Twinky őszi / téli vitaminvarázs (100 tabletta/doboz)

(93 vásárlói értékelés)

12.990 Ft vagy fizess elő és szerezz 10% kedvezményt

Extra védelem kutyusodnak a hidegebb, őszi, téli hónapokra. Twinky multivitaminunk segíthet kutyusodnak erősebb immunrendszerért létrehozni, és egészségesebb, boldogabb éltet élni! 4 kiemelten fontos, és további 6 hozzáadott vitaminnal!

Egy doboz 100 tablettát tartalmaz.

 

Hidegebb időjárásra is gondolva

Vitaminunk megalkotásakor fontos szempont volt, hogy kutyusod téli vitaminszükségletét fedezze.

Minden kutyafajtának

Multivitaminunk könnyen emészthető minden kutyafajtának. Legyen yorkied, beagled, vagy labradorod, mind örömmel fogyaszthatja!

0% csirkehús és 0% búza-glutén

Multivitaminunkban nem találsz egyetlen gramm csirkehúst, és búza-glutént sem!
Ne aggódj többé kutyusod egészsége miatt! Fizess elő most kedvezményes áron (nincs semmilyen kötelezettség és bármikor módosítható):

Cikkszám: Twinky vitamin Kategória: Címkék: , , ,

Testmérettől függetlenül minden kutyafajtáknak ajánljuk őszi/téli multivitaminunkat

Kutyád számára Te vagy az otthon, és a legjobb barát! Tedd tehát boldoggá!

Kutyusod is imádni fogja az őszi/téli multivitaminunkat, ha az alábbiak közül legalább az egyik igaz rá (CricksyDog-os kutyagazdik visszajelzése alapján):

❄️ télen könnyebben lebetegszik

❄️ bundája fontos a számára, és szeretne a kutyafuttatok sztárja lenni

❄️ fontos számára az izületei extra védelme

❄️ a gazdi szerint is jár neki egy kis extra vitamin így télre

Legfontosabb vitmainjaink:

 

A-vitamin 700.000 iE
D3-vitmain 15.000 iE
E-vitamin 4000 mg
B6-vitamin 1400 mg

Csatlakozzatok Ti is a több ezer “Boldog kutyus, boldog gazdi” táborához

⭐⭐⭐⭐⭐ Veszprémi József: “Twinky vitamin varázs nagyon jó termék. Bison Havanese kis kutyánk szívesen fogyasztja. Már előző évben is kapta az őszi, téli időszakban. Betegségnek nyoma sem volt. Élnek és jó kedélyű kis kutyus. Szőrzete finom tapintású és fényes. Nagyon meg vagyok a termékkel elégedve.”
⭐⭐⭐⭐⭐ Anikó: “Néhány napja adom a törpetacskómnak, napi fél tabletta az adag, így jó sokáig elég lesz a doboz vitamin. Nagyon szívesen eszi, gondolom finom lehet.”
⭐⭐⭐⭐⭐ Tamás: “Epilepsziás tüneteket mutató vizslának adjuk mióta ezt a vitamint szedi nincsenek rohamok vidámabb és kiegyensúlyozottabb.”
Imi

Kutyatáp szakértőnk és alapítónk, Vargyas Imre szakvéleménye:

✔️ kutya táplálkozási szakember, aki a kutyák étel-allergiás betegségeinek megelőzésére tette fel az életét
✔️ 5+ éves közvetett kutyatáp gyártói tapasztalat, éves szinten több ezer kutya kutyatápjáért felel
✔️ a nagynevű brit CPD által elismert Kutyatáplálkozási szakember

——————–

„A fertőzések és daganatos betegségek terjedésének legfontosabb akadálya nem más, mint az egészséges immunrendszer. Viszont mióta a kutya egyre inkább az ember környezetében él, a téli hónapokban őt is egyre kevesebb természetes napsütés éri, akárcsak a gazdáját.

