Oscar Hipoallergén marhás száraz senior kutyatáp (búza-glutén és csirkehús mentes prémium formula)

(26 vásárlói értékelés)

8.390 Ft / 3 kg - 22.900 Ft / 10 kg vagy fizess elő és szerezz 10% kedvezményt

Fajtától függően 7-8, vagy akár csak 10 éves kortól számít egy kutya idősebb, úgynevezett senior kutyának. Száraztápunk az ilyen idősebb kutyusok megváltozott egészségügyi kihívásaiban igyekszik segíteni. Tápunk összetételét az idősebb kutyusok szükségleteire határoztuk meg, hogy 7-8, vagy 10-15 éves kutyus is boldogan, és korához képest egészségesen minél hoszabb ideig velünk élhessen.

Ehhez szeretnénk neki támogatást nyújtani, hogy idősebb kutyád tökéletes alapokkal vágjon bele az élete senior korszakának is!

A táp szemcsék átlagos mérete 7 mm. Senior, idősebb kutyáknak tökéletes!

 

7 éves kortól már adható kutyatáp

Úgy fejlesztettük ki tápunkat, hogy már 7-8 éves kortól adható legyen idősödő kutyusoknak! Felső korhatár nincsen.

Biztonságos senior kor / Érzékenyebb idősebb kutyusok is fogyaszthatják

Hipoallergén kutyatápunk mindig egy fő állati fehérjére épül, hogy még a legérzékenyebb idősebb kutyusok is boldogan fogyaszthassák!

0% csirkehúst és 0% búza-glutént tartalmazó recept

Tápunk receptjében garantáltan nem találsz egyetlen gramm csirkehúst, és búza-glutént sem!

Testmérettől függetlenül minden idősödő kutyának ajánljuk senior kutyatápunk

Kutyád számára Te vagy az otthon, és a legjobb barát! Tedd tehát boldoggá!

Amellett, hogy étrendünk egészségesen tarthatja idősödő kutyusodat, még az alábbi pozitív változásokat is tapasztalhatod:

alacsonyabb fehérje tartalom, extra sok vitamin: az idősebb kutyáknak alacsonyabb fehérjetartalmú eledelre van szüksége, mint a fiatalabb kutyáknak, hiszen ők már nem akarnak tovább növekedni, vagy fejlődni. Számukra az egészségmegőrzés a legfontosabb feladat. Ezt a kiegysenesúlyozott étrendünkkel erősen támogatjuk.

megvédjük kutyusod ízületeit is: száraztápunk megfelelő mennyiségben, 0,01%-ban zöldajkú kagylólisztet is tartalmaz! Ez kifejezetten jót tesz a kutyusod ízületeknek és a csontjainak. Figyelve arra is, nehogy túladagoljuk ezt a jótékony finomságot.

✔ gyakorlatilag nincs összeférhetetlenség, és allergia: a CricksyDog tápot természetesen egészséges összetétele miatt olyan jól viseli a szervezet, hogy nagyon ritka az összeférhetetlenség.

 kisméretű tápszemek: mindez azért fontos, hogy gyakorlatilag minden idősebb kutya könnyen el tudja rágni, majd pedig megemészteni a tápot.

Nyersfehérje (min.) 22,0%
Nyerszsír (min.) 8,5%
Nyersrost (max.) 4,0%
Hamu 8,0%
Kálcium 1,5%
Foszfor 1,1%
Nátrium 0,4%
A vitamin 18.000 UI/IE
D3 vitamin 1.500 UI/IE
E vitamin 120 UI/IE
Imi

Kutyatáp szakértőnk és alapítónk, Vargyas Imre szakvéleménye:

✔️ kutya táplálkozási szakember, aki a kutyák étel-allergiás betegségeinek megelőzésére tette fel az életét
✔️ 5+ éves közvetett kutyatáp gyártói tapasztalat, éves szinten több ezer kutya kutyatápjáért felel
✔️ a nagynevű brit CPD által elismert Kutyatáplálkozási szakember

——————–

“Ez a táp hipoallergén, és fő állati fehérjeként marhát tartalmaz. Receptje mentes a csirkehústól és a búza-gluténtól is, hogy érzékenyebb idősebb kutyusok is bátran fogyaszthassák! Többek közt érzékeny bőrű senior kutyák számára is bombabiztos választás lehet, ha például csirkehús-allergiáról van szó.

☑️ csirkehús és búza-glutén mentes recept, amit érzékeny kutyusok is bátran fogyaszthatnak

☑️ ízletes, könnyen emészthető finomság, ami támogatja az idősebb kort, a boldog nyugdíjas éveket

☑️ egy vitaminokban gazdag, teljesértékű kutyatáp kerülhet mindig kedvenced táljába

5/5. Erősen javasolt, ha idősebb kutyusodat nem akarod felesleges veszélynek kitenni, és az egyik lehető legjobb eledellel akarod kényeztetni idősebb korában is!”

Oscar tápunk rendszeres etetése további előnyökkel jár

100% marha; 100% finomság

Sok kutyagazdi számolt be arról nekünk, hogy meglepődve tapasztalta, hogy kutyusa mennyire nagyon szereti a tápunkat. Pedig tápunkban semmi szintetikus összetevő sincsen!

Teljeskörű védelem kutyádnak

Kutyatápunk minden alapvető, és szükséges vitamint, és ásványi anyagot is tartalmaz, hogy kutyusodnak egészséges élete legyen.

0% búza-glutén; érzékenyebb kutyák is fogyaszthatják

Tápunk receptjében garantáltan nincs tej, mogyoró, szójabab… 100%-ig búzamentes!

7+ év feletti kutyáknak fejlesztve

Minden alapanyagunk gondos válogatáson megy keresztül, mielőtt bekerül idősebb kutyád táljába!

0% csirkehús; 0% csirkehús-allergia

 Amennyiben már meglévő csirkehús-allergiája van kutyádnak, akkor is nyugodt szívvel adhatod neki. Búzát és csirkehúst sem tartalmaz!

Boldog, biztonságos időskor

Kutyatápunk minden alapvető nyomelemet tartalmaz, ami nélkülözhetetlen a boldog időskorhoz, és a könnyebb emésztéshez. Ízületei extra védelmére is külön figyeltünk.

Tápunk nem tartalmaz mesterséges adalékanyagokat, nem kívánt összetevőket

stop logó

A kutyák nem tudják feldolgozni a fent említett, nem kívánt anyagokat. Ezek okozhatnak egészségügyi problémákat, amelyek esetében csak ritkán gyanakszunk a kutyaeledelekre. Idősebb korban már sokkal kritkusabb hogy kutyád olyan tápot kapjon ami tökéletesen megfelel az ő igényeinek.

Míg egy fiatalabb szervezet jobban tűrheti a nem megfelelő tápokat, úgy idős korban már tényleg semmiképp sem érdemes ezzel játszani. Mert boldog és egészséges idős kor minden kutyának kijár!

Idősebb kutyáknak fejlesztve

🐶 Oscar kutyatápunk minden eleme az idősebb kutyák érdekét szolgálja: az évek alatt több száz kutyagazdival beszélgettünk, és egyértelművé vált számunkra, hogy mire figyeljünk egy minőségi kutyatáp fejlesztésekor. Legyen szó szemcseméretről, összetevők kiválasztásáról, vagy kiszerelésről. Bizton állítjuk, hogy minden kutyatápunk a tudásunk legjavát tükrőzi!

👌 Többek közt granulátumunk méretét is az idősebb kutyákra szabtuk: Az Oscar tápcsaládnál 0,7 cm az átlagos granulátum méret. Erre azért van szükség, mert ezt tudja a legkönnyebben megemészteni kutyusod. Az ennél nagyobbat sok idősödő kutya már nehezebben rágná el. Az ennél kisebbet meg túlságosan is habzsolhatnák. Ezért ez a legszuperebb méret idősödő kutyusodnak!

pipa

CricksyDog természetes kutyatápjaink esszenciája

Vissza a természetes táplálkozáshoz

Persze már nem farkasok vagy prérifarkasok, de a mai kutyák is ugyanazokat az ősi vágyakat élik meg mint elődjeik. Mindegy, hogy Jack Russel terrier vagy Golden retriever: az etetőtál előtt minden kutya egyforma.

Mi ennek az ösztönös étvágynak a kielégítéséhez alkottuk meg a CricksyDog-nál száraztápjainkat. Gondosan válogatott, tápláló alapanyagokból alkotjuk tápjainkat, hogy még a legválogatósabb kutyusok szívét is elnyerjük magunknak. Ezek teszik teljesen különlegessé CricksyDog tápjainkat.

Tartós, friss energia

CricksyDog tápjaink alapanyagai annyira finomak, hogy sokszor még mi is megennénk őket! Az állati fehérjéink mellet kiváló minőségű, könnyen emészthető szénhidrátok biztosítják az egész napos energiát.

Értékes, gondosan válogatott állati fehérjék, könnyen emészthető szénhidrátok, vitaminok, és ásványi anyagok alkotják az egészséges étrend alapjait. Ez a CricksyDog hitvallása.

Tele vitaminokkal

Kutyatápunk minden alapvető, és szükséges vitamint, és ásványi anyagot is tartalmaz, hogy kutyusodnak egészséges élete legyen. Tápunk többek közt tartalmaz: A-vitamint, D3-vitamint, biotint és E-vitamint is.

Ezáltal a minőségi CricksyDog száraztáp kutyaeledel azon megnyugtató bizonyosság tudatát is nyújtja, hogy kutyádnak akár minden helyzetben az igazi, szükségleteinek megfelelő táplálékot tudod biztosítani – rendkívüli ár-érték-arány mellett. Ez a CricksyDog száraztáp igazi előnye!

Az immunrendszer védelmezője

Mivel a kutyák immunrendszerének megfelelő védelméért felelős enzimek közel 70% -a a bélrendszerben található, ezért érdemes olyan eledelt választani, amely jó az emésztőrendszere számára. A CricksyDog száraztápjaink rengeteg rostot tartalmaznak a tápunk vázát alkotó összetevőink által. Emellett olyan nyomelemek is vannak a tápunkban, mint a mangán, réz, vas, cink vagy a szelén.

Ezek a nyomelemek és rostok mindig megtalálhatók a tápjainkban, így kutyusodnak könnyen egy élő, aktív bélkultúrája lehet, amely támogatja az ő egészséges emésztését.

CricksyDog Hipoallergén Oscar prémium összetevői

Szárított marha (1 kg táp előállításához átlagosan 4,5 kg marhát használunk fel), rizs, kukorica, növényi melléktermékek, ásványi anyagok, zsírok és olajok. Szárnyashús és búza-glutén mentes. A vitamin 18.000 UI/IE, D3 vitamin 1500 UI/IE, E vitamin 120 UI/IE, B1 Vitmian 3,0 mg, B2 Vitamin 10,5 mg, B6 Vitamin 6,0 mg, B12 Vitamin 51,0 mcg, Niacin 50 mg, D-Panthenol 24 mg, Folsav 1,5 mg, Biotin 400 mcg, Réz (3b405) 15.0 mg, Cink (3b603) 130.0 mg, Vas (3b101) 60.0 mg, Mangán (3b 502) 65.0 mg, Selen (3b801) 0,3 mg.

Marha

Ahhoz, hogy a kutya a lehető legjobb minőséget kapja, ezért szükséges a nyers húst kiszárítani, majd apróra őrölni. Ezen folyamat során a nedvességtartalmának körülbelül a 80%-át elveszíti. Az eljárás végén így jön létre a nyers húsból, az úgynevezett húsliszt, amit mi is teszünk tápjainkba.

