Kérdező:

A kutyám labrador keverék. A mama labrador. Allergiás pollenekre és ételekre. Sikerült a nyersetetéssel jobbá tenni az életét. Nem hullik a szőre, jó a széklete. A fű evés nem múlt el. Mit csináljak? Hagyjam vagy adni kell neki vmi. vitamint?

Nyers kajákkal gondolkodtok foglalkozni? A száraz kaják sajnos nekünk nem jönnek be.

 

Vargyas Imre alapítónk, szakértőnk válasza:

✔️ kutya táplálkozási szakember, aki a kutyák étel-allergiás betegségeinek megelőzésére tette fel az életét
✔️ 5+ éves közvetett kutyatáp gyártói tapasztalat, éves szinten közel 20,000+ kutya kutyatápjáért felel
✔️ a nagynevű brit CPD által elismert Kutyatáplálkozási szakember

——————–

Valószínűleg rosthiányos és vitaminhiányos a kutya. Twinky immunerősítőnk segít a vitaminpótlásban, míg a rostpótlást útifű maghéjpor segítségével tudná megoldani. Esetleg édesburgonya, sárgarépa (amiket mi is teszünk tápjainkba), vagy brokkoli szerepelhet még a menüben, natúran megfőzve.

Jelenleg nem tervezzük nyers alapanyagok forgalmazását. Kérem, hogy nyersetetés esetén figyeljen kutyája rendszeres, akár havonta történő féreghajtására! Figyeljen arra is, hogy a nyári hónapokban a nyers alapanyagok extrém gyorsan megromolhatnak, amik elfogyasztva betegségekhez vezethetnek.

Javasolt egy kutyáknak kifejlesztett probiotikum adása is. Kerülje a színhús etetést önmagában, ez ugyanis hosszútávon egészségkárosító. Összességében az elmondása alapján a Ted hipoallergén kutyatápjaink alkalmasak lehetnek kedvencének és lefedik a biológiai igényeit, így érdemes lenne kipróbálnia.

Függetlenül ellenőrzött
40316 vélemény