Denty fogtisztító varázslat “maxi” (közép- nagytestű kutyusoknak)

(118 vásárlói értékelés)

2.490 Ft / 7 db fogtisztító - 8.990 Ft / 28 db fogtisztító vagy fizess elő és szerezz 10% kedvezményt

A legújabb felmérések szerint a kutyák több mint 80%-a szenved valamilyen fogászati problémától élete során, pedig ennek a megelőzése ma már az egyik legegyszerűbb dolog…

Szuper egészséges és vegán fogtisztító jutalomfalat kutyusodnak! Mert az egészséges étkezés után jár az alapos fogmosás! 100%-ban csirkehús és cukor mentes!

Denty maxi fogtisztító mérete: 120x15x15 mm

 

Közép- nagytestű kutyáknak fejlesztett fogtisztító

Amikor azt mondjuk közép- nagytestű, akkor az alábbi kutyákra gondolunk: labrador, vizsla, husky, rottweiler, border collie…

Segíti a fogbetegségek elleni védelmet

Különleges összetevőinek köszönhetően védi kutyusodat a legkülönfélébb fogbetegségek ellen is. Ráadásul magas D-3 vitamin összetételének köszönhetően még a fogakat is erősíti!

Tökéletes keménység

Ha fogtisztítónk túl lágy lenne, akkor nem érné el a célját, a túl kemény pedig könnyedén felsérthetné kutyusod ínyét.

Cikkszám: N/A Kategória: Címkék: , ,

Főként közép- nagytestű kutyáknak ajánljuk fogtisztítónkat

óriás schnauzer, argentin dog, németjuhász, husky, labrador, vizsla, rottweiler, border collie

A kutyád számára Te jelented az egész világot! Tedd tehát boldoggá!

Denty fogtisztítónk a te kutyádnak is való, ha az alábbiak közül legalább egy igaz rá.

⭕ kutyusod foga könnyen szuvasodik

⭕ lepedékes a foga

⭕ leheletét nem mindig könnyű elviselni

⭕ sokszor eszik olyan ételeket, amiket nem kell különösebben rágnia (pl: levest, konzervet, főtt húsokat)

⭕ meg szeretnétek előzni különféle fogágy betegségek kialakulását

Nyersfehérje (min.) 21,0 %
Nyerszsír (min.) 2,5 %
Nyersrost (max.) 1,0 %
D-3 vitamin 200 IU
E vitamin 15 mg
Biotin 100 μg

Csatlakozzatok Ti is a több ezer “Boldog kutyus, boldog gazdi” táborához

⭐⭐⭐⭐⭐ Péter: “A termék jó minőségű, a kutya szereti rágcsálni. Az előfizetéses rendszer is tetszik és a csomagolás is. Esetleg lehetne ebből is hatheti adag, akkor együtt tudna érkezni a száraztáppal.”

⭐⭐⭐⭐⭐ Marianna: “A kutyám szereti szívesen rágcsálja, a fogai tiszták és egészségesek tőle.”

⭐⭐⭐⭐⭐ Imre Sándorné: “A kutyám látványos változáson ment keresztül, amióta a fenti termékeket használjuk.”

Imi

Kutyatáp szakértőnk és alapítónk, Vargyas Imre szakvéleménye:

✔️ kutya táplálkozási szakember, aki a kutyák étel-allergiás betegségeinek megelőzésére tette fel az életét
✔️ 5+ éves közvetett kutyatáp gyártói tapasztalat, éves szinten közel 20,000+ kutya kutyatápjáért felel
✔️ a nagynevű brit CPD által elismert Kutyatáplálkozási szakember

——————–

“A kellemetlen lehelet leggyakoribb oka a fogkő, egy kutya pedig ezt csak a rágcsálással képes megelőzni. Ha nem győzöd a mindennapos kutyafogkefe és kutyafogrémek használatát, akkor biztosítsd kedvencednek a rágcsálás egészségmegőrző örömét!

A Denty fogtisztító varázslat segítségével megelőzheted kutyusod fogkövét és az ezzel járó fogágy betegségeket, rossz leheletet. Azért is kiemelkedő a Denty fogtisztító, mert nem tartalmaz cukrot, csirkehúst, és semmilyen húsokat sem. Nálam egy prémium fogtisztító csakis vegán lehet. Így lehet egyedül biztosítani a megfelelő tisztítóhatást, keménységet és kutyusod fogainak a hosszátávú egészségét. 

Az alábbi pozitív változásokat várhatod a Denty “maxi” fogtisztítónktól:

☑️ kutyusod fogainak a felülete megtisztul

☑️ mindeközben az ínye se sérül meg

☑️ természetes összetevőinek hála sokkal frissebb leheletet biztosít kutyusodnak a tiszta fogak által

☑️ sokkal nehezebben fognak nála kialakulni különféle fogágybetegségek

☑️ D-3 vitamin összetételének köszönhetően még a fogakat is erősíti

☑️ végeredményben kutyusod ismét kicsattanó egészségnek örvend

Összességében elmondható, hogy ez a fogtisztító kezelheti, és megszüntetheti a már felrakódott lepedéket kutyusod fogairól. Nagyban elősegítheti kutyusod fogainak hosszútávú egészségét! 5/5. Erősen javasolt, minden tudatos kutyagazdinak!”

Denty fogtisztítónk etetése az alábbi előnyöket adja kutyusodnak

Segíti a fogbetegségek elleni védelmet

Különleges összetevőinek köszönhetően védi kutyusodat a legkülönfélébb fogbetegségek ellen is. Ráadásul magas D-3 vitamin összetételének köszönhetően még a fogakat is erősíti!

Tökéletes keménység

Ha fogtisztítónk túl lágy lenne, akkor nem érné el a célját, a túl kemény pedig könnyedén felsérthetné kutyusod ínyét.

Minden nap adható

Fogat mi is minden nap mosunk. Épp ezért kutyusod is nyugodtan ápolhatja minden nap a fogait a Denty fogtisztítónk segítségével.

csirkehúsmentes logo

0% csirkehús; 0% ételallergia

Amennyiben már meglévő csirkehús-allergiája van kutyádnak, akkor is nyugodt szívvel adhatod neki. Csirkehúst nem tartalmaz!

100%-ban cukormentes

Sajnos nagyon sok kutyatáp, jutalomfalat tartalmazhat cukrokat. Nálunk nem is volt kérdés hogy egy fogtisztító 100%-ban cukormentes legyen!

Biotinnal a ragyogó bundáért

Nagyon figyeltünk rá, hogy annyi segítséget megadjunk kutyusodnak a boldog és egészséges életért amennyit csak lehet. Éppen ezért tettünk biotint is a fogtisztítónkba, hogy kutyusod bundája is szép, egészséges legyen!

Így előzzük meg a plakkot, fogkövet és különféle fogágy betegségeket

A kutya fogának rossz állapota számos egészségügyi problémához vezethet, nemcsak a szájban, hanem a test más részein is (pl. szív, máj, vese).

Sajnos a 3 évesnél idősebb kutyák nagy része (kb. 80%-a) szenved valamilyen fog-vagy ínybetegségben, így ma ez az egyik legelterjedtebb egészségügyi probléma kutyáinknál. Ennek fő oka a rendszeres fogászati ellenőrzés és a megelőző tevékenységek hiánya!

Az alapos és rendszeres ellenőrzés nemcsak a fog és egyéb egészségügyi problémák megelőzésében segít, hanem hosszú távon kifizetődőbb. A hagyományos állatorvosi fogkezelés általában altatásban történik, ami se nem olcsó, se nem kockázatmentes kedvencünk egészségére nézve!

stop logó

Ne hagyd hogy idáig fajuljon a dolog

pipa

Plakk kutyáknál: Plakk akkor képződik, amikor az ínyvonal mentén megrekedt lepedéket (például ételmaradékot) nem távolítjuk el. A plakk könnyen megkeményedhet és néhány nap leforgása alatt fogkővé szilárdul.

Fogkő kutyáknál: Amikor a lepedék összeérik a nyálban lévő ásványi anyagokkal és megszilárdul, létrejön a fogkő. Ha az ínyvonal mentén egy keményedő anyag megtelepszik, az íny irritálódik, idővel pedig begyullad. Ezt nevezzük gingivitisnek, azaz ínygyulladásnak.

Fogágybetegség (parodontális betegség) kutyáknál: Ha a fogkő még mindig nem kerül eltávolításra, tovább halmozódik az íny mentén és alatta. Végül az íny eltávolodik a fogaktól, nyílást képezve a fogak és az íny között. A lepedék egyre csak gyűlik a nyílásban, ami kedvez a baktériumok elszaporodásának.

Ha hagyjuk, hogy az íny állapota ennyire leromoljon, a kutya fogágybetegségben fog szenvedni. Ekkor már az íny és a fogak károsodása visszafordíthatatlan. A fogak meglazulnak és kiesnek. Ez az állapot gyakran fájdalommal jár, ezenkívül más komplikációk is felléphetnek (például tályog).

Napi egy rágóka – a fogakat tisztán tartja

Mint tudjuk a kutyák több mint 80%-a szenved valamilyen fogászati problémától élete során, pedig ennek a megelőzése az egyik legegyszerűbb dolog.

A CricksyDog Denty fogtisztító rudak hozzájárulnak az egészséges szájhigiéniához, tisztán tartják a fogakat és friss leheletet biztosítanak. Összetevői még közvetlenül étkezés után is küzdenek a fogászati betegségek kialakulása ellen.

Különleges hatszög formájának és keménységének köszönhetően hatásos a lepedék és a fogkő ellen, összetétele pedig semlegesíti a kellemetlen szájszagot. Az egyedi csillagforma rágás közben fizikálisan tisztítja a fogak felületét. Természetesen zsírszegény finomság mesterséges ízesítő és színezék nélkül.

Közép- és nagytestű kutyákra kifejlesztve

pipa

💹 Megfelelően magas keménységű fogtisztítónk: kutatásaink során arra az eredményre jutottunk, hogy ha a nagy-, és a kistestű kutyák fogtisztítóját egyforma keményre készítjük el, akkor az vagy felsérti a kistestű kutyusok fogínyét, vagy nem látja el tisztó feladatát a nagyobb testű kutyusoknál. Ezért néhány százalékkal megemeltük a Denty “maxi” keménységét, és már olyan fogtisztítót kaptunk, amire csak nagyon kevesek képesek. Keményebb, de nem túl kemény szövetszerkezetű finom falatokat kapunk, amit a közép- nagytestű kutyusok szívesen ropogtatnak. Ráadásul a fogaikat is tökéletesen tisztán tartja!

👌 Fogtisztítónk mérete is eltér a pici- és a nagy kutyusok esetén. A Denty “maxi” fogtisztítónál 17 mm az átlagos vastagság. Erre azért van szükség, mert ezt tudja a legkönnyebben megemészteni kutyusod. Az ennél nagyobbat már ő is nehezen rágná el. Az ennél kissebbet meg túlságosan is habzsolná, nem tudná ellátni fogtisztító hatását. Ezért ez a legszuperebb méret kutyusodnak!

Denty “maxi” fogtisztítónk rendszeres használatával az alábbi változásokra számíthattok

☑️ kutyusod fogainak a felülete megtisztul

☑️ mindeközben az ínye se sérül meg

☑️ leheletének az illata javulni kezd

☑️ sokkal nehezebben fognak nála kialakulni különféle fogágybetegségek

☑️ végeredményben kutyusod ismét kicsattanó egészségnek örvend

Vezető állatorvosunk, Dr. Csizmás Máté összefoglalása:

“Doktor úr! A kutyusomnak kellemetlen a lehelete, mi lehet a baj vele?… Nos ennek a leggyakoribb oka a fogkő és állatorvosként szinte nem telik el munkahét anélkül, hogy ne találkoznék fogköves kutya pácienssel.

Sajnos egyáltalán nem ritka az sem, hogy már mozgó, vagy akár elhalt fogakra derül fény a vizsgálat során. Ilyenkor már csak az altatásban történő ultrahangos depurációval történő fogkő eltávolítás vagy szükség esetén a foghúzás lehet a megoldás, de vajon nem lehet elkerülni ezt a tortúrát kedvencünknél?

Szerencsére a kutyafogkefe és kutyafogkrémek mellett létezik egy sokkal egyszerűbb prevenciós módszer a fogkőképződés mértékének csökkentésére, ami nem más, mint a rendszeres rágás jótékony hatása. A Denty fogtisztító varázslat “maxi” úgy van kifejlesztve, hogy közép- nagytestű kutyáknál támogassa a rágást, aminek rendkívül kedvező hatása van az ínyre nézve, hiszen fokozza annak vérellátását és csökkenti az ínysorvadás veszélyét.

D-3 vitamin összetételének köszönhetően még a fogakat is erősíti.

Ezzel a csemegével lényegében egyszerre jutalmazod is kedvencedet és még az egészségét is támogatod vele! A rágcsálás ugyanis plakk megelőző hatású, így a fogkövesség és rossz lehelet és a krónikus fogágy betegségek kockázatát is lecsökkented vele.”

Gyakori kérdések

Mennyit adjak a kutyusomnak belőle naponta?

Napi egy darab fogtisztító étkezés után az ideális. A nap bármelyik szakában adható. Mi este lefekvés előtt javasoljuk.

Mik a pontos összetevők?

Növényi eredetű származékok, növényi fehérje kivonatok, gabonafélék, ásványi anyagok (0,6% nátrium-hexametafoszfát), élesztőgombák. Analitikai összetevők (%): Nyers fehérje: 21.0 % Zsírtartalom: 2.5 % Nyersrost: 1.0 % Szervetlen anyagok: 3.5 % Nedvesség: 20.0% Adalékanyagok (kg-onként): D3-vitamin: 200 NE E-vitamin: 15 mg Biotin: 100 μg.

Kölyökkutyáknak is adható ez a fogtisztító?

Nem, csak felnőtt kutyusoknak adható! Fogtisztítónk a felnőtt kutyusok igényeire szabtuk, nem a kölykökére. A kölyökkutyáknak puhább fogtisztítóra van szükségük mint a felnőtt kutyusoknak. Hamarosan lesz majd kölyök fogtisztítónk is! 🙂

Mik a Denty fogtisztító valódi előnyei?

• Hozzáadott állati fehérjék nélkül készült.
• Segít a fogkő megelőzésében.
• Alacsony a zsírtartalma, hozzáadott cukor nélkül készült.
• Extra biotint tartalmaz a fényesebb, egészségesebb bundáért.
• Antioxidánsokat tartalmaz és E-vitamint.
• Speciális összetevőkkel, amelyek segítenek csökkenteni a fogkő képződését.
• Nátrium-hexametafoszfáttal, amely segít csökkenteni a fogkőképződést.
• D3-vitamint tartalmaz, amely segíti a fogak megerősödését.
• További hozzáadott vitaminokkal.

Denty fogtisztító varázslat “maxi” (közép- nagytestű kutyusoknak) termékről 118 értékelés

 1. Papp Viktória (megerősített tulajdonos)

  Ellenőrzött értékelésEllenőrzött értékelés - eredeti megtekintéseKülső hivatkozás | huBudapest, Hungary

  Nem allergizál! Kiváló!

 2. Károly Aradvári (megerősített tulajdonos)

  Ellenőrzött értékelésEllenőrzött értékelés - eredeti megtekintéseKülső hivatkozás | huHungary

  OK

 3. Szilvia J. (megerősített tulajdonos)

  Ellenőrzött értékelésEllenőrzött értékelés - eredeti megtekintéseKülső hivatkozás | huBudapest, Hungary

 4. Adrienn H. (megerősített tulajdonos)

  Ellenőrzött értékelésEllenőrzött értékelés - eredeti megtekintéseKülső hivatkozás | huPest, Hungary

 5. Ildikó V. (megerősített tulajdonos)

  Ellenőrzött értékelésEllenőrzött értékelés - eredeti megtekintéseKülső hivatkozás | huBudapest, Hungary

 6. Vera (megerősített tulajdonos)

  Ellenőrzött értékelésEllenőrzött értékelés - eredeti megtekintéseKülső hivatkozás | huHungary

 7. István Fehér (megerősített tulajdonos)

  Ellenőrzött értékelésEllenőrzött értékelés - eredeti megtekintéseKülső hivatkozás | huBaranya, Hungary

 8. Anonim (megerősített tulajdonos)

  Ellenőrzött értékelésEllenőrzött értékelés - eredeti megtekintéseKülső hivatkozás | huHungary

  Az idősebbik kapta, nagyon ízlett neki.

 9. Máté (megerősített tulajdonos)

  Ellenőrzött értékelésEllenőrzött értékelés - eredeti megtekintéseKülső hivatkozás | huHungary

 10. Eszter (megerősített tulajdonos)

  Ellenőrzött értékelésEllenőrzött értékelés - eredeti megtekintéseKülső hivatkozás | huBudapest, Hungary

 11. Mónika (megerősített tulajdonos)

  Ellenőrzött értékelésEllenőrzött értékelés - eredeti megtekintéseKülső hivatkozás | huHungary

  Még nem használtam

 12. Viktória (megerősített tulajdonos)

  Ellenőrzött értékelésEllenőrzött értékelés - eredeti megtekintéseKülső hivatkozás | huGyőr-Moson-Sopron, Hungary

 13. Vera (megerősített tulajdonos)

  Ellenőrzött értékelésEllenőrzött értékelés - eredeti megtekintéseKülső hivatkozás | huHungary

 14. Károly Aradvári (megerősített tulajdonos)

  Ellenőrzött értékelésEllenőrzött értékelés - eredeti megtekintéseKülső hivatkozás | huBudapest, Hungary

  Bevált

 15. Andrea (megerősített tulajdonos)

  Ellenőrzött értékelésEllenőrzött értékelés - eredeti megtekintéseKülső hivatkozás | huHungary

  Még kevés a tapasztalatunk egy hét után, de nagy lelkesedés:))

  #1 kép innen:Andrea
  #2 kép innen:Andrea
Mondd el a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.