Mikor rendelj újra és ezt hogyan teheted meg?

Mindannyian annak örülünk a legjobban, ha kutyusodnak bevált a nálunk vásárolt táp és örömmel fogyasztja.

Ha ezt a cikket olvasod, akkor feltehetőleg Te is azok közé a tudatos kutyagazdik közé tartozol, akik szeretik biztosan tudni, hogy a kedvencének van otthon elég táp és biztosan nem marad éhen.

Mindig rendelj időben

Annak elkerülésének érdekében, hogy kutyusod táp nélkül maradjon, mi azt javasoljuk, hogy mindenképp időben rendeld meg kutyusod tápját. Nyugi, attól nem kell félned, hogy nálunk elfogy, mindig van elég raktárkészletünk, ha pedig valamiből még is csak hiány lépne fel, azt időben jelezzük a vásárlóink fele.

Úgy gondoljuk, hogy akkor érdemes leadnod az új rendelésed, amikor már csak körülbelül 1 hétre elegendő tápod van otthon. Bármennyire is igyekszünk gyorsak lenni, figyelembe kell venned a rendelés feldolgozását, összekészítését és a kiszállítási időt is.

Összeségében általában minden rendelést tudunk teljesíteni 1-2 munkanapon belül, de akkor is jobb nem az utolsó pillanatra hagyni a rendelést. Inkább legyen 1-2 napra még táp otthon, minthogy ne legyen mit adnod neki, vagy más étel után kelljen rohangálnod.

Vagy válassz CricksyDog előfizetést

Ha már tudod, hogy mennyi időre elég nektek egy zsák táp, akkor érdemes egy előfizetést beállítani, így biztos lehetsz benne, hogy mindig időben érkezik a kutyusnak a táp, neked pedig nem is kell rá külön odafigyelned.

Hogyan tudsz az első rendelés után újra rendelni?

Természetesen, mint ahogy az első rendelésedet is, ezt is megteheted a weboldalunkon is, akár regisztrálsz hozzánk, akár nem. De regisztrációval könnyebb, hiszen így már az adataidat sem kell kitöltened és akár vissza is tudod nézni, hogy mit rendeltél előzőleg.

Mivel az első rendeléseddel automatikusan bekerülsz a rendszerünkbe, ezért az újra rendelést pár perc alatt megteheted telefonon, emailben, de akár Facebookon üzenetben is!

Biztos lehetsz benne, hogy bármelyik módját is választod az újbóli rendelésnek, kollégáink nagyon szívesen fognak segíteni benne és igyekszünk most is ugyan olyan gyorsan teljesíteni a rendelésed, mint legelőször.

Alábbi cikkeink még érdekelhetnek:

CricksyDog x Erste Bank

CricksyDog x Erste Bank

Te is szereted azt ha pénzt kapsz vissza a vásárlásod után? Szuper, mert mi is! Most az Erste bank George appjában vásárolt CricksyDog-os finomságok után 5% visszajár! 1. Hogyan működik a dolog? Nagyon egyszerűen. Sajnos azt tudnod kell hogy egyelőre csak Erste bankos...

bővebben
Egy kutya álomszülinapja: Pocakon túl a paradicsomban…

Egy kutya álomszülinapja: Pocakon túl a paradicsomban…

Helló, embertársak! Hé, igen, te, aki éppen olvasod ezt! Gondolkoztál már azon, milyen egy kutya szemszögéből a tökéletes szülinap? Akkor irány felkészülni, mert elkalauzollak egy csodás kalandra! 1. A reggel kezdeteként: ébresztő Ma alapvetően nincs szükségem arra,...

bővebben
Függetlenül ellenőrzött
35041 vélemény