Mikor rendelj újra és ezt hogyan teheted meg?

Mindannyian annak örülünk a legjobban, ha kutyusodnak bevált a nálunk vásárolt táp és örömmel fogyasztja.

Ha ezt a cikket olvasod, akkor feltehetőleg Te is azok közé a tudatos kutyagazdik közé tartozol, akik szeretik biztosan tudni, hogy a kedvencének van otthon elég táp és biztosan nem marad éhen.

Mindig rendelj időben

Annak elkerülésének érdekében, hogy kutyusod táp nélkül maradjon, mi azt javasoljuk, hogy mindenképp időben rendeld meg kutyusod tápját. Nyugi, attól nem kell félned, hogy nálunk elfogy, mindig van elég raktárkészletünk, ha pedig valamiből még is csak hiány lépne fel, azt időben jelezzük a vásárlóink fele.

Úgy gondoljuk, hogy akkor érdemes leadnod az új rendelésed, amikor már csak körülbelül 1 hétre elegendő tápod van otthon. Bármennyire is igyekszünk gyorsak lenni, figyelembe kell venned a rendelés feldolgozását, összekészítését és a kiszállítási időt is.

Összeségében általában minden rendelést tudunk teljesíteni 1-2 munkanapon belül, de akkor is jobb nem az utolsó pillanatra hagyni a rendelést. Inkább legyen 1-2 napra még táp otthon, minthogy ne legyen mit adnod neki, vagy más étel után kelljen rohangálnod.

Vagy válassz CricksyDog előfizetést

Ha már tudod, hogy mennyi időre elég nektek egy zsák táp, akkor érdemes egy előfizetést beállítani, így biztos lehetsz benne, hogy mindig időben érkezik a kutyusnak a táp, neked pedig nem is kell rá külön odafigyelned.

Hogyan tudsz az első rendelés után újra rendelni?

Természetesen, mint ahogy az első rendelésedet is, ezt is megteheted a weboldalunkon is, akár regisztrálsz hozzánk, akár nem. De regisztrációval könnyebb, hiszen így már az adataidat sem kell kitöltened és akár vissza is tudod nézni, hogy mit rendeltél előzőleg.

Mivel az első rendeléseddel automatikusan bekerülsz a rendszerünkbe, ezért az újra rendelést pár perc alatt megteheted itt a honlapon az élőchaten, emailben, vagy akár Facebookon üzenetben is!

Biztos lehetsz benne, hogy bármelyik módját is választod az újbóli rendelésnek, kollégáink nagyon szívesen fognak segíteni benne és igyekszünk most is ugyan olyan gyorsan teljesíteni a rendelésed, mint legelőször.

Alábbi cikkeink még érdekelhetnek:

Top 5 kutyabetegség, ami a te kutyusod is fenyegetheti!

Top 5 kutyabetegség, ami a te kutyusod is fenyegetheti!

Az egészséges és boldog kutyák élete során számos betegséggel szembesülhetnek, amelyek közül sok megelőzhető megfelelő gondoskodással és elővigyázatossággal. Ebben a blogbejegyzésben áttekintjük a leggyakoribb kutyabetegségeket és megelőzési módszereiket, különös...

bővebben
Rólunk mondtátok
27442 vélemény