Kérdező:

Szeretném megkérdezni milyen száraz eledelt ajánlanak Luna csivavámnak. Két éves, súlya 2.30kg, csirke húst nem eszik, hipoallergén száraz tápot szeretnék, sok vitaminnal izületvédővel. Reggel főtt kaját eszik, este száraz tápot adtam neki. Szeretnék váltani ezért kérem a segitségüket. Finom falatot már rendeltem önöktől, szereti nagyon. Van egy másik csivavám, Merlin. 13 éves kan. Neki is tudna ajánlani? Előre is köszönöm!

Neked is vannak felmerülő kérdéseid kutyusoddal kapcsolatban?

Legyen szó etetésről, viselkedésről, kölyök vagy idős kutyákról, mi mindenben segítünk. Tedd fel kérdésed itt, és lehet, hogy a jövő héten már egy ilyen blog bejegyzésben a Te kérdésed válaszoljuk meg.

Vargyas Imre alapítónk, szakértőnk válasza:

✔️ kutya táplálkozási szakember, aki a kutyák étel-allergiás betegségeinek megelőzésére tette fel az életét
✔️ 5+ éves közvetett kutyatáp gyártói tapasztalat, éves szinten közel 20,000+ kutya kutyatápjáért felel
✔️ a nagynevű brit CPD által elismert Kutyatáplálkozási szakember

——————–

Kedves Gazdi!

Köszönöm, hogy megkerestél minket kérdéseiddel! Nagyon örülök, hogy Luna szereti a tőlünk rendelt finom falatokat. Minkét csivavád, Luna és Merlin számára is ideális választás lehet a CricksyDog Juliet Hipoallergén Marhás Száraz Kutyatáp. Ez a táp kifejezetten kistestű kutyáknak készült, és garantáltan mentes a csirkehústól és a búza-gluténtól, így tökéletes választás a csirkehúsra érzékeny kutyusok számára.

Miért ajánlom a Juliet hipoallergén marhás tápot?

  • Nagyon apró szemcsék: A Juliet mini tápcsaládot kifejezetten az ilyen nagyon pici testű kutyáknak fejlesztettük ki. A táp szemcséi extra kicsik, ami ideális a csivavák apró méretéhez, könnyen rágható és emészthető.
  • Hipoallergén formula: 0% csirkehúst és 0% búza-glutént tartalmaz, így érzékeny kutyusok is bátran fogyaszthatják.
  • Vitaminokban gazdag: A táp tele van alapvető vitaminokkal és ásványi anyagokkal, melyek hozzájárulnak kiskutyáid egészségéhez és jó közérzetéhez.

A Juliet hipoallergén táp mellett javaslom a Twinky Ízületvédő tablettát zöldkagyló kivonattal. Ez a tabletta kiváló választás az ízületek védelmére, és különösen hasznos lehet minden korban! Egy aktív és fiatal kutya, mint Luna, éppúgy profitálhat belőle, mint egy idősebb kutya, mint Merlin. A zöldkagyló mellett kurkumát és ördögkarmot is tartalmaz, amelyek természetes módon támogatják az ízületek egészségét.

Miért jó választás a Twinky Ízületvédő?

  • Ízületvédelem: Hatékonyan enyhítheti, megelőzheti és megszüntetheti az ízületi fájdalmakat.
  • Természetes összetevők: Zöldkagyló, kurkuma és ördögkarom kombinációja segíthet megőrizni Merlin mozgékonyságát és életkedvét.
  • Hosszú távú védelem: Rendszeres használatával hosszú távon támogathatja kedvenced ízületeinek egészségét, elősegítve a fájdalommentes mozgást és a jobb életminőséget.

Remélem, hogy a Juliet táp és a Twinky ízületvédő tabletta segít abban, hogy kiskutyáidnak a legjobbat nyújthasd. Várom a visszajelzésedet, és ha bármi további kérdésed lenne, ne habozz felkeresni minket!

Függetlenül ellenőrzött
40316 vélemény