Trainy lazacos jutalomfalat rizzsel (tréningfalat) – 200 g

(24 vásárlói értékelés)

2.190 Ft vagy fizess elő és szerezz 10% kedvezményt

Tökéletes kényeztetés kutyusodnak. Finom lazacból készült jutalomfalat, hogy kutyusod ne csak egy jót egyen, de tápláló is legyen számára a jutalom!

Mi a CricksyDog-nál a pozitív megerősítésben hiszünk, így kérdés sem férhetett hozzá, hogy elkészítsük kutyusod legfinomabb tréningfalatját is!

Kellően kis méretű, puha jutalomfalat. Minden kutyafajtának kiválóan adható, kényeztető finomság. Kutyás tréningezéshez, gyakorláshoz kiváló megoldás. 200 g-os kiszerelés.

 

Minden kutyafajtának

Jutalomfalatunk szuper jó ajándék minden kutyafajtának. Legyen yorkied, beagled, vagy labradorod, mind örömmel fogyaszthatja!

Közös edzéshez kiváló megoldás

Kellően kis méretű apró szemű tréningfalat, hogy gyakran jutalmazhasd meg vele kutyusodat. Minden siker után nyugodtan adhatod neki.

Mindig ínycsiklandó jutalomfalat

Mivel száraz jutalomfalat, ezért nem igényel hűtést, és nem is könnyen romlandó. Tehát mindig kéznél van, amikor örömet okoznál kedvencednek!

Ne aggódj többé kutyusod legfinomabb falatjai miatt! Fizess elő most kedvezményes áron (nincs semmilyen kötelezettség és bármikor módosítható):

Cikkszám: 11122221-1 Kategória: Címkék: ,

Minden kutyának ajánljuk tréningfalatunkat!

tacskó, németjuhász, labrador, havannai pincs, vizsla, mopsz, yorkshiere terrier, border collie

Kutyád számára Te vagy az otthon, és a legjobb barát! Tedd tehát boldoggá!

Kutyusod is imádni fogja a lazacos jutalomfalatunkat, ha az alábbiak közül legalább az egyik igaz rá:

⭐ szereti a változatos ételeket

⭐ ügyesen tanul meg új feladatokat, így jár neki a kényeztetés

⭐ nem veti meg a friss, ízletes lazacot

⭐ a gazdi szerint is jár neki egy kis lazacos kényeztetés

Imi
Imi

Kutyatáp szakértőnk és alapítónk, Vargyas Imre szakvéleménye:

✔️ kutya táplálkozási szakember, aki a kutyák étel-allergiás betegségeinek megelőzésére tette fel az életét
✔️ 5+ éves közvetett kutyatáp gyártói tapasztalat, éves szinten közel 20,000+ kutya kutyatápjáért felel
✔️ a nagynevű brit CPD által elismert Kutyatáplálkozási szakember

——————–

“Kutyatáplálkozási szakemberként az a feladatom, hogy mindenre gondoljak, amikor a kutyusod táplálásáról van szó. Éppen ezért az egyik leggyakoribb hibát segítek most elkerülni neked, ami a tréning falatoknál előfordulhat. Mégpedig a túlzott kalória bevitelt!

Bizony, egy gyorsan tanuló, de jutalom falatokkal gyakran kényeztetett kutyus felszedhet magára pár felesleges kilót. 3 módszerem is van arra, hogy ezt megelőzd:

➡️ Ne csak helyben végezhető trükköket taníts kutyusodnak, hanem olyanokat is, ahol a mozgás kerül előtérbe! Ezzel a többlet kalóriákat azonnal le is dolgozza kedvenced.

➡️ Ha úgy érzed, így is túl sok a táplálék bevitel, akkor figyeld meg, mennyi jutifalatot adtál egy nap a kutyusodnak, és próbáld meg azt a rendes vacsora adagjából levonni.

➡️ Légy mértékletes! Határozd el a nap elején, hogy mennyi jutit adsz kedvencednek és ne lépd túl a napi ajánlott mennyiségeket, akármennyire is elragadóan könyörög érte a kutyusod.

Ezekkel az egyszerű trükkökkel máris kiküszöbölted az elhízást és a mohóságból eredő gyomorrontást, vagyis az összes kockázatát a jutalomfalatoknak. Szuper! Akkor most már csak az előnyök maradtak! Úgy, mint:

A rendszeres tréning és játék elképesztően erős kapcsolatot alakít ki közöttetek. Kedvenced jó idegrendszerének és immunrendszerének pedig a stabilitás az alapja!

A menhelyről befogadott, korábban rossz sorsú kutyusok félelmi reakciói és viselkedési zavarai a közös játékkal töltött idővel arányos mértékben csökkennek.

A mozgás és tanulás frissen tartja az ízületeket és kutyusod mentális képességeit. És nehogy azt hidd, hogy egy idős kutyus már nem képes tanulni! Sőt, igazi katalizátora annak, hogy korosodó kutyusod is új erőre kapjon és megfiatalodva még jó pár évet veled lehessen! A játékra sosincs késő, kezdd hát el még ma!

Egy jól képzett kutya könnyen barátkozik más kutyákkal ami lelki egyensúlyának alapvető eleme. Bár az igazi falkát mindig is Te és a családod jelenti majd neki, de egy jól tréningezett kutya átélheti a többi kutyussal való felhőtlen szórakozás varázsát. Ha szereted őt, akkor képezd, tanitsd és jutalmazd őt egy kis Trainy lazacos jutalomfalattal.

Könnyen emészthető, száraz jutalomfalat, ezért nem igényel hűtést, így nem is könnyen romlandó. Tehát mindig kéznél van, amikor örömet okoznál kedvencednek, nyáron sem kell aggódnod, amikor sok másfajta jutalomfalat már megromlana.

Lazac tartalom a kiváló bundáért. Omega 3 zsírsavakkal, az egyik legegészségesebb összetevő kutyusod étrendjében. Magasabb zsírtartalma (lazac hasán lévő hús) ideálissá teszi munkakutyák számára is. A lazacos étrendet követő kutyusok jóval kevesebb szőr- és bőrpoblémával küszködnek, mint azok a társaik, akik nem kapnak ilyen halas finomságokat.

Éppen ezért a fentieket megfogadva kutyatáplálkozási szakemberként is bátran ajánlom mindennapos használatra, kiképzésre, és kutyaiskolához egyaránt.”

Lazacos Trainy etetése az alábbi örömöket okozza kutyusodnak

Könnyen emészthető tréningfalatok

Nem kell aggódnod kutyusod falánksága miatt az edzések alatt sem. Ezt a tréningfalatot könnyű rágni, így minimálisra csökkentve a félrenyelés esélyét!

Könnyen adagolható kutyusodnak

Kis méretének köszönhetően a tréningfalatunkat minden sikeres trükk után adhatod kutyusodnak. Nagyjából 110 darab jutalomfalat van zacskóban, így sokáig adhatod őket ügyes kis kedvencednek! 🙂

Mindig ínycsiklandó jutalomfalat

Mivel száraz jutalomfalat, ezért nem igényel hűtést, és nem is könnyen romlandó. Tehát mindig kéznél van, amikor örömet okoznál kedvencednek!

Lazacos Jutalomfalatunk főbb prémium összetevői

Lazac

A Svédországban őshonos lazac tele van Omega 3 zsírsavakkal, az egyik legegészségesebb összetevő kutyusod étrendjében. Magasabb zsírtartalma (lazac hasán lévő hús) ideálissá teszi munkakutyák számára is. Energiában gazdag, és jótékony hatása van az ízületekre.

Érdemes vele kiegészítened kedvenced étrendjét, különösen akkor, ha sok húst eszik!

Nálunk nagyon magas minőségi előírásoknak kell megfelelnie a lazacnak ahhoz, hogy a tápjainkba betegyük. De mint tudjuk, a minőségi táplálás a kutyák boldogságának az alapja!

egy tál rizs

Rizs

A rizs a búza után az emberiség legfontosabb növényi tápláléka, a világ összes konyhaművészetének fontos alapanyaga. Mivel a rizsnek kifejezetten magas a rosttartalma, ezért képes a bélperisztaltikát gyorsítani, a széklet mennyiségét növelni, a mérgező bomlástermékeket megkötni, a belekből kiüríteni.

Nem csupán a vastagbél rosszindulatú elváltozásait lehet rizsfogyasztással megelőzni, hanem szukák esetén az emlőrák előfordulási gyakorisága is csökkenthető.

Gyakori kérdések

Mik a pontos összetevők?

Gabonafélék és növényi eredetű származékok (rizsliszt), olajok és zsírok, propilénglikol, hal és állati származékok (lazacliszt).

Egy 200 grammos zacskó hány darab tréningfalatot tartalmaz?

Nagyságrendileg 110 darab jutalomfalat van egy 200 grammos tasakban.

Trainy lazacos jutalomfalat rizzsel (tréningfalat) – 200 g termékről 24 értékelés

 1. Pálné Kalmár (megerősített tulajdonos)

  Ellenőrzött értékelésEllenőrzött értékelés - eredeti megtekintéseKülső hivatkozás

  Mivel a kutyusaim nem igazán kedvelik a halas dolgokat féltem tőle,de mindkettő nagyon kedveli,szivesen fogyasszák.

 2. Andrea (megerősített tulajdonos)

  Ellenőrzött értékelésEllenőrzött értékelés - eredeti megtekintéseKülső hivatkozás

 3. Ildikó (megerősített tulajdonos)

  Ellenőrzött értékelésEllenőrzött értékelés - eredeti megtekintéseKülső hivatkozás

 4. Antal (megerősített tulajdonos)

  Ellenőrzött értékelésEllenőrzött értékelés - eredeti megtekintéseKülső hivatkozás

  Bármire hajlandóak érte!

 5. Névtelen (megerősített tulajdonos)

  Ellenőrzött értékelésEllenőrzött értékelés - eredeti megtekintéseKülső hivatkozás

  Folti kutya imádja! Falja!🐶😉

 6. Bea Ónodi (megerősített tulajdonos)

  Ellenőrzött értékelésEllenőrzött értékelés - eredeti megtekintéseKülső hivatkozás

 7. Névtelen (megerősített tulajdonos)

  Ellenőrzött értékelésEllenőrzött értékelés - eredeti megtekintéseKülső hivatkozás

 8. Lilla (megerősített tulajdonos)

  Ellenőrzött értékelésEllenőrzött értékelés - eredeti megtekintéseKülső hivatkozás

  Imádjuk a kutyasuliban használni!

 9. Névtelen (megerősített tulajdonos)

  Ellenőrzött értékelésEllenőrzött értékelés - eredeti megtekintéseKülső hivatkozás

  Folti kutya imádja

Mondd el a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.