Nálunk nagyon magas minőségi előírásoknak kell megfelelnie a húslisztnek ahhoz, hogy a tápjainkba betegyük. De mint tudjuk, a minőségi táplálás a kutyák boldogságának az alapja!

0% csirkehús

Hipoallergén tápjaink receptje soha nem tartalmaz egyetlen gramm csirkehúst sem. Sőt! Tápunkban mindig van egy fő protein forrás, azaz egyféle fő állatból származó fehérje. Mi így őrízzük kutyusod egészségét! Ezt a tápot nyugodtan eheti kutyusod akkor is, ha csirkehús-ételallergiája van. 100% megoldás, 0% félrebeszélés. Ez a mi védjegyünk!

Rizs

A rizs a búza után az emberiség legfontosabb növényi tápláléka, a világ összes konyhaművészetének fontos alapanyaga. Mivel a rizsnek kifejezetten magas a rosttartalma, ezért képes a bélperisztaltikát gyorsítani, a széklet mennyiségét növelni, a mérgező bomlástermékeket megkötni, a belekből kiüríteni.

Nem csupán a vastagbél rosszindulatú elváltozásait lehet rizsfogyasztással megelőzni, hanem szukák esetén az emlőrák előfordulási gyakorisága is csökkenthető.

0% búza

Sajnos sok kutya esetén a búza emésztési és tápanyag felhasználási gondokat okozhat. Gyakran még allergiához és táplálék-intoleranciához is vezethet. A búza érzékenység tünetei lehet a bőr irritáció, a viszkető, vörös foltos bőr, a mancsok rágcsálása, az állandó vakarózás (nem élősködő következtében), belső fül gyulladása.

– Bél és emésztési betegségeket okozhat.

– Magas szénhidrát tartalma elhízást okozhat.

– A daganatos megbetegedések kockázatát növelheti.

Hipoallergén tápjaink receptjébe soha nem teszünk egyetlen gramm búzát sem! Hipoallergén tápjaink összetevői között találhatsz szemes kukoricát, őrölt rizst, zsenge héjas borsót, apróra szelt burgonyát, és pirított napraforgót. Gyakorlatilag ez egy olyan szuper egészséges étrendet adhat kutyádnak, amire mindig is vágyott.

Legfontosabb vitaminjaink

Itt most csak a három legfontosabb vitamint emeljük ki, mert az összes részletezése túl hosszú lenne.

Az A-vitamin (retinol) legjobban ismert funkciója a látás élettani funkcióiban nyilvánul meg. Az idős kutyáknak is szükségük van A-vitaminra, mivel az egészséges sejtek fenntartásában, a látásban, az immunrendszer működésében és az emésztésben is fontos szerepet játszik.

A D-vitamin (kalciferol) fontos tápanyag az idős kutyák számára, mivel számos egészségügyi előnyt biztosít számukra. Az idős kutyák általában kevesebb időt töltenek a szabadban, és kevesebb napfénynek vannak kitéve, ami csökkentheti a D-vitamin termelődését a bőrükben. Emiatt lehet szükségük D-vitamin pótlásra, hogy megelőzzék a D-vitamin hiány okozta egészségügyi problémákat.

Az E-vitamin (tokoferol) fontos tápanyag az idős kutyák számára, mivel segít megőrizni az egészséges sejteket és szöveteket, támogatja az immunrendszert, és elősegíti a sebek gyógyulását. Az E-vitamin antioxidáns tulajdonságokkal is rendelkezik, amelyek segítenek megvédeni a szervezetet a káros szabadgyököktől.

Csatlakozz Te is a CricksyDog Harmadik Generációs Kutyatápjaihoz

Saját CricksyDog elvárásaink

Frissesség. Igyekszünk a gyártástól számított maximum 6 hónapon belül minden kutyust kiszolgálni! A legtöbb esetben ez 3 hónap alatt van. Bár a tápunk a frissességét 2 évig megőrzi, mi szeretjük, ha kutyusod szinte azonnal a legfrissebb gyártást kapja. Szerintünk 1-1,5 év után már akaratlanul is veszít a minőségéből minden kutyatáp. Webshopunknak hála erre mindig figyelünk!

