Kérdező:

Lana, a két éves yorki, nem szereti a tápot. Ezért próbaképp rendeltem Önöktől, Ted hipoallergén bárányos kutyatápot, amit egyáltalán nem evett meg. Ha félbe vágtam, vagy kevertem a megszokott, apróbb szemű táppal, akkor kicsit fogyasztott belőle. Szeretném megkérdezni, hogy a Mr. Easy szósz segítene-e ezen? Próbacsomagjaik nincsenek esetleg?

Neked is vannak felmerülő kérdéseid kutyusoddal kapcsolatban?

Legyen szó etetésről, viselkedésről, kölyök vagy idős kutyákról, mi mindenben segítünk. Tedd fel kérdésed itt, és lehet, hogy a jövő héten már egy ilyen blog bejegyzésben a Te kérdésed válaszoljuk meg.

Vargyas Imre alapítónk, szakértőnk válasza:

✔️ kutya táplálkozási szakember, aki a kutyák étel-allergiás betegségeinek megelőzésére tette fel az életét
✔️ 5+ éves közvetett kutyatáp gyártói tapasztalat, éves szinten közel 20,000+ kutya kutyatápjáért felel
✔️ a nagynevű brit CPD által elismert Kutyatáplálkozási szakember

——————–

Kedves Gazdi!

Nagyon örülök, hogy írtál, mert a megfelelő táplálkozás elengedhetetlen Lana egészségéhez és boldogságához. A Ted hipoallergén bárányos száraz kutyatáp kiváló választás közepes és nagytestű kutyáknak, de valóban nem ideális a kisebb fajtáknak, mint amilyen a yorki is.

A Ted táp szemcsemérete átlagosan 1,4 cm, ami valóban nagy egy ilyen kis kutyának. Szívesen ajánlom helyette a Juliet mini hipoallergén marhás száraz kutyatápot, amelyet kifejezetten kis testű kutyáknak fejlesztettünk ki. Ennek a tápszemcséi mindössze 0,5 cm-esek, így Lana könnyen meg tudja rágni és szívesebben fogadja el.

Az apróbb testű kutyák számára különösen fontos, hogy a táp szemcsemérete megfelelő legyen. Ha a tápszemek túl nagyok, mint a Ted kutyatápok esetében, a kis kutyusok nehezen tudják megrágni, ami étvágytalansághoz és emésztési problémákhoz vezethet. Ezért is ajánljuk a CricksyDog Juliet mini termékcsaládunkat, amelyek szemcsemérete kifejezetten a yorkikhoz hasonlóan, kis testű kutyák igényeihez lett kialakítva. A megfelelő méretű táp nemcsak könnyen rágható, hanem elősegíti a tápanyagok hatékonyabb felszívódását is, így Lana boldogan és egészségesen fogyaszthatja.

A Juliet táp hipoallergén formulája kizárólag egyféle állati fehérjére épül, így még a legérzékenyebb kutyusok is bátran fogyaszthatják. Ezenkívül 0% csirkehúst és 0% búza-glutént tartalmaz, így elkerülhetők az ételallergiák okozta kellemetlen tünetek. A tápszemek kis mérete és a gondosan válogatott összetevők garantálják, hogy Lana is imádni fogja ezt a tápot.

Jó hír, hogy a Mr. Easy „original” yummy sauce valóban segíthet ebben a helyzetben is! Ez a szósz kifejezetten azért készült, hogy még a legválogatósabb kutyák is örömmel fogyasszák a száraztápjukat. Néhány csepp ebből a finom szószból csodát tehet, és sok gazdi számolt be arról, hogy kutyusaik szívesebben eszik meg a tápot, ha ezzel van ízesítve. A Mr. Easy szósz 100%-ban természetes összetevőket tartalmaz, és nem található benne csirkehús vagy búza-glutén, így érzékeny kutyák számára is ideális. Mindemellett, a Mr. Easy szósz rendkívül gazdaságos, hiszen egy üveg hosszú ideig kitart egy xorki számára, és csak néhány csepp szükséges belőle egy étkezéshez.

Ami a próbacsomagokat illeti, kimondott ilyenünk nincsen. Azonban, ha valamilyen oknál fogva mégsem nyerné el Lana tetszését a táp, minden termékre 100% pénz visszafizetési garanciát vállalunk, 30 napon belül. Illetve már elérhető a Juliet termékekből kisebb, 1 kg-os kiszerelésünk is. Valamint, minden rendelést (összeghatártól függetlenül) ingyenes postaköltséggel küldünk ki! 

Remélem, hogy ezek a tippek segítenek, és Lana hamarosan jó étvággyal falatozik majd. Ha bármilyen további kérdésed lenne, nyugodtan keress meg!

Szép napot és boldog falatozást kívánok nektek!

Függetlenül ellenőrzött
39913 vélemény