐⭐⭐⭐⭐ Maturicz Zoltán: “Az én kutyám számára tökéletes!”

Csomagolásunk a környezetvédelem jegyében

Papírzsák minimális műanyag betéttel. Amikor kezedbe veszel egy zsák CricksyDog-os kutyatápot akkor azt látod, hogy kívül egy papírzsákban van, ami egy vékony műanyag zsákot is takar. Sajnos még 100%-ig nem tudtuk a műanyagot kivonni a gyártási folyamatból, mert a műanyag akadályozza meg, hogy a zsák átzsírosodjon, ezáltal hamarabb kiszáradjon. Mindemellett a műanyagzsák nélkül drasztikusan csökkenne a szavatossági ideje a tápunknak.

100%-ban újrahosznosítható csomagolás! Ellenben miután nincsen összeragasztva a műanyag a papírral, ezért könnyen újrahasznosítható mind a belső műanyag, mind a külső papírzsák! Kutyusod megette a tápunkat? A csomagolását hasznosítsd újra!

100%-ban karbonsemleges kiszállítás! Még a házhozszállításunk is környezetvédelem jegyében született meg! Amennyi CO2-t kibocsát a DPD a csomagjaink kiszállítása közben, annak megfelelően annyi új fát ültet, ezáltal elérve hogy karbonsemleges legyen!

Mi hisszük, hogy a környezetvédelem közös ügyünk, és örömmel támogatunk minden ilyen törekvést!

⭐⭐⭐⭐⭐ Molnár Erika: “Mint mindig, gyorsak, pontosak és megbízhatóak vagytok!”

Kutyatápunk hatékonyan segíthet megelőzni az alábbi gyakran előforduló kutyabetegségeket

CricksyDog-os kutyagazdik visszajelzése alapján:

⛔ elhízás, majd ebből kialakuló cukorbetegség

⛔ anyagcserezavarok, majd ebből kialakuló pajzsmirigy rendellenes működése

⛔ nem megfelelő tápokkal való etetés miatt kialakult eleség-allergia

⛔ legyengült immunrendszer miatt kialakuló bakteriális betegségek: láz, hányás, hasmenés

labrador vajon megkap minden szükséges vitamint és teljes körű védelmet

Vezető állatorvosunk, Dr. Nagy Ottó összefoglalása:

☑️ 1983 óta állatorvos, már több ezer kisállatot gyógyított meg
☑️ a tudatos és felelős állattartás szószólója, a megelőzések szakértője
☑️ szakterületei: korszerű etetés, diéták, utazási betegségek, és évszakokkal összefüggő betegségek

——————–

„Mint állatorvos, örömmel ajánlom az Oscar Hipoallergén marhás száraz senior kutyatápot az idősödő kutyák számára. Ez a prémium minőségű táp különösen fontos azoknak a gazdiknak, akik érzékeny, allergiás vagy különleges étrendi igényekkel rendelkező idősebb kutyájuknak szeretnének megfelelő táplálékot biztosítani.

A táp hipoallergén jellemzői, valamint a 0% csirkehús és 0% búza-glutén tartalma biztosítja, hogy még a legérzékenyebb senior kutyák is fogyaszthassák. Ez különösen fontos azok számára, akik csirkehús-allergiás vagy emésztési problémákkal küzdenek. Az alacsony fehérjetartalom és a magas vitamin- és ásványianyag-tartalom elősegítheti az egészségmegőrzést és a hosszú életet.

A kisméretű tápszemek gondoskodnak arról, hogy még az idősebb kutyák is könnyedén megrághassák és megemészthessék a tápot, ami fontos szempont az öregedő kutyák esetén.

Összességében, az Oscar Hipoallergén marhás száraz senior kutyatáp egy kiváló választás az idősödő kutyák számára, amely támogatja az egészséget, a mobilitást és a jó közérzetet. Ez a táp segíthet meghosszabbítani azokat az értékes éveket, amiket gazdi és kutyája együtt tölthetnek, miközben biztosítja a szükséges tápanyagokat az állatok egészséges időskorához.”

Gyakori kérdések

Mennyit adjak a kutyusomnak belőle naponta?
Kutyád testtömege Ajánlott napi adagolás
5 kg 170 g
10 kg 230 g
15 kg 290 g
20 kg 380 g
30 kg 470 g
40 kg 560 g
50 kg 640 g
60 kg 710 g
70 kg 790 g
80 kg 860 g

A fenti mennyiségek csak irányadóak. Az adagolás függhet a kutyád életkorától, fajtájától és attól, hogy mennyit mozog.

Mik a pontos összetevők?

Szárított marha (1 kg táp előállításához átlagosan 4,5 kg marhát használunk fel), rizs, kukorica, növényi melléktermékek, ásványi anyagok, zsírok és olajok. Szárnyashús és búza-glutén mentes. A vitamin 18.000 UI/IE, D3 vitamin 1500 UI/IE, E vitamin 120 UI/IE, B1 Vitmian 3,0 mg, B2 Vitamin 10,5 mg, B6 Vitamin 6,0 mg, B12 Vitamin 51,0 mcg, Niacin 50 mg, D-Panthenol 24 mg, Folsav 1,5 mg, Biotin 400 mcg, Réz (3b405) 15.0 mg, Cink (3b603) 130.0 mg, Vas (3b101) 60.0 mg, Mangán (3b 502) 65.0 mg, Selen (3b801) 0,3 mg.

Mikortól hány éves korig adható kiskutyámnak ez a táp?

Úgy fejlesztettük ki tápunkat, hogy már 7-8 éves kortól adható legyen idősödő kutyusoknak! Felső korhatár nincsen.

Hogyan adagoljam a tápot idős korban?

A kutyádat a legjobban te ismered, de ökölszabályként elmondható hogy egy jól bevált módszer ha napi 2 adagban kapja a finomságot kutyusod. Idősebb korban már sok kutyának nehezebben megy az étel emésztése, ezért szoktuk mi ezt mondani. Természetesen minden a kutyusodtól függ, és attól hogy mi vált be nektek a legjobban.

Oscar Hipoallergén marhás száraz senior kutyatáp (búza-glutén és csirkehús mentes prémium formula) termékről 126 értékelés

4,9
126 vélemények alapján
 1. Zoltán B. (hiteles vásárlói visszajelzés)

  Ellenőrzött értékelésEllenőrzött értékelés - eredeti megtekintéseKülső hivatkozás | huHungary

 2. Névtelen (hiteles vásárlói visszajelzés)

  Ellenőrzött értékelésEllenőrzött értékelés - eredeti megtekintéseKülső hivatkozás | huHungary

  A kutyus azt mondta, fincsi :), s szerintem még egészséges is :(.

 3. Anna (hiteles vásárlói visszajelzés)

  Ellenőrzött értékelésEllenőrzött értékelés - eredeti megtekintéseKülső hivatkozás | huHungary

  Imádja a kutyám.

  #1 kép innen:Anna
 4. Zoltán (hiteles vásárlói visszajelzés)

  Ellenőrzött értékelésEllenőrzött értékelés - eredeti megtekintéseKülső hivatkozás | huHungary

 5. Anikó (hiteles vásárlói visszajelzés)

  Ellenőrzött értékelésEllenőrzött értékelés - eredeti megtekintéseKülső hivatkozás | huTolna, Hungary

  Még nem bontottuk ki

 6. Zsolt K. (hiteles vásárlói visszajelzés)

  Ellenőrzött értékelésEllenőrzött értékelés - eredeti megtekintéseKülső hivatkozás | huHungary

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Rólunk mondtátok
28197 vélemény