Visszakövethetőség és átláthatóság. Minden tápunkból a gyártás során óránként mintavételezve van néhány darab. Ezek a minták 2 évig vannak megőrizve. Erre azért van szükség, hogyha bármikor valamilyen probléma merülne fel, akkor vissza lehessen követni a probléma okát. Még eddig egyszer sem volt erre példa. 110% hogy a mintavételezés a jövőben sem lesz másképp!

Folyamatos minőségellenőrzés. Mindemellett a gyártás során a laborban óránként vizsgálva van a megtermelt kutyatáp minősége. Mi tudjuk, hogy az étel nem játék, ahogy kutyusod egészsége sem az! Miután tényleg azt szeretnénk, hogy neked csak kutyusoddal kelljen foglalkoznod, de az egészségét ránk bízhasd, ehhez minőségben is fel kellett nőni! Hisszük, hogy ez sikerült. Hiszen a kutyádat te ismered, a kutyatápokat viszont mi!

Így készül a kutyatápunk 3 lépésben

1) Nyers alapanyagok. Először megérkeznek a gyárba a nyers alapanyagok, amik ha nem felelnek meg a mérési és a szemrevételezéses előírásoknak, akkor már mennek is vissza feladóhoz. Szerencsére ez ritkán fordul elő. Utána történik ezeknek az alapanyagoknak (táptól függően pl: borsó, sárgarépa, mangó...) a felaprítása körülbelül 1 mm nagyságú szemekre. Erre azért van szükség, hogy az extruder könnyen fel tudja dolgozni őket.

2) Extra rövid extrúzió. A második lépés, amikor elkezdődik az alapanyagok (táptól függően apróra szeletelt gyümölcsök, zöldségek, gabonák, és a húsliszt hozzádása) összekeverése, és extrúziója. Ezt olyannyira finoman van végezve, amennyire csak lehet. Nem szeretnénk egyetlen gramm jótékony vitamint, ásványi anyagot, rostot sem elveszteni, amire kutyusodnak csak szüksége lehet. Ezért ez a folyamat csak pár másodpercig tart, és 90-130 fokon történik. Az alapanyagok összetételétől függően. Itt óránként minőségellenőrzés is van.

3) Természetes, fincsi bevonat. Az utolsó lépés, amikor már csak hűtve van, és természetes zsírokkal bevonatolva az előbb legyártott szemcsék 60 fokon. Erre azért van szükség, hogy kutyusod könnyebben megeméssze azt. Tehát a szemcséinket úgy képzeld el, hogy belül van a husi meg a zöldségek, gyümölcsök, kívül pedig a zsírosabb falatok. Minőségellenőrzés mondanunk sem kell, itt is van! Ez után már csak hűl a kutyusod legfincsibb eledele. És 1 héttől kezdve maximum 3-6 hónapon át már kutyusod táljában is van!

Csomagolásunk a környezetvédelem jegyében

Papírzsák minimális műanyag betéttel. Amikor kezedbe veszel egy zsák CricksyDog-os kutyatápot akkor azt látod, hogy kívül egy papírzsákban van, ami egy vékony műanyag zsákot is takar. Sajnos még 100%-ig nem tudtuk a műanyagot kivonni a gyártási folyamatból, mert a műanyag akadályozza meg, hogy a zsák átzsírosodjon, ezáltal hamarabb kiszáradjon. Mindemellett a műanyagzsák nélkül drasztikusan csökkenne a szavatossági ideje a tápunknak.

100%-ban újrahosznosítható csomagolás! Ellenben miután nincsen összeragasztva a műanyag a papírral, ezért könnyen újrahasznosítható mind a belső műanyag, mind a külső papírzsák! Kutyusod megette a tápunkat? A csomagolását hasznosítsd újra!

100%-ban karbonsemleges kiszállítás! Még a házhozszállításunk is környezetvédelem jegyében született meg! Amennyi CO2-t kibocsát a DPD a csomagjaink kiszállítása közben, annak megfelelően annyi új fát ültet, ezáltal elérve hogy karbonsemleges legyen!

Mi hisszük, hogy a környezetvédelem közös ügyünk, és örömmel támogatunk minden ilyen törekvést!

Kutyatápunk hatékonyan segíthet megelőzni az alábbi gyakran előforduló kutyabetegségeket

CricksyDog-os kutyagazdik visszajelzése alapján:

⛔ elhízás, majd ebből kialakuló cukorbetegség

⛔ anyagcserezavarok, majd ebből kialakuló pajzsmirigy rendellenes működése

⛔ nem megfelelő tápokkal való etetés miatt kialakult eleség-allergia

⛔ legyengült immunrendszer miatt kialakuló bakteriális betegségek: láz, hányás, hasmenés

labrador vajon megkap minden szükséges vitamint és teljes körű védelmet

Gyakori kérdések

Mennyit adjak a kutyusomnak belőle naponta?
Kutyád testtömege Ajánlott napi adagolás
5 kg 170 g
10 kg 230 g
15 kg 290 g
20 kg 380 g
30 kg 470 g
40 kg 560 g
50 kg 640 g
60 kg 710 g
70 kg 790 g
80 kg 860 g

A fenti mennyiségek csak irányadóak. Az adagolás függhet a kutyád életkorától, fajtájától és attól, hogy mennyit mozog.

Mik a pontos összetevők?

Szárított marha (1 kg táp előállításához átlagosan 4,5 kg marhát használunk fel), rizs, kukorica, növényi melléktermékek, ásványi anyagok, zsírok és olajok. Szárnyashús és búza-glutén mentes. A vitamin 18.000 UI/IE, D3 vitamin 1500 UI/IE, E vitamin 120 UI/IE, B1 Vitmian 3,0 mg, B2 Vitamin 10,5 mg, B6 Vitamin 6,0 mg, B12 Vitamin 51,0 mcg, Niacin 50 mg, D-Panthenol 24 mg, Folsav 1,5 mg, Biotin 400 mcg, Réz (3b405) 15.0 mg, Cink (3b603) 130.0 mg, Vas (3b101) 60.0 mg, Mangán (3b 502) 65.0 mg, Selen (3b801) 0,3 mg.

Mikortól hány éves korig adható kiskutyámnak ez a táp?

Úgy fejlesztettük ki tápunkat, hogy már 7-8 éves kortól adható legyen idősödő kutyusoknak! Felső korhatár nincsen.

Hogyan adagoljam a tápot idős korban?

A kutyádat a legjobban te ismered, de ökölszabályként elmondható hogy egy jól bevált módszer ha napi 2 adagban kapja a finomságot kutyusod. Idősebb korban már sok kutyának nehezebben megy az étel emésztése, ezért szoktuk mi ezt mondani. Természetesen minden a kutyusodtól függ, és attól hogy mi vált be nektek a legjobban.

Oscar Hipoallergén marhás száraz senior kutyatáp (búza-glutén és csirkehús mentes prémium formula) termékről 26 értékelés

 1. Szilvia (hiteles vásárlói visszajelzés)

  huBudapest, Hungary

  Ízlik neki, könnyen szétrágja. A táp váltásra jellemző hasmenés most elmaradt.

  • K. Dóri (store manager)

   🐾😄 Nagyon örülök, hogy a táp ízlik a kutyusodnak, és könnyen szétrágja. Ez fontos jele annak, hogy élvezettel fogyasztja az ételt, és kielégíti a rágási ösztönét is.

   Emellett különösen örömteli hallani, hogy a táp váltása óta a kutyusodnak nem jelentkezett hasmenése. Ez azt mutatja, hogy a táplálékunk megfelelően illeszkedik a kutyusod emésztőrendszeréhez, és támogatja az egészséges emésztést.

   Fontos megemlíteni, hogy a táplálkozási változások néha befolyásolhatják az emésztőrendszer működését, ezért az elején előfordulhatnak enyhe emésztési reakciók. Azonban, ha most a táp váltás során a hasmenés elmaradt, az nagyon pozitív jel.

   Köszönöm, hogy megosztottad velünk ezt a pozitív tapasztalatot! Nagyon fontos számunkra, hogy a kutyusod elégedett és egészséges legyen. Ha továbbra is kérdéseid vagy igényeid merülnének fel, kérlek, ne habozz kapcsolatba lépni velünk. Mindig itt vagyunk, hogy segítsünk, és továbbra is a legjobb minőséget biztosítsuk számodra és kedvenced számára.

   Köszönjük, hogy velünk tartasz, és reméljük, hogy továbbra is örömet szerezhetünk a kutyusodnak az ízletes és egészséges táplálékkal! 🐶❤️

 2. Névtelen (hiteles vásárlói visszajelzés)

  huHungary

 3. Erzsébet (hiteles vásárlói visszajelzés)

  huHungary

  Öreg, ételallergiás kutyusunk egyszerűen imádja ezt a tápot, ő is meg van elégedve a táp minőségével velünk együtt!

  • K. Dóri (store manager)

   Oh, ez fantasztikus hír! 🐶💕 Nagyon örülünk, hogy az öreg, ételallergiás kutyusotok is nagyon kedveli és élvezi ezt a tápot. Ez igazán jó jel arra, hogy a táp minősége kiváló és megfelelő a kutyusotok igényeinek! 😊💖

   Fontos számunkra, hogy kiváló minőségű és egészséges táplálékot kínáljunk a kutyusoknak, különösen azoknak, akik ételallergiával küzdenek. Nagyon örülünk, hogy ez a táp megfelel az öreg kutyusotoknak, és elégedettek vagytok vele. 💪🍽️

   Reméljük, hogy ez a táp hozzájárul az öreg kutyusotok egészségének fenntartásához és jólétéhez. Ha bármilyen további kérdésetek vagy aggodalmatok merülne fel, ne habozzatok felkeresni az állatorvost. Mindig jó konzultálni a szakértővel a kutyusok táplálásával kapcsolatban. 🩺🐾

   Köszönjük, hogy megosztottátok velünk a pozitív tapasztalataitokat! Nagyon hálásak vagyunk a támogatásotokért, és továbbra is arra törekszünk, hogy a lehető legjobb minőségű táplálékot nyújtsuk kedvenceteknek! 🙏💖

   Legyenek szép pillanatokatok az öreg kutyusotokkal, és mindig itt vagyunk, hogy segítsünk! 🤗🐶

 4. Anikó Boros (hiteles vásárlói visszajelzés)

  huHajdú-Bihar, Hungary

  Most kezdtük használni még nincs eredménye.

 5. Horváth Judit (hiteles vásárlói visszajelzés)

  huHungary

  Még csak most térek át az új tápra , de úgy látom ízlik Fülesnek.

 6. Krisztián László (hiteles vásárlói visszajelzés)

  huHungary

 7. JENŐNÉ MARGIT (hiteles vásárlói visszajelzés)

  huBudapest, Hungary

 8. Andrea Virág (hiteles vásárlói visszajelzés)

  huHungary

 9. Lászlóné U. (hiteles vásárlói visszajelzés)

  huBudapest, Hungary

  Senior kutyusomnak nagyon ízlik. Apróbb szemű, falja.

 10. Lászlóné Torma (hiteles vásárlói visszajelzés)

  huBudapest, Hungary

  Most rendeltük először, a kutyusom szereti

  #1 kép innen:Lászlóné Torma
 11. Katalin Dénes (hiteles vásárlói visszajelzés)

  huPest, Hungary

  Szívesen eszi a kiskutyám.

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük