Te is szereted azt ha pénzt kapsz vissza a vásárlásod után? Szuper, mert mi is! Most az Erste bank George appjában vásárolt CricksyDog-os finomságok után 5% visszajár!

1. Hogyan működik a dolog?

Nagyon egyszerűen. Sajnos azt tudnod kell hogy egyelőre csak Erste bankos ügyfelek használhatják. És azon belül sem mindenki. De a pontos szabályzat linkjét itt találod:

RÉSZVÉTELI SZABÁLYZAT

Szóval ha megfelelsz a kritériumoknak, akkor töltsd le a George appot mobilodba. Majd az appban keresd meg a Moneyback fület. Ez után keress meg minket, és kattins a webshop gombra. Majd vásárold meg online Erste-s bankkártyáddal a finomságot webshopunkban. Utána már az Erste-n áll hogy mikor kapsz vissza 5%-ot a teljes vásárlásod értékéből.

2. Meddig van ez az akció?

Határozatlan ideig. Pontos dátumot nem tudunk mondani, hiszen változhