Boldogabb És Energikusabb Kutyát Szeretnél?

Akkor figyelj, mert most 2 lépésben bemutatjuk neked a tökéletes kutyatáp gyártásának folyamatát. A kutyád te ismered, a kutyatápokat viszont mi!

Kiváló Google értékelések

Több mint 250 kutyagazdi Google értékelése alapján 4,9 / 5-ös eredményt értünk el a Google-ben.

Tökéletes megbízhatóság

Több mint 25,000-en vásároltatok már tőlünk, és a weboldalunkon levő visszajelzések 98%-a csupa pozitív!

Állatorvosi termékfejlesztés

Minden termékünk a termékfejlesztés fázisában át megy szigorú házi, nemzetközi EU-s, és állatorvosunk tesztjén is.

I. Allergiás hajlam

A kutyatáp készítés első fázisa, amikor megnézzük, hogy a kutya, akinek készül a táp, rendelkezik-e valamilyen ételallergiával.

A rossz minőségű kutyatáp nem csak az ételallergiás kutyusokat mérgezheti, hanem a többi társuknak is nagyon rosszat tehet. Többek közt öregbítheti, és extra terhelést adhat a veséjüknek és a gyomruknak egyaránt. Ezáltal nem csak nehezebb, de rövidebb is lehet az életük. Mi ezért is mondjuk azt, hogy a hosszú, boldog élet alapja az egészséges táplálkozásnál kezdődik!

Tehát ez egy nagyon fontos lépés. Mi a kutyatáp készítés elején kettő kategóriát hoztunk létre. Egy alap prémiumot, és egy hipoallergén prémiumot. Nézzük, mi a különbség a kettő között.

Húsfélék

Amennyiben kutyusodnak nincs semmilyen ételallergiája, akkor ő nagyon szerencsésnek érezheti magát. Akkor ő gondosan kiválogatott vegyes húsainkat is megeheti.

Gondolj csak bele! Ő jár a legjobban mert változatosan tud étkezni. Persze azért ezeknél a tápjainknál is van egy domináns hús, ezáltal pedig egy domináns íz. Ebből a húsból több kerül a tápba, mint a többiből. Mi gondoltunk az érzékenyekre is ám! A hipoallergén tápjaink, hogy megfelelően ízletesek legyenek, sokféle zöldséget és csak egyféle húst tartalmaznak.

Nézzük, mely húsok kerülnek bele tápjainkba: bárány, marha, hal. A hipoallergén tápoknál csak egyféle húst használunk fel, ami jelenleg bárány, marha, lazac és legújabban már rovarfehérje is! Csirkehúst sosem! Ezeknél a szárnyashúsokat mindig kerüljük.

Búza-glutén érzékenység

Amennyiben nincs kutyusodnak egészségügyi problémája a feltárt gabonákkal úgy, mint búza, árpa, köles, akkor nyugodtan eheti azokat. Mi itt is szeretünk biztosra menni! Ezért a hipoallergén tápjaink 0% búzát tartalmaznak.

Vitaminok

Sok vitamint használunk fel a tápjainkban. A legfontosabbak: A-vitamin (látás), D-vitamin (csontfejlődés és regeneráció), E-vitamin (izomzat). Emellett még megtalálható tápjainkban B1, B2, B6, B12, K3, Omega3 is… Ezek a kutyák számára létszükségletek. Amelyik táp ezeket nem tartalmazza, hát az nem tudni, hogy miből készült.

Amennyiben kutyádnak szüksége van hipoallergén tápra, akkor extra nyomelemeket is kap. Úgy, mint réz, jód, szelén, biotin, omega6… Azért, hogy erősítsük az immunrendszerét. Ezeket külön hozzáadtuk a hipoallergén tápunkhoz, hogy még ezzel se legyen nehézsége kutyusodnak.

