Denty fogtisztító varázslat „mini” (kistestű kutyusoknak)

(270 vásárlói értékelés)

2.490 Ft / 7 db fogtisztító - 8.990 Ft / 28 db fogtisztító vagy fizess elő és szerezz 10% kedvezményt

Állatorvosokkal és kutyagazdikkal beszélgetve azt tapasztaltuk, hogy sajnos rengeteg kutya szenvedhet az életes során valamilyen fogászati problémától. Pedig ennek a megelőzése ma már az egyik legegyszerűbb dolog is lehetne…

Szuper egészséges és vegán fogtisztító jutalomfalat kutyusodnak! Mert az egészséges étkezés után jár az alapos fogmosás! 100%-ban csirkehús és cukor mentes!

Denty mini fogtisztító mérete: 110x10x10 mm

 

Kistestű kutyáknak fejlesztett fogtisztító

Amikor azt mondjuk kistestű, akkor az alábbi kutyusokra gondolunk: tacskó, westie, yorkie, francia bulldog, boston terrier…

Segíti a fogbetegségek elleni védelmet

Különleges összetevőinek köszönhetően védi kutyusodat a legkülönfélébb fogbetegségek ellen is. Ráadásul magas D-3 vitamin összetételének köszönhetően még a fogakat is erősíti!

Tökéletes keménység

Ha fogtisztítónk túl lágy lenne, akkor nem érné el a célját, a túl kemény pedig könnyedén felsérthetné kutyusod ínyét.

Cikkszám: N/A Kategória: Címkék: , ,

Főként kistestű kutyusoknak ajánljuk fogtisztítónkat

tacskó, csivava, boston terrier, havanai pincs, beagle, mopsz, yorkshiere terrier

A kutyád számára Te jelented az egész világot! Tedd tehát boldoggá!

Denty fogtisztítónk a te kutyádnak is való, ha az alábbiak közül legalább egy igaz rá (CricksyDog-os kutyagazdik visszajelzése alapján):

⭕ kutyusod foga könnyen szuvasodik

⭕ lepedékes a foga

⭕ leheletét nem mindig könnyű elviselni

⭕ sokszor eszik olyan ételeket, amiket nem kell különösebben rágnia (pl: levest, konzervet, főtt húsokat)

⭕ meg szeretnétek előzni különféle fogágy betegségek kialakulását

Nyersfehérje (min.) 21,0 %
Nyerszsír (min.) 2,5 %
Nyersrost (max.) 1,0 %
D-3 vitamin 200 IU
E vitamin 15 mg
Biotin 100 μg

Csatlakozzatok Ti is a több ezer “Boldog kutyus, boldog gazdi” táborához

⭐⭐⭐⭐⭐ Éva: “Ez a kutyusunk kedvence!”

⭐⭐⭐⭐⭐ Bauer Tibor: “Imádjuk rossz és hiányos fogaink ellenére.”

⭐⭐⭐⭐⭐ Szél Zsuzsanna: “Minden nap kap egyet, jóízűen rágcsálja el.”

Imi

Kutyatáp szakértőnk és alapítónk, Vargyas Imre szakvéleménye:

✔️ kutya táplálkozási szakember, aki a kutyák étel-allergiás betegségeinek megelőzésére tette fel az életét
✔️ 5+ éves közvetett kutyatáp gyártói tapasztalat, éves szinten több ezer kutya kutyatápjáért felel
✔️ a nagynevű brit CPD által elismert Kutyatáplálkozási szakember

——————–

“A kellemetlen lehelet leggyakoribb oka a fogkő, egy kutya pedig ezt csak a rágcsálással képes megelőzni. Ha nem győzöd a mindennapos kutyafogkefe és kutyafogrémek használatát, akkor biztosítsd kedvencednek a rágcsálás egészségmegőrző örömét!

A Denty fogtisztító varázslat segítségével megelőzheted kutyusod fogkövét és az ezzel járó fogágy betegségeket, rossz leheletet. Azért is kiemelkedő a Denty fogtisztító, mert nem tartalmaz cukrot, csirkehúst, és semmilyen húsokat sem. Nálam egy prémium fogtisztító csakis vegán lehet. Dentyvel lehetséges biztosítani a megfelelő tisztítóhatást, keménységet és kutyusod fogainak a hosszátávú egészségét. 

Az alábbi pozitív változásokat várhatod a Denty “mini” fogtisztítónktól (kutyagazdik visszajelzése alapján):

☑️ kutyusod fogainak a felülete megtisztulhat

☑️ mindeközben az ínye se sérül meg

☑️ természetes összetevőinek hála sokkal frissebb leheletet biztosíthat kutyusodnak a tiszta fogak által

☑️ sokkal nehezebben alakulhatnak nála ki különféle fogágybetegségek

☑️ D-3 vitamin összetételének köszönhetően még a fogakat is erősítheti

☑️ végeredményben kutyusod ismét kicsattanó egészségnek örvendhet

Összességében elmondható, hogy ez a fogtisztító kezelheti, és megszüntetheti a már felrakódott lepedéket kutyusod fogairól. Nagyban elősegítheti kutyusod fogainak hosszútávú egészségét! 5/5. Erősen javasolt, minden tudatos kutyagazdinak!”

Denty fogtisztítónk etetése az alábbi előnyöket adja kutyusodnak

Segíti a fogbetegségek elleni védelmet

Különleges összetevőinek köszönhetően védheti kutyusodat a legkülönfélébb fogbetegségek ellen is. Ráadásul magas D-3 vitamin összetételének köszönhetően még a fogakat is erősítheti!

Tökéletes keménység

Ha fogtisztítónk túl lágy lenne, akkor nem érné el a célját, a túl kemény pedig könnyedén felsérthetné kutyusod ínyét.

Minden nap adható

Fogat mi is minden nap mosunk. Épp ezért kutyusod is nyugodtan ápolhatja minden nap a fogait a Denty fogtisztítónk segítségével.

csirkehúsmentes logo

0% csirkehús; 0% csirkehús-allergia

 Amennyiben már meglévő csirkehús-allergiája van kutyádnak, akkor is nyugodt szívvel adhatod neki. Csirkehúst nem tartalmaz!

100%-ban cukormentes

Sajnos nagyon sok kutyatáp, jutalomfalat tartalmazhat cukrokat. Nálunk nem is volt kérdés hogy egy fogtisztító 100%-ban cukormentes legyen!

Biotinnal a ragyogó bundáért

Nagyon figyeltünk rá, hogy annyi segítséget megadjunk kutyusodnak a boldog és egészséges életért amennyit csak lehet. Éppen ezért tettünk biotint is a fogtisztítónkba, hogy kutyusod bundája is szép, egészséges legyen!

Így előzzük meg a plakkot, fogkövet és különféle fogágy betegségeket

A kutya fogának rossz állapota számos egészségügyi problémához vezethet, nemcsak a szájban, hanem a test más részein is (pl. szív, máj, vese).

Sajnos a felnőtt kutyák nagy része szenvedhet valamilyen fog-vagy ínybetegségben az élete során. Így ma ez az egyik legelterjedtebb egészségügyi probléma kutyáinknál. Ennek fő oka a rendszeres fogászati ellenőrzés és a megelőző tevékenységek hiánya!

Az alapos és rendszeres ellenőrzés nemcsak a fog és egyéb egészségügyi problémák megelőzésében segíthet, hanem hosszú távon kifizetődőbb is. A hagyományos állatorvosi fogkezelés általában altatásban történik, ami se nem olcsó, se nem kockázatmentes kedvencünk egészségére nézve!

stop logó

Ne hagyd hogy idáig fajuljon a dolog

pipa

Plakk kutyáknál: Plakk akkor képződik, amikor az ínyvonal mentén megrekedt lepedéket (például ételmaradékot) nem távolítjuk el. A plakk könnyen megkeményedhet és néhány nap leforgása alatt fogkővé szilárdul.

Fogkő kutyáknál: Amikor a lepedék összeérik a nyálban lévő ásványi anyagokkal és megszilárdul, létrejön a fogkő. Ha az ínyvonal mentén egy keményedő anyag megtelepszik, az íny irritálódik, idővel pedig begyullad. Ezt nevezzük gingivitisnek, azaz ínygyulladásnak.

Fogágybetegség (parodontális betegség) kutyáknál: Ha a fogkő még mindig nem kerül eltávolításra, tovább halmozódik az íny mentén és alatta. Végül az íny eltávolodik a fogaktól, nyílást képezve a fogak és az íny között. A lepedék egyre csak gyűlik a nyílásban, ami kedvez a baktériumok elszaporodásának.

Ha hagyjuk, hogy az íny állapota ennyire leromoljon, a kutya fogágybetegségben fog szenvedni. Ekkor már az íny és a fogak károsodása visszafordíthatatlan. A fogak meglazulnak és kiesnek. Ez az állapot gyakran fájdalommal jár, ezenkívül más komplikációk is felléphetnek (például tályog).

Napi egy rágóka – a fogakat tisztán tartja

Mint tudjuk a kutyák jelentős része szenvedhet valamilyen fogászati problémától élete során, pedig ennek a megelőzése az egyik legegyszerűbb dolog is lehetne.

A CricksyDog Denty fogtisztító rudak hozzájárulnak az egészséges szájhigiéniához, tisztán tarthatják a fogakat és friss leheletet biztosíthatnak kutyusodnak. Összetevői még közvetlenül étkezés után is küzdenek a fogászati betegségek kialakulása ellen.

Különleges hatszög formájának és keménységének köszönhetően hatásos a lepedék és a fogkő ellen, összetétele pedig semlegesítheti a kellemetlen szájszagot. Az egyedi csillagforma rágás közben fizikálisan tisztítja a fogak felületét. Természetesen zsírszegény finomság mesterséges ízesítő és színezék nélkül.

Kistestű kutyákra kifejlesztve

pipa

🐩 Denty Mini fogtisztítónk minden eleme a kistestű kutyák érdekét szolgálja: az évek alatt több száz kutyagazdival beszélgettünk, és egyértelművé vált számunkra, hogy mire figyeljünk egy minőségi fogtisztító fejlesztésekor. Legyen szó hosszról, átmérőről, alakzatról, vagy keménységről. Bizton állítjuk, hogy minden Denty fogtisztítónk a tudásunk legjavát tükrőzi!

👌 Fogtisztítónk mérete eltér a pici- és a nagy kutyusok esetén. A Denty „mini” fogtisztítónál 12 mm az átlagos vastagság. Erre azért van szükség, mert ezt tudja a legkönnyebben megemészteni kutyusod. Az ennél nagyobbat ő nehezen rágná el. Az ennél kissebbet meg még ő is túlságosan habzsolná, az nem tudná ellátni fogtisztító hatását. Ezért ez a legszuperebb méret kutyusodnak!

Denty „mini” fogtisztítónk rendszeres használatával az alábbi változásokra számíthattok

☑️ kutyusod fogainak a felülete megtisztulhat

☑️ mindeközben az ínye se sérül meg

☑️ leheletének az illata javulhat

☑️ sokkal nehezebben alakulhatnak nála kialakulni különféle fogágybetegségek

☑️ végeredményben kutyusod ismét kicsattanó egészségnek örvendhet

Vezető állatorvosunk, Dr. Nagy Ottó összefoglalása:

☑️ 1983 óta állatorvos, már több ezer kisállatot gyógyított meg
☑️ a tudatos és felelős állattartás szószólója, a megelőzések szakértője
☑️ szakterületei: korszerű etetés, diéták, utazási betegségek, és évszakokkal összefüggő betegségek

——————–

„Doktor úr! A kutyusomnak kellemetlen a lehelete, mi lehet a baj vele?… Nos ennek a leggyakoribb oka a fogkő és állatorvosként szinte nem telik el munkahét anélkül, hogy ne találkoznék fogköves kutya pácienssel.

Sajnos egyáltalán nem ritka az sem, hogy már mozgó, vagy akár elhalt fogakra derül fény a vizsgálat során. Ilyenkor már csak az altatásban történő ultrahangos depurációval történő fogkő eltávolítás vagy szükség esetén a foghúzás lehet a megoldás, de vajon nem lehet elkerülni ezt a tortúrát kedvencünknél?

Szerencsére a kutyafogkefe és kutyafogkrémek mellett létezik egy sokkal egyszerűbb prevenciós módszer a fogkőképződés mértékének csökkentésére, ami nem más, mint a rendszeres rágás jótékony hatása. A Denty fogtisztító varázslat “mini” úgy van kifejlesztve, hogy kistestű kutyáknál támogassa a rágást, aminek rendkívül kedvező hatása van az ínyre nézve, hiszen fokozhatja annak vérellátását és csökkentheti az ínysorvadás veszélyét.

D-3 vitamin összetételének köszönhetően még a fogakat is erősítheti.

Ezzel a csemegével lényegében nem csak jutalmazod kedvencedet de még az egészségét is támogatod vele! A rágcsálás ugyanis plakk megelőző hatású, így a fogkövesség és rossz lehelet és a krónikus fogágy betegségek kockázatát is lecsökkentheted vele.”

Gyakori kérdések

Mennyit adjak a kutyusomnak belőle naponta?

Napi egy darab fogtisztító étkezés után az ideális. A nap bármelyik szakában adható. Mi este lefekvés előtt javasoljuk.

Mik a pontos összetevők?

Növényi eredetű származékok, növényi fehérje kivonatok, gabonafélék, ásványi anyagok (0,6% nátrium-hexametafoszfát), élesztőgombák. Analitikai összetevők (%): Nyers fehérje: 21.0 % Zsírtartalom: 2.5 % Nyersrost: 1.0 % Szervetlen anyagok: 3.5 % Nedvesség: 20.0% Adalékanyagok (kg-onként): D3-vitamin: 200 NE E-vitamin: 15 mg Biotin: 100 μg.

Kölyökkutyáknak is adható ez a fogtisztító?

Nem, csak felnőtt kutyusoknak adható! Fogtisztítónk a felnőtt kutyusok igényeire szabtuk, nem a kölykökére. A kölyökkutyáknak puhább fogtisztítóra van szükségük mint a felnőtt kutyusoknak. Hamarosan lesz majd kölyök fogtisztítónk is! 🙂

Mik a Denty fogtisztító valódi előnyei?

• Hozzáadott állati fehérjék nélkül készült.
• Segít a fogkő megelőzésében.
• Alacsony a zsírtartalma, hozzáadott cukor nélkül készült.
• Extra biotint tartalmaz a fényesebb, egészségesebb bundáért.
• Antioxidánsokat tartalmaz és E-vitamint.
• Speciális összetevőkkel, amelyek segítenek csökkenteni a fogkő képződését.
• Nátrium-hexametafoszfáttal, amely segít csökkenteni a fogkőképződést.
• D3-vitamint tartalmaz, amely segíti a fogak megerősödését.
• További hozzáadott vitaminokkal.

Denty fogtisztító varázslat „mini” (kistestű kutyusoknak) termékről 270 értékelés

 1. Czibere HENRIETTA (hiteles vásárlói visszajelzés)

  huBudapest, Hungary

 2. Mátyás Istvánné (hiteles vásárlói visszajelzés)

  huHungary

 3. Andrea Szarvas (hiteles vásárlói visszajelzés)

  huHungary

  Pikk pakk elrágják🙃🙂

 4. Névtelen (hiteles vásárlói visszajelzés)

  huBorsod-Abaúj-Zemplén, Hungary

  Mindegyiket nagyon szereti a kutyánk. A tájékoztatás ötös!

 5. Ildikó (hiteles vásárlói visszajelzés)

  huHungary

 6. Edina Horvath (hiteles vásárlói visszajelzés)

  huBudapest, Hungary

 7. Veronika Bató (hiteles vásárlói visszajelzés)

  huHungary

  Szereti

 8. Névtelen (hiteles vásárlói visszajelzés)

  huHungary

 9. Helga N. (hiteles vásárlói visszajelzés)

  huJász-Nagykun-Szolnok, Hungary

 10. Veronika (hiteles vásárlói visszajelzés)

  huGyőr-Moson-Sopron, Hungary

 11. Katalin Illés (hiteles vásárlói visszajelzés)

  huBudapest, Hungary

 12. Szarvas Szarvas (hiteles vásárlói visszajelzés)

  huBudapest, Hungary

  Szívesen rágcsálják és elássák a maradékot🤣

 13. Judit (hiteles vásárlói visszajelzés)

  huFejér, Hungary

 14. Andrásné Ványik (hiteles vásárlói visszajelzés)

  huBudapest, Hungary

 15. Névtelen (hiteles vásárlói visszajelzés)

  huHungary

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük