Twinky ízületvédő tabletta zöldkagyló kivonattal (100 tabletta/doboz)

(101 vásárlói értékelés)

18.990 Ft vagy fizess elő és szerezz 10% kedvezményt

Sajnos egyre több és több kutyust érinthet az ízületi fájdalmak elhúzódó betegsége. Kezd ez is egyfajta kutya népbetegséggé válni. Twinky ízületvédő tablettánk különleges, a világ minden tájáról inspirált összetevőinek köszönhetően hatékonyan enyhítheti, megelőzheti és megszüntetheti a kutyusok ízületi fájdalmait. Ízületvédőnk többek közt tartalmaz zöldkagylót, kurkumát és ördögkarmot is. Fenséges segítség minden kutyusnak!

Adagolása: Napi 1 tabletta 20 testtömegkilogrammonként. Kutyáknak testtömegtől függően lehet fél tablettát is adni. Minden tabletta tetején van egy kis bevágás, felezővonal, hogy könnyen ketté lehessen azt törni. Így a fél adagok kimérése is könnyű.

 Egy doboz 100 tablettát tartalmaz (mérettől függően akár 30 – 100 napra is elegendő).

 

Kiváló ízületvédő szer

Minden egyes összetevőnk csak egy célt szolgál. A tökéletes ízületvédelmet. Van ami az inakért, és van ami a kötőizmokért, és van ami a csontok kapcsolatáért felel. Nálunk mindennek meg van a maga funkciója!

Minden kutyafajtának

Ízületvédő kapszulánk könnyen emészthető minden kutyafajtának. Legyen yorkied, beagled, vagy labradorod, mind örömmel fogyaszthatja!

Az egész világ legjava

Felkutattuk a Föld legjobb gyógynövényeit az afrikai ördögkaromtól az ázsiai kurkumáig, hogy kutyusod természetesen gyógyulhasson, és egészségesen éhessen.
Ne aggódj többé kutyusod egészsége miatt! Fizess elő most kedvezményes áron (nincs semmilyen kötelezettség és bármikor módosítható):

Cikkszám: Twinky-izuletvedo Kategória: Címkék: , , ,

Testmérettől függetlenül minden kutyafajtáknak ajánljuk ízületvédő tablettánkat

Kutyád számára Te vagy az otthon, és a legjobb barát! Tedd tehát boldoggá!

Kutyusod is imádni fogja az ízületvédő tablettánkat, ha az alábbiak közül legalább az egyik igaz rá (CricksyDog-os kutyagazdik visszajelzése alapján):

☑️ vannak ízülettel kapcsolatos problémái

☑️ vannak már fájdalmas ízületei (pl.:gyulladás), és azokat szeretnéd kezelni vele

☑️ szeretnétek megelőzni mindenféle ízületi problémát, pl: kutyusod idősebb már, és szeretnétek megőrizni a mozgékonyságát

☑️ kutyusod hízásra hajlamos, vagy már elhízott, és szeretnétek visszafogni, csökkenteni az ízületi kopásait

☑️ kutyusod fajtájából adódóan hajlamosabb sérülésekre, például térd elülső kereszteződő szalagjának szakadására

☑️ életkortól függetlenül adható az ízületvédő tablettánk; a megelőzést túl korán elkezdeni nem lehet

Legfontosabb analitikai összetevők:

 

Nyers fehérje 27,6 %
Nyers rost 9,8 %
Nyers zsír 5,3 %
Nyers hamu 6,5 %
E-vitamin 5000 mg

Csatlakozzatok Ti is a több ezer “Boldog kutyus, boldog gazdi” táborához

⭐⭐⭐⭐⭐ Virág: “Csak ajánlani tudom! 3,5 éves Pille kutyusnak vásároltam. Nyújtózkodásánál hallottam a hangokat ahogy ropognak az ízületei. Most már elmúltak a tünetek. Folyamatosan adom neki.”

⭐⭐⭐⭐⭐ S. Józsefné: “Kiskutyám négy hónapos kora óta kapja a Twinky ízületvédő tablettát. Rohangálásnál mindig kiment a bal mellső lába ami nagyon fájhatott neki mert mindig felvisított. Már másodszor rendelek neki, mert biztos vagyok benne hogy ez a készítmény tabletta segített neki. Azóta egészségesen jókedvvel rohangál, és egyszer se ment ki a bal mellső lába. Csak ajánlani tudom a Twinky ízületvédő tablettát!”

⭐⭐⭐⭐⭐ Tóth Gabriella: “A kutyák szívesen eszik a vitamint. Az illatán is érzik, hogy természetes anyagok vannak benne.”

Imi

Kutyatáp szakértőnk és alapítónk, Vargyas Imre szakvéleménye:

✔️ kutya táplálkozási szakember, aki a kutyák étel-allergiás betegségeinek megelőzésére tette fel az életét
✔️ 5+ éves közvetett kutyatáp gyártói tapasztalat, éves szinten több ezer kutya kutyatápjáért felel
✔️ a nagynevű brit CPD által elismert Kutyatáplálkozási szakember

——————–

„Állatorvosokkal és tudatos gazdikkal beszélgetve azt tapasztaltam, hogy a 7 év feletti, tehát senior korú kutyák körében drasztikusan megugorhat az ízületi betegségek gyakorisága. Amely fájdalommal, és sántítással járhat, így lecsökken a közös séták, és az aktívan töltött boldog kutyapercek hossza.

Mindemellett az elmúlt években már rengeteg ízületvédő készitményhez volt szerencsém. Akadtak köztük kifejezetten jók is. Az általunk megalkotott Twinky ízületvédő tabletta minden kérdést kizárólag a legjobbak között szerepel! Tényleg az egész világot felkutattuk, hogy legjobb természetes ízületvédőt készítsük el kutyusodnak. Kurkuma, zöldkagyló és ördögkarom csak néhány az olyan prémium összetevők közül amikre igazán büszke vagyok. Emellett még nem tartalmaz csirkehúst és búzát sem. Ez mind nagyon fontos egy igazán prémium ízületvédő esetén!

Ne hagyd, hogy a te kedvencedet is idő előtt utolérjék az ízületi betegségek! Támogasd kutyusod ízületeinek egészségét a zöldkagyló, kurkumát és ördögkarom erejével! Ezek a „csodaszerek” porcépítő, gyulladáscsökkentő és antioxidáns hatásukkal segíthetnek megelőzni a krónikus ízületi betegségeket.

Az alábbi pozitív változásokat várhatod az ízületvédőnktől (kutyagazdik visszajelzése alapján):

☑️ kutyusodnak csökkenhet vagy teljesen megszűnhet az ízületi fájdalma

☑️ ahol gyulladt volt a térde, ízülete, az elkezdhet újra gyógyulni

☑️ többet fog mozogni, jobb lehet a kedve

☑️ ízületvédőnk segítheti a gyorsabb felépülést a műtétek után

☑️ végeredményben kutyusod ismét kicsattanó egészségnek örvendhet

☑️ 7 éves kor felett kúra szerűen nagyon ajánlom

Összességében elmondható, hogy ez az ízületvédő kezelheti, és megszüntetheti az ízületi fájdalmakat, járási nehézségeket. Ráadásul már akár néhány héten belül! 5/5. Erősen javasolt, minden tudatos kutyagazdinak!”

Twinky ízületvédő tablettánk rendszeres szedésével az alábbi előnyökre számíthattok

Az egész világ legjava

Felkutattuk a Föld legjobb gyógynövényeit az afrikai ördögkaromtól az ázsiai kurkumáig, hogy kutyusod természetesen gyógyulhasson, és egészségesen éhessen.

Kiváló ízületvédő szer

Minden egyes összetevőnk csak egy célt szolgál. A tökéletes ízületvédelmet. Van ami az inakért, és van ami a kötőizmokért, és van ami a csontok kapcsolatáért felel. Nálunk minden összetevőnek meg van a maga funkciója!

Könnyen emészhető, adagolható

Egy tabletta csak 1,5 gramm, így még a legkisebb kutyusoknak sem okozhat problémát a megevése.

Glutén- és csirkehús mentes

Ízületvédőnk megalkotásakor igyekeztünk a legérzékenyebb kutyusokra is gondolni. Így tablettánk többek közt glutén- és csirkehús mentes is.

Megelőzésre is adható

Nem csak akkor kell az ízületeket védeni ha kutyusodnak már fájdalmai vannak. Ez a „csodaszer” akkor is hatásos lehet, de mi mindig minden esetben már a megelőzést is javasoljuk!

Életkortól függetlenül is adható

Idős kutyusoknál van a legnagyobb szükség ízületvédelemre, de miután természetes alapanyagokból dolgoztunk, ezért felnőtt kutyusoknak bármilyen életkorban adható.

Ha már beütött a baj, akkor az alábbi ízületi fájdalmakra nyújthatunk megoldást

Sokszor sajnos nehéz észrevenni az ízületi gyulladást, főleg ha az még csak enyhe.

A kutyák legtöbbször nagyon sztoikusan viselkednek, és a legtöbb kutyus csak ritkán mutatja ki a fájdalmát. Ezért rajtunk, kutya-szülőkön múlik, hogy gondosan figyeljük őket.

Néhány jel, amire mindenképp figyelni kell:

  • ízületek nyalogatása
  • lassabb, nehezebb séták
  • időszakos sántaság
  • kutyusod gyakarabban letargikus és kevésbé lelkes a játékok, gyakorlatok iránt
  • depresszió és rossz hangulat
  • mogorvaság és érzékenység, különösen ha megérintik vagy simogatják az érintett fájdalmas területeken

Amennyiben mielőbb áttértek a Twinky ízületvédő tablettánkra akkor már pár hét után megfigyelhetőek lehetnek annak a pozitív hatásai. Kutyusodnak javulhat az életkedve, kevésbé fájhat neki az ízülete, több mozgásra lehet majd igénye. Ekkor nagyon fontos hogy folytassátok a kúrát, és alkalmazkodjatok kutyusod megnövekvő mozgásigényéhez, javuló életkedvéhez!

Öröklés útján is jelentkező betegség, amit sokan csak túl későn vesznek észre

pipa
Sajnos azt előre senki sem tudhatja hogy a kutyusa milyen genetikával van megáldva. Vagy hogy a jövőben milyen betegségek üthetik fel a fejét nála.

Nem csak az ételallergia ami különösen veszélyes, hanem a porckopás, ízületi fájdalmak is. Sajnos nagyon hosszú időre tönkre teheti kutyusod életét ha nem védekeztek megfelelően előre.

Bizonyos fajták hajlamosabbak az ízületi gyulladásra mint mások. Tapasztalataink alapján az alábbiak a leggyakorib fájdalmas területek: csípő, könyök, gerinc. Mely fajtákat érinti ez leginkább? Sajnos igazából mindet érintheti. Kistestű kutyusoknál gyakoribb, nagytestűeknél pedig sok esetben súlyosabb, a nagyobb súlyukból adódó nagyobb ízületterhelés végett. Miután szinte lehetetlen megmondani hogy kutyusod pár év múlva érintett lesz-e benne, ezért mindenképp fontos a megelőzése!

Kiemelten fontos, hogy odafigyelj kutyusod ízületeire. Mert ha azok elkezdenek neki fájni, és nincsen megelőzve a nagyobb baj, akkor az csak tovább fokozódhat majd a jövben. Állítsuk meg közösen!

Miért különösen fontos a Twinky ízületvédőnk kutyusodnak 10 éves kor felett?

Ha kutyusod már túl van a körülbelül 10 éves koron, akkor még nem szükségszerűen lesz ő idős (ez fajtától is erősen függ), de ekkor már nagyon fontossá válik az ízületeinek a védelme.

Bár a TV-ben még az idősebb kutyusok is minden gond nélkül átugranak minden akadályt, azért ti ne várjátok tétlenül a békés öregkort! Az ízületvédők alkalmazását nem kutyusod születési kora határozza meg, hanem az ízületeinek az állapota, az elhasználódásuk mértéke. Twinky ízületvédő tablettánk tartalmaz rengeteg ízületvédőt, amely egy komplex kiegészítő, több hatóanyag együttes kombinációja, úgy, mint: glukozamin, chondroitin, MSM, zöldkagyló és kurkuma.

Kutyusod életkorának az előrehaladtával fokozatosan egyre több figyelmet kell szentelni az ízületeire és lehetőség szerint megakadályozni annak az elhasználódását, túlzott fájdalom kialakulásást. Mi ebben segíthetünk kutyusodnak a Twinky ízületvédőnkkel.

Legfontosabb összetevőink a világ minden tájáról

Zöldajkú kagyló

A kagylók általában tartalmaznak glükozaminglikánt, de a zöldkagylóban nagy mennyiségben található meg ez az anyag. A glükozaminglikán elengedhetetlen az ízületek megfelelő működéséhez és a kutyák egészségének a fenntartásához. Ez a vegyület az egyik építőeleme a bőrnek, a kötőszöveteknek és a porcoknak is. A glükozaminglikán legfontosabb feladata, hogy megkösse a folyadékot, így egyfajta kenőanyagként működik, ami lehetővé teszi az ízületek súrlódásmentes mozgásának lehetőségét.

Ez az anyag képes arra is, hogy visszafordítsa a már elindult ízületi kopást is. Ezenfelül rendszeres fogyasztásával csökkenthetőek az ízületi fájdalmak, segítségével javulhat a mozgásképesség, így kutyusod hangulata, életminősége is pozitív irányt vehet.

A glükozaminglikán fogyasztásával a porcszövetek újraképződhetnek és az ízületi szövetek újra működésbe léphetnek. Ez az anyag képes arra is, hogy növelje a szalagok, az ízületek, a kötőszövetek rugalmasságát, így csökken a lehetősége annak, hogy ezek a részek megsérüljenek a hirtelen mozgás következtében. Segíthet megállítani az ízületek romlási folyamatát, sőt még segíthet is abban, hogy új porc képződjön.

A zöldkagyló a glükozaminglikánon kívül tartalmaz még vitaminokat, ásványi anyagokat (kalcium, magnézium, jód, vas, kálium), nyomelemeket és omega-3 zsírsavakat is, melyek nemcsak az ízületek egészségéért felelnek, hanem más szervek megfelelő működését is fenntarthatják.

Tehát ha kutyusodnak porcbetegsége, ízületi betegsége van, akkor mindneképp érdemes kipróbálni a zöldkagyló alapú ízületvédő tablettáinkat is!

Kurkuma

A kurkuma szabályozza a faggyúmirigyek működését, fokozza a vérkeringést, támogatja a kollagén-termelődést, külsőleg és belsőleg egyaránt bőrfiatalító. Nem véletlen, hogy mi is beletettük kutyusod ízületvédő tablettájába!

A kurkumát Ázsiában évszázadok óta használják a természetgyógyászatban, de a gyulladásos bőr kezelésére is. Az élénk sárga színű, a gyömbérfélék családjába tartozó növény kivonata, a kurkumin, rendkívül hatékony gyulladásgátló, segíti az immunrendszer működését, antibakteriális és antioxidáns hatása van. Ezért az idős kutyákat is érintő, úgynevezett “civilizációs betegségek” – azaz az idős kor velejárójaként kialakuló problémák kezelésében is egyre több szakember javasolja, mint természetes medicinát. A kurkumin elsősorban gyulladáscsökkentő, antioxidáns és fájdalomcsillapító hatása miatt lehet hatékony, természetes megoldás a kutyák időskori panaszainak csökkentésében.

A kurkuma serkentheti kutyusod immunrendszeri védelmet, mivel aktiválja a fehérvérsejtek, a limfociták közül a természetes ölősejteket (NK=Natural Killer), amelyek a szervezetet veszélyeztető sejteket pusztítja vagy hatástalanítja, és gátolja az immunválaszt gátló limfoicita sejtek működését. Mivel az NK sejtek „hivatalból” a kóros sejtek pusztítói, egyben a rákos daganatsejtek elleni küzdelem élharcosai is. Nem véletlen, hogy nagy reményeket fűznek a kurkumin daganatellenes hatásához is.

Ördögkarom

Hatóanyaga a dél-afrikai szavannák vadon élő növényének gyökeréből nyert kivonat. Jó hatással van a vérkeringésre, a fájó ízületekre (pl. ízületi kopásnál) és reumás panaszokra (reumás gyulladás). Az elfáradt izmok ellazítására, regenerálására, a mozgékonyág visszanyerésére, fájdalomcsillapításra is kiválóan alkalmas. Elősegíti a balesetes és műtött végtagok mielőbbi regenerálódását.

Kérdés sem férhet az ördögkarom jótékony hatásaihoz, ezért is tettük bele kutyusod ízületvédőjébe!

Twinky ízületvédő tablettánk rendszeres etetésével az alábbi változásokra számíthattok

☑️ kutyusodnak csökkenhetnek vagy megszűnhetnek az ízületi fájdalma

☑️ ahol gyulladt volt a térde, ízülete, az elkezdhet újra gyógyulni

☑️ többet fog mozogni, jobb lehet a kedve

☑️ ízületvédőnk segítheti a gyorsabb felépülést a műtétek után

☑️ végeredményben kutyusod ismét kicsattanó egészségnek örvendhet

Vezető állatorvosunk, Dr. Nagy Ottó összefoglalása:

☑️ 1983 óta állatorvos, már több ezer kisállatot gyógyított meg
☑️ a tudatos és felelős állattartás szószólója, a megelőzések szakértője
☑️ szakterületei: korszerű etetés, diéták, utazási betegségek, és évszakokkal összefüggő betegségek

——————–

„Állatorvosként azt tapasztalom hogy a 7 év feletti, tehát senior korú kutyák körében drasztikusan megugrik az ízületi betegségek gyakorisága. Ez legtöbbször fájdalommal és sántítással is együtt jár, majd szép lassan lecsökken a közös séták, és az aktívan töltött boldog kutyapercek hossza. Ne hagyd, hogy a te kedvencedet is idő előtt utolérjék az ízületi betegségek! Szerencsére a modern állatorvoslásban ma már jól ismert, hogy milyen hatóanyagokkal tudod támogatni kutyusod ízületeinek egészségét.

A CricksyDog Twinky ízületvédő zöldkagylót, kurkumát és ördögkarmot is tartalmaz, hogy megelőzhesd kutyád krónikus ízületi betegségeit. Ezek segíthetnek a porcépítésben, de gyulladáscsökkentő és antioxidáns hatással is bírnak.

Gyógyszermentes kiegészítő terápia. Nem csak képes megelőzni a bajt, de meglévő probléma esetén is enyhítheti, vagy akár meg is szüntetheti a kutyusok ízületi fájdalmait.”

Gyakori kérdések

Mennyit adjak a kutyusomnak belőle naponta?
Napi 1 tabletta 20 testtömegkilogrammonként. Ezt az ízületvédő tablettát kutyusod teljes értékű eledeléhez képest magasabb nyomelemtartalma miatt csak a napi adag 3,5%-áig szabad etetni. Tehát a javasolt napi adagot nem szabad túllépni!

Kutyáknak testtömegtől függően lehet fél tablettát is adni. Minden tabletta tetején van egy kis bevágás, felezővonal, hogy könnyen ketté lehessen azt törni. Így a fél adagok kimérése is könnyű.

Mik a pontos összetevők?
Összetevők:

Élesztő (inaktív Saccharomyces Cerevisae); Zöld ajkú kagylóhúsliszt, szárítva 20,00%; glükózamin-hidroklorid 3,50%; metil-szulfonil-metán (MSM) 3,50%; Gránátalmamag liszt; Magnézium-sztearát; Őrölt kurkuma gyökér 1,50%; Ördögkarom gyökér őrölt 1,00%;Kondroitin-szulfát (sertés) 1,00%

Adalékok / kg:

Táplálék-adalékanyagok: 4200 mg mangán glicin-mangán kelát, hidrátformájában (3b506); 5000 mg E-vitamin (3a700); Technológiaiadalékok: 10 000 mg szilícium-dioxid, kicsapva és szárítva (E551a);Érzékszervi adalékok: 10 000 mg tömjén kivonat (Boswellia serrata)

Egy doboz hány tablettát tartalmaz?
Minden dobozban 100 darab tabletta található.
Minden kutyának adható a tabletta?
Alapvetően igen, de mi vemhes, szoptató kutyusoknak nem ajánljuk. Minden esetben ha bizonytalan vagy, konzultálj előtte állatorvosoddal!

Twinky ízületvédő tabletta zöldkagyló kivonattal (100 tabletta/doboz) termékről 101 értékelés

4,9
101 vélemények alapján
  1. Mária Rivasz (hiteles vásárlói visszajelzés)

    Ellenőrzött értékelésEllenőrzött értékelés - eredeti megtekintéseKülső hivatkozás

    Ebben sins sok tapasztalaom még de remélem hatni fog

  2. Károly Aradvári (hiteles vásárlói visszajelzés)

    Ellenőrzött értékelésEllenőrzött értékelés - eredeti megtekintéseKülső hivatkozás

    Úgy látszik jó

  3. Katalin (hiteles vásárlói visszajelzés)

    Ellenőrzött értékelésEllenőrzött értékelés - eredeti megtekintéseKülső hivatkozás

    Három kutyám kapja. A két fiatalnak megelőzésképpen adom, 14 évesnél meg egy kicsi javulást, vagy rosszabb esetbe stagnálást várok.
    Mivel nagyon rövid ideje kapják, így semilyen hatásról nem tudok még beszámolni.
    A 14 éves, és a 2,5 éves imádja az ízét, simán megeszik, mint ha jutifalat lenne, a 2 éves nem szereti, neki csak csellel lehet beadni. 🙂

  4. Anna Váradi (hiteles vásárlói visszajelzés)

    Ellenőrzött értékelésEllenőrzött értékelés - eredeti megtekintéseKülső hivatkozás

  5. Anikó (hiteles vásárlói visszajelzés)

    Ellenőrzött értékelésEllenőrzött értékelés - eredeti megtekintéseKülső hivatkozás | huTolna, Hungary

    Még nincs tapasztalat

  6. Andrea Bús (hiteles vásárlói visszajelzés)

    Ellenőrzött értékelésEllenőrzött értékelés - eredeti megtekintéseKülső hivatkozás | huCsongrád, Hungary

  7. Ádám (hiteles vásárlói visszajelzés)

    Ellenőrzött értékelésEllenőrzött értékelés - eredeti megtekintéseKülső hivatkozás | huHungary

  8. Ernőné Babinszky (hiteles vásárlói visszajelzés)

    Ellenőrzött értékelésEllenőrzött értékelés - eredeti megtekintéseKülső hivatkozás | huBudapest, Hungary

    Most kezdtük el ezt a terméket is használni, remélem be fog válni kutyusomnál.

  9. Ágnes (hiteles vásárlói visszajelzés)

    Ellenőrzött értékelésEllenőrzött értékelés - eredeti megtekintéseKülső hivatkozás

    Drága, de jóóó 😊

  10. Névtelen (hiteles vásárlói visszajelzés)

    Ellenőrzött értékelésEllenőrzött értékelés - eredeti megtekintéseKülső hivatkozás

    A kutyá

  11. Anna Farkas (hiteles vásárlói visszajelzés)

    Ellenőrzött értékelésEllenőrzött értékelés - eredeti megtekintéseKülső hivatkozás

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Függetlenül ellenőrzött
40316 vélemény