Ne hagyd magad átverni

Gabonákkal teletömött kutyatápok < otthoni koszt < szuperprémium kutyatápok

Mivel az állateledeleknek véleményünk szerint gyenge a nemzetközi szabályozása, ezért „szinte bármi” belemehet a kutyatápba. Ezek miatt alkottuk meg a saját, extra szigorú rendszerünket, hogy bebizonyítsuk, igenis lehet, és van is igény minőségi, prémium kutyatápra ma Magyarországon.

Nálunk nem fogsz találni E számokat tartalmazó tápokat, vagy valamilyen összetevőt, amiről fogalmad sincs, hogy mi. Egyértelműen fogalmazunk, és azt adjuk, amire a kutyádnak tényleg szüksége van. A zamatos ételek legjavát.

II. Kutyusod mérete

Még egy picit pontosabb képet kell kapnunk kutyádról. Ez a finomhangolás.

A kutyatáp készítés második lépése az, amikor meghatározzuk, hogy kistestű, vagy közép- és nagytestű kutyának készítjük a tápunkat. Tehát két csoportba osztottuk a kutyákat. Kis-, és közép- nagytestűekre.

Itt alapvetően három dologról kell dönteni. Hőkezelés, granulátum mérete, és a kutyatáp kiszerelése. Erre a lehető legmagasabb hatásfokú emésztési hasznosíthatóság elérése céljából van szükség. Mi azt gondoljuk, hogy te sem szeretnéd azt, ha kutyusod csak jóízűen enné a tápunkat, de aztán mind kijönne belőle. Igyekeztünk ez ellen is védeni kutyusodat!

Hőkezelés

A nagytestű kutyusoknak precízen beállított, a szokásosnál picit alacsonyabb hőfokon készül a táp. Ez tökéletes nekik, mert tapasztalataink szerint – ezen a kisérleteink alapján meghatározott kritikus hőfokon – tudják a tökéletesen megpuhult húsokból a legtöbb energiát, fehérjét és ásványi anyagot lebontani. Ellenben a kisebb barátaiknak emelni szoktuk a hőfokot még néhány fokkal, mert a picit jobban puhult, finomabb szövetszerkezetű húsokat jobbnak találjuk az ő érzékenyebb gyomruknak.

Granulátum

Mint azt te és mi is tudjuk, a kutyák előszeretettel habzsolnak, mérettől függetlenül. Ezért granulátumaink olyan méretűek és alakúak, hogy a lehető legkevésbé tudjon kutyusod habzsolni. 1,4 cm a mi varázsszámunk. Ezt találtuk a legjobbnak egy közép- és nagytestű kutyusnak. De a picik szemében ez a méret már félelmetesnek tűnhet, ezért ők ezt sok esetben nem hajlandóak megenni. Több száz kísérlet során rájöttünk, hogy az ő varázsszámuk a 0,9 cm. Szerintünk ez a legideálisabb számukra.

Kiszerelés

Egy pici kutyusnak miért vegyünk egyszerre 14 kg kutyatápot? Amíg például egy kuvasznak 3 kg táp meg se kottyan, addig yorkienkak majdhogynem egy évre elegendő lenne. Ezért nálunk mindig van 3 kg-os kiszerelés, ami mind tesztelés, mind normál etetés céljából is tökéletes. A nagytestű kutyusoknak van 14 kg-os kiszerelésünk is, a kistestűeknél pedig 10 kg-os a standard.

A döntés még sosem volt ilyen egyszerű

100%-ig biztosak vagyunk abban, hogy nem kell kutyafajtákként külön táp. Elég kétszer kettő tápcsalád. A “fajtára szakosodott” táp szerintünk egy teljesen felesleges marketinghúzás, csak a gazdik jóindulatával élnek vissza az eladók. Van egy kategóriánk a közép- és nagytestűeknek (Ted) és egy a kistestűeknek (Juliet). Illetve azokon belül egy-egy az érzékenyebb kutyusoknak (Ted Hipoallergén és Juliet Hipoallergén).

Amennyiben eddig valami átlagos minőségű tápot vásároltál, akkor kérlek, gondolkozz el ezen: csak azért mert például egy beagle hajlandó megenni a gyengébb minőségű tápot, az még nem jelenti azt, hogy élvezi is, és hogy jót is tesz neki. Csak azért, mert most nincs rajta kiütés, az nem jelenti azt, hogy emiatt majd a jövőben nem is lesz rajta. Könnyen elképzelhető, hogy az egészségével játszol, ami hosszú távon jó eséllyel visszaüthet.

Legjobb Javaslataink Számodra

Már több ezer kutyának segítettünk boldogabb, és egészségesebb életet élni. Biztosan megtaláljuk a tiédnek is a megoldást.

Közép- Nagytestű

Nem allergiás kutyám van

Ez esetben Neked egyértelműen a TED tápcsaládunk a legjobb választás.

A klasszikus Ted tartalmaz változatos húsokat úgy, mint marha, bárány, csirke, hal és emellett gabonákat és zöldségeket. A frissesség átütő íze minden falat Ted-ben megtalálható! Bizonytalan vagy, hogy ez tényleg Nektek való-e? Olvasd el visszatérő vevőink véleményét tápunkról.

⭐⭐⭐⭐⭐ B. Zsóka: „Sárinak nagyon ízlik, örömmel fogyasztja. Könnyen emészthető: rendszeres az ürítése, nem kellemetlen a lehelete, nincsenek bűzös szellentések.”

Közép- Nagytestű

Csirkehús-allergiás kutyám van

Neked egyértelműen a TED Hipoallergén tápcsaládunk a legjobb választás.

Bizton állítjuk, hogy kutyusod a lehető legjobb kezekben van! Minden Ted Hipoallergén tápunk szárnyas és gluténmentes. Ha ettől csirkehús-allergiás kiütése lesz kutyusodnak, vagy csak nem ízlene neki, akkor azonnal visszatérítjük a teljes vételárad! Mi a CricksyDog-nál 0% esélyt hagytunk az csirkehús-allergiának!

⭐⭐⭐⭐⭐ D. Ildikó: „Rozi mindenre is allergiás, ez az egyetlen táp, amitől végre nem vakarja véresre magát, és szívesen megeszi.”

Kistestű

Nem allergiás kutyám van

Ez esetben Neked egyértelműen a JULIET tápcsaládunk a legjobb választás.

A Juliet nem csak változatos húsokat tartalmaz, de még a granulátuma is 0,9 mm átmérőjű. Nagyon könnyen emészthető, és kiskutyád minden bizonnyal szuper elégedett lesz minden zamatos falatka után. Próbáld ki most!

⭐⭐⭐⭐⭐ K. Pálné: „Imádják a kutyusaim, minden bél probléma elmúlt náluk.”

Kistestű

Csirkehús-allergiás kutyám van

Neked egyértelműen a JULIET Hipoallergén tápcsaládunk a legjobb választás.

Itt a végső megoldás! Amennyiben most ezt az írást olvasod, akkor valószínűleg már te is tisztában vagy az ételallergia minden nehézségével. Szörnyű érzés lehet azt látnod, hogy kutyusod tele van kiütésekkel, szenved, és te nem tudsz rajta segíteni, bármennyire is szeretnél. Feltehetőleg ennek itt és most örökre vége! Próbáljátok ki kutyusoddal a Juliet Hipoallergén tápunkat, és tapasztaljátok meg kutyusod egészségejavulását a tünetek fokozatos eltűnésével! Pénz visszafizetési garanciát vállalunk rá!

⭐⭐⭐⭐⭐ Evelin: „Öt év alatt ezelőtt soha nem láttam a kutyámat nekiesni a tálnak minden egyes etetésnél. Legjobb esetben is ha kétszer evett egyfajta szárazból, majd cserélgetni kellett. Ezt viszont várja, falja, és ami a legboldogabbá tesz, a lábnyalogatás megszűnt, és egyre kevesebbet is vakarózik.”

Kölyökkutyám van

Kutyusod 10 hónapos koráig egyértelműen CHUCKY tápcsaládunk a legjobb választás.

Már azt hitted, hogy a legkisebbekről elfelejtkeztünk ugye? Pedig nem! Csak őket hagytuk a végére. Egy kölyökkutyának elvileg nem lehet semmilyen nem örökölt ételallergiája sem. Maximum csak kisebb mértékű intoleranciája. Azonban, ha kiváló táppal eteted, akkor ez feltehetőleg sosem jön ki rajta. Úgy élheti le egész életét, hogy sosem lesz semmilyen problémája. Nem rossz, igaz? Azt tudnod kell, hogy mindig az alapoknál kell elkezdeni az egészséges étkezést. Ebben tudunk mi most Nektek segíteni a Chucky tápjainkkal.

⭐⭐⭐⭐⭐ Mariann: „Szereti a kutyus és makk egészséges, nem is kell ennél több.”


Bobó nagyon szereti az új kutyaeledelét!

Már a felbontáskor, a konzerv illatán lehetett érezni a minőségi különbséget az eddig vásárolt konzervekhez képest. Látványosan kevesebbet vakarózik is. Így Bobó továbbra is boldogan hódolhat hobbijának, a párnák tetején trónolásnak :), én pedig nyugodt vagyok, hogy jó minőségű, hipoallergén eledelével minden tőlem telhetőt megteszek az egészségéért. Köszönjük CricksyDog!”

 

B. Veronika, 2022. szeptember 22.

Tökéletes étrend A-Z

Szaktudásunk garancia a minőségre. Győződj meg róla magad!

A nemzetközi szabályozásokat megszigorítva egy olyan sajátos szabályrendszert dolgoztunk ki, amire kifejezetten büszkék vagyunk! Így biztosítva a páratlan minőséget kutyusodnak.

Próbáld ki tápjainkat, és győződj meg róla Te magad!

🌀 Több energia

Kutyádra optimalizált fehérjetartalom, hogy sose szenvedjen hiányt semmiben. Ez életmódjától függően 18-36% között változik tápjainkban.

👩 Totális szabadság

Manapság annyi mindent kell fejben tartani a gyerekek iskolai műsorától kezdve, a munkahelyi feladatokon át, hogy miért aggódnál feleslegesen még kutyád egészséges etetése miatt is? Bízd ránk a munkát!

👅 Ízlelőbimbók frissen-tartása

Mi a kutyatáp gyártók egy részével szemben nem használunk mesterséges ízfokozókat. Tehát mindig mennyeien friss, zamatos ízeket ehet kutyusod kedvére.

🍎 Kicsattanó boldogság

Nincs olyan létfontosságú vitamin, ami ne lenne benne a mi tápjainkban. Azért csak nem teszünk bele C-vitamint, mert az jól hangzik. Kizárólag olyan összetevőket használunk fel, amire kutyusodnak tényleg szüksége van.

⚕️ Teljes-körű védelem

El kell keserítenünk, mert amennyiben bizalmat szavazol nekünk, akkor már többé nem kell az állatorvoshoz menned. Maximum csak dicséretért.

🚚 Házhoz jövünk

A DPD és az MPL futárszolgálattal együttműködve, minden rendelésed házhoz jön. Ha azonban szeretnéd, akkor postapontra is tudsz rendelni.

Másnapi kiszállítás

Amennyiben délig megrendeled csomagodat, akkor annak tartalma már másnap kutyusod táljában landolhat. Ne feledd, Magyarország összes településére szállítunk!

Prémium összetevők

Minden tápunk alapanyaga ellenőrzött gazdáktól származik. Számunkra kutyusod biztonsága a legfontosabb! Győződj meg róla magad!

Kérdésed van, vagy elakadtál?

Írj nekünk Facebookon, vagy keress telefonon.

Függetlenül ellenőrzött
40316 vélemény