Helló, embertársak! Hé, igen, te, aki éppen olvasod ezt! Gondolkoztál már azon, milyen egy kutya szemszögéből a tökéletes szülinap? Akkor irány felkészülni, mert elkalauzollak egy csodás kalandra!

1. A reggel kezdeteként: ébresztő

Ma alapvetően nincs szükségem arra, hogy ti keltsetek fel. Már hajnalban készen állok erre a különleges napra. De mégiscsak szeretnék ébresztőt kérni az én kedvenc szüleimtől: az én legeslegjobb játékommal. Micsoda örömteli ébredés lesz nem csak veletek, de a kedvenc játékaimmal ébredni!

2. Reggeli – mint egy király

A tökéletes szülinapi reggeliben benne van minden finomság. Bárány, marha, és persze a nem hiányozhat ma már kora reggel a jutifalat sem. És ne felejtsd el azt a kis extra szaftot a tetején. Mennyei!

3. Kirándulás a parkba

Mikor a pocakom már tele van, itt az ideje a parknak. De nem akárhogyan! Ma minden kutya engem ünnepel. Hogyan képzelem én midezt el? Oh, csak egy kis korona a fejemen, és talán egy szülinapi kendő a nyakamban. A parkban lépkedve, a többi kutya irigykedve néz majd. Igen, ez az én napom!

4. Játék, játék és még több játék

A parkban ne csak sétáljunk. Futkározunk, labdázunk és persze rengeteget játszunk. Talán még egy kis meglepetés sütivel is előrukkolsz? Rosszul egész biztosan nem esne!

5. Pihenés és szunyókálás

Miután hazatértünk, eljöhet a pihenés ideje. A legpuhább takaródba burkolózva, melletted a kanapén. Egy rövid szundítás, amíg te talán megnézel egy filmet. És amikor felébredek, a szemem sarkából látom, hogy egy újabb finom falat vár rám. Ez igazán csodás lenne.

6. Este: A nagy buli

Igen, buli! A kutyabarátaim jönnek, és együtt ünnepeljük a napot. Lesznek játékok, rengeteg finomság és persze sok-sok móka. És mielőtt elalszom, még hallom, ahogy azt mondod: „Boldog szülinapot, kiskutyám!”

Nos, emberek, így néz ki egy kutya tökéletes álom szülinapja a CricksyDog csapata szerint.

Kutyagazdi emlékezz erre, amikor a négylábú barátod következő nagy napja elérkezik. 🙂

Alábbi cikkeink még érdekelhetnek:

A mentett agaramnak nagyon rossz a szájszaga. Jenna nagyjából 4 éves és lassan fél éve hoztam el a menhelyről. Azóta jó minőségű tápot fogyaszt, de a szája továbbra is kellemetlen szagú. Mit tehetnék?

A mentett agaramnak nagyon rossz a szájszaga. Jenna nagyjából 4 éves és lassan fél éve hoztam el a menhelyről. Azóta jó minőségű tápot fogyaszt, de a szája továbbra is kellemetlen szagú. Mit tehetnék?

Kérdező: A mentett agaramnak nagyon rossz a szájszaga. Jenna nagyjából 4 éves és lassan fél éve hoztam el a menhelyről. Azóta jó minőségű tápot fogyaszt, de a szája továbbra is kellemetlen szagú. Mit tehetnék? Neked is vannak felmerülő kérdéseid kutyusoddal...

bővebben
Öreg kutya, nem vén kutya: az idős kutyák gondozása

Öreg kutya, nem vén kutya: az idős kutyák gondozása

Az idős kutyák gondozása különleges odafigyelést és törődést igényel, de ez nem jelenti azt, hogy ezek a kedvenc négylábúak ne tudnának boldog és aktív életet élni koruk ellenére. A megfelelő gondoskodással és a szükséges alkalmazkodásokkal az idősödő kutyák továbbra...

bővebben
Rólunk mondtátok
27964 vélemény