Az egyre városiasabb környezetben élő házikedvenceinket a szmog és egyéb káros anyagok a fűtésszezon miatt még inkább kínozzák, mint minket, embereket, mivel a kutyák imádnak a földhöz közel szimatolni, ahol ezek az anyagok feldúsulhatnak. Végeredményül a kutya szervezete kimerülhet és megnőhet a fertőző és daganatos betegségek kockázata.

A CricksyDog Twinky őszi / téli vitaminvarázs multivitamin segítségével megerősítheted kutyusod immunrendszerét, hogy extra védelmet biztosíthass neki a hidegebb őszi, téli hónapokra. Ne várd meg, míg beüt egy fertőzés, vagy kifejlődnek a daganatok, hiszen ezeket sokkal egyszerűbb megelőzni, mint kezelni!

☑️ a multivitamin által erősebb immunrendszerrel vehetitek fel a védekezést a daganatos betegségek ellen

☑️ extra D-vitaminnal a sötétebb téli napokra

Most kedvenced diétáját illetően is nyugodt lehetsz, hiszen a Twinky immunerősítő nem tartalmaz egyetlen gramm csirkehúst, és búza-glutént sem. Eleség-allergiás kutyusoknak is bátran adható.”

Twinky őszi / téli multivitaminunk rendszeres szedésével az alábbi előnyökre számíthattok

Könnyen adagolható

Kutyusod napi adagját úgy állapítotuk meg, hogy 10 kg-onként kell egy tablettát adnod neki. Tehát ha kutyád 30 kg-os, akkor 3 tabletta neki a napi adagja.

Őszi / téli időjárásra kifejlesztett

Multivitaminunk magas A, D3 és B vitmain összetételének köszönhetően különösen alkalmas lehet kutyusodat megvédeni hidegebb őszi/téli időjárásban is!

Könnyen emészhető

Egy tabletta csak 1,5 gramm, így még a legkisebb kutyusoknak sem okozhat problémát a megevése.

Glutén- és csirkehús mentes

Vitamionunk megalkotásakor igyekeztünk a legérzékenyebb kutyusokra is gondolni. Így vitaminunk többek közt glutén- és csirkehús mentes is.

Ízületek védelmezője

Vitaminunk megalkotásakor kérdés sem férhetett hozzá, hogy kurkuma gyökeret is felhasználunk. Ez a növény kiváló az ízületek védelmében.

Teljeskörű védelem

Multivitaminunkat úgy építettük fel, hogy erősíthesse kutyusod immunrendszerét, teljes körűen védhesse őt a hidegebb téli hónapokban.

Legfontosabb vitaminjaink

A-vitamin

Szeretnéd ha kutyusodnak szebb lenne a bundája? Szeretnéd megelőzni a látása romlását? Eleged van a berepedezett, felszakadt karomból? Érdemes lenne több A-vitamint adni kedvencednek!

Az A-vitamin egy zsírban oldódó vitamin, amely állati (retinol) és növényi forrásban (karotinoid) található meg a természetben.

Az A-vitamin provitaminként növényekben fordul elő, és a máj, a tej, a halolaj és többek közt a tojás sárgája tartalmazza. Az A-vitamin az egészséges bunda, kutyusod éjszakai látása és a sejtnövekedés szempontjából fontos. Ezen vitamin hiánya bőrszárazságot, növekedési zavarokat, a fertőző betegségek elleni védekezőképesség csökkenését és csontnövekedési zavarokat okozhat.

D3-vitamin

A D vitamin a csontképződéshez, valamint és kalcium/foszfor beviteléhez szükséges, és különösen fontos növekedésben lévő, valamint szoptatós szukák számára. Az élesztőben nagy mennyiségben fordul elő. Állati eredetű élelmiszerek közül a halban, mint például a lazac, nagy mennyiségben található. Mindenek előtt a máj tárolja.

A kielégítő D-vitamin ellátottság feltétele kutyák számára is a szabadlevegőn, napfényen való tartózkodás naponta minimum 15-30 percig. A téli, késő őszi és kora tavaszi napsugárzás még nem elegendő a D-vitamin-képződéshez, ezért is tanácsos ebben az időszakban a szintetikus D-vitamin-pótlás.

E-vitamin

Az E-vitamin kiemelten fontos szerepet játszik a kutyák egészségében!

Az eddigi kutatások alapján megállíptható, hogy az E vitamin antioxidáns védőszer, mely magához köti a szabad gyököket és támogatja az energiatermelést. Az E vitamin fontos szerepet tölt be a kutyák szaporodásában, az izomsorvadás, és a májkárosodás megelőzésében. Pozitív hatást tulajdonítanak neki a rákmegbetegedések elleni védelemben és a szív-keringési rendellenességeknél.

Hiánya a központi idegrendszer zavaraihoz és retinopathiához (a szem üvegtestjének megbetegedéséhez) vezethet.

B6-vitamin

Vörösvérsejtek termelése: A hemoglobin a vörösvérsejtekben jelenlévő egyik fehérje, amelynek elsődleges szerepe az oxigénszállítás biztosítása a szervezetben. A hem a hemoglobin molekula egyik része, és ennek előállításához B6-vitaminra van szükség.

Szénhidrátok metabolizmusa: A B6-vitamin a szénhidrátok anyagcseréjének számos lépésében vesz részt. Mivel a szénhidrátok lebontása a szervezetben folyamatosan történik a megfelelő energiaszint biztosításához, ezért ha szüksége van kutyusodnak a mindennapi energiára, akkor a B6-vitamin ebben nagy segítsége lehet.

Létfontosságú molekulák létrehozása: A sejten belüli genetikai információ hordozásáért felelős nukleinsavak és a fehérjék építőkockáiként ismert aminosavak szintén B6-vitamint igényelnek. Nem túlzás tehát kijelenteni, hogy a B6-vitamin a szervezet szinte összes molekulájának létrehozásában szerepet játszik.

Optimális agyműködés és az idegrendszer egészsége: Az ingerületátvivő anyagok vagy neurotranszmitterek olyan kémiai hírvivő molekulák, amelyeknek feladata az, hogy üzenetet szállítsanak egyik idegsejttől a másikig. A három legfontosabb neurotranszmitter – a GABA, a dopamin és a szerotonin – mind B6-vitamint igényelnek az előállításukhoz.

A B6-vitamin-hiány számos idegrendszeri problémát okozhat. Jó példa erre a depresszió, levertség, és az általános boldogság hiánya kutyusod életéből.

Twinky őszi/téli multivitaminunk hatékonyan segíthet az alábbi esetekben

CricksyDog-os kutyagazdik visszajelzése alapján:

☑️ Az immunrendszer erősítése a hideg hónapokban – magas A, D3 és B vitamin tartalommal

☑️ Az ízületek védelme – kurkuma gyökér tartalmának köszönhetően

☑️ Ajánlott minden kutyafajta számára – könnyen emészthető készítmény

☑️ Ideális érzékeny emésztőrendszerű kutyák számára – glutén- és csirkehús mentes összetétel

☑️ Kutyád teljes körű védelme az őszi/téli hónapokban – komplex vitamintartalommal

Vezető állatorvosunk, Dr. Nagy Ottó összefoglalása:

☑️ 1983 óta állatorvos, már több ezer kisállatot gyógyított meg
☑️ a tudatos és felelős állattartás szószólója, a megelőzések szakértője
☑️ szakterületei: korszerű etetés, diéták, utazási betegségek, és évszakokkal összefüggő betegségek

——————–

„Évek óta állatorvosként dolgozom, és gyakran találkozom kutyákkal, akik a hidegebb időszakokban, különösen az ősz és tél folyamán könnyebben betegednek meg. Éppen ezért hangsúlyozom a megfelelő immunerősítés fontosságát ezen hónapok alatt.

A Twinky multivitamin kifejezetten ezekre az időszakokra lett kifejlesztve, és a magas A, D3, és B vitamin tartalmával kiválóan támogatja a kutyák immunrendszerét. Ezen túlmenően, a kurkuma gyökeret tartalmaz, amely természetes módon segít az ízületek védelmében, ami különösen fontos lehet a hidegebb időben, amikor az ízületek még inkább ki vannak téve a különféle terheléseknek.

A Twinky multivitamin további előnye, hogy minden kutyafajtának ajánlott, így függetlenül attól, hogy milyen kutyánk van, biztosítja számára a szükséges vitaminokat és ásványi anyagokat. Ezenkívül a készítmény glutén- és csirkehús mentes, így még a legérzékenyebb emésztőrendszerű kutyák számára is ideális választás lehet. A kutyatulajdonosok gyakran kérdezik tőlem, hogy milyen kiegészítőt adjanak kedvencüknek a hideg hónapokban, és örülök, hogy egy ilyen kiegyensúlyozott és átfogó megoldást ajánlhatok nekik.

Összefoglalva, mint állatorvos, határozottan ajánlom a Twinky multivitamint a kutyatulajdonosoknak. A termék nem csak a kutyák immunrendszerének erősítésében nyújt támogatást, hanem az ízületek egészségének megőrzésében is. Azok a kutyák, akik rendszeresen kapják ezt a kiegészítőt, erősebbek és ellenállóbbak lehetnek a hideg időjárás kihívásaival szemben.”

Gyakori kérdések

Mennyit adjak a kutyusomnak belőle naponta?
Kutyusod tömegének megfelelően adj neki a multivitaminunkból. 10kg-onként 1 darab a javasolt napi adag. Tehát egy 40 kg-os kutyának napi 4 darab tabletta az adagja. A fenti mennyiségek csak irányadóak. Az adagolás függhet a kutyád életkorától, fajtájától és attól, hogy mennyit mozog.
Mik a pontos összetevők?
Élesztő (inaktív Saccharomyces cerevisiae), tejsavópor, kalcium-karbonát, dikalcium-foszfát, szójafehérje izolátum, őrölt kurkuma gyökér, magnéziumoxid, magnézium-sztearát, nátrium-klorid.
Mik a pontos vitaminok?
Adalékok / kg:
Táplálék-adalékanyagok: A-vitamin (3a672a) 700 000 iE, D3-vitamin (3a671) 15 000 iE, E-vitamin (3a700) 4000 mg, biotin (3a880) 1 000 000 mcg, folsav (3a316) 200 mg, B1-vitamin (3a821) 1500 mg , B2-vitamin riboflavin formájában 3200 mg, B6-vitamin / piridoxin-hidroklorid (3a831) 1400 mg, B12-vitamin / cianokobalamin 15 000 mcg, (3a315) niacinamid 10 000 mg, (3a841) Ca-D pantotenát 7 300 mg Vas glicin-vas (II) -kelátból, hidrát (3b108) 4000 mg, réz glicin-rézkelátból, hidrát (E 4) 80 mg, mangán glicin-mangán-kelátból, hidrát (3b506) 100 mg, cink glicinből Cink-kelát, hidrátok (3b607) 2500 mg;

Emulgeálószerek: Lecitin (1c322) 5000 mg

Ezt a kiegészítő takarmányt csak a megadott mennyiségben lehet adagolni, mivel a teljes takarmányhoz képest magasabb az A és D3 vitamin tartalom.

Egy doboz hány tablettát tartalmaz?
Minden dobozban 100 darab tabletta található.

Twinky őszi / téli vitaminvarázs (100 tabletta/doboz) termékről 93 értékelés

4,9
93 vélemények alapján
 1. Szilvia (hiteles vásárlói visszajelzés)

  Ellenőrzött értékelésEllenőrzött értékelés - eredeti megtekintéseKülső hivatkozás

 2. Ágnes M. (hiteles vásárlói visszajelzés)

  Ellenőrzött értékelésEllenőrzött értékelés - eredeti megtekintéseKülső hivatkozás

  Jó ízű lehet, mert önállóan megeszi. Félbe töréskor a tabletta nem mindig középen válik ketté.

 3. Ferencné Szabados (hiteles vásárlói visszajelzés)

  Ellenőrzött értékelésEllenőrzött értékelés - eredeti megtekintéseKülső hivatkozás

  Az őszi téli hónapokban kapja. Kézből megeszi, mint a juti falatot.

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Rólunk mondtátok
28197 vélemény