CricksyDog Kutyatáp Előfizetés

Gondtalan Boldog Élet A Család Összes Tagjának

Kedvezményes

Amennyiben előfizetsz tápjainkra, akkor azt garantáltan 10% kedvezménnyel kapod meg a teljes vételárhoz képest!

Bármikor lemondható

Nálunk nincsenek kötöttségek. Kutyusod tápjának az előfizetését bármikor lemondhatod. Csak írj nekünk emailt, vagy keress minket telefonon. 0% kötöttség!

Rugalmas

2 hetes kiszállításra fizettél elő, de nyáron kutyusodnak csak ritkábban kell az elemózsia? Semmi gond! Bármikor rugalmasan módosíthatod az előfizetésedet!

Gyakori Kérdések

Hogyan tudok előfizetni?
Minden termékünk oldalán, amikor kiválasztod a kiszerelést, akkor utána van lehetőséged az alábbi opciók közül választani:

– Egyszeri vásárlás (most nem szeretnék előfizetni)
– házhoz szállítás 2 hetente
– házhoz szállítás 4 hetente
– házhoz szállítás 6 hetente
– házhoz szállítás 2 havonta

Az első lehetőség csak egyszeri vásárlást jelent. De a többi lehetőség már előfizetés. Amennyiben az előfizetéses opciók egyikét választod, akkor gratulálunk, máris előfizetőnk vagy!

Ez esetben arra figyelj kérlek, hogy mi úgy számolunk, hogy a megrendelésed után 2, 4, 6 héttel vagy 2 hónappal már küldjük is automatán a következő adag tápot. A csomag megérkezte előtt 3 nappal e-mailben értesítünk. Amennyiben meg szeretnéd szüntetni az előfizetésed, kérlek jelezd felénk, hogy ne küldjük ki feleslegesen a következő adag tápodat.

Amennyiben mindennel meg vagy elégedve, akkor nincsen semmi dolgod. A beállított időközönként automatikusan küldjük kutyusod legfinomabb tápját! Neked csak a kutyáddal eltöltött boldog percek maradnak! 🙂

A kedvezményem mindig megmarad?

Igen, a 10% kedvezményed mindig megmarad. Amíg előfizető vagy, addig ez jár neked. Amely termékekre nem vagy előfizetve azokat sajnos nem tudod kedvezménnyel megvásárolni. Csak azokat, amelyekre előfizettél.

Lehet párhuzamosan több előfizetésem is?

Igen, természetesen ez is megoldható. Például egyik kutyusodnak 2 hetente, míg a másiknak 3 hetente rendelsz eledelt. Arra az egyre figyelj kérlek, hogy itt is, mint a normál vásárlás esetén, csak 10,000 Ft feletti rendelés esetén tudunk ingyenes házhoz  szállítást biztosítani.

Hogyan tudom lemondani az előfizetésemet?

Bármikor le tudod mondani az előfizetésedet. Nálunk nincsenek semmilyen kötöttségek sem! Arra kérünk, hogy mindössze írj nekünk egy emailt, vagy hívj fel minket telefonon ha le szeretnéd mondani az előfizetésedet. 

Lehet az előfizetést is csomagpontra kérni?
Természetesen!
Lehetséges az előfizetés összegét automatikusan rendezni az OTP Simple Pay-el?
Természetesen! Amikor megrendeld az előfizetésedet, akkor lehetőség van engedélyezni az OTP Simple Pay-nek, hogy adott időközönként automatikusan vonja le az előfizetésed árát a számládról. Így neked már ezzel sem kell törődnöd. Mindössze csak átvenned a csomagodat! 🙂 Amennyiben pedig az után mondanád le az előfizetésed, hogy az OTP Simple Pay már levonta az összeget a számládról, ne aggódj. Mi visszafizetjük azt a számodra. Illetve az előfizetésed megszűnésével az OTP Simple Pay-es automatikus levonások is megszűnnek! Erről gondoskodunk!
Utánvéttel fizethetek minden alkalommal?
Természetesen! Minden futárnál lehetőséged van kártyával és készpénzzel is fizetni.
Időszakosan kérhetem más címre a csomagomat?
Természetesen! Kérlek előtte ezt jelezd nekünk, hogy mi is fel tudjunk készülni a változásra. Vagy a profiloldaladon ezt magad is be tudod állítani.

Előfizetésben választható tápjaink

Juliet & Juliet Hipoallergén Tápcsalád (kistestű kutyáknak)

Kutyakonzervek

Rólunk mondtátok
27964 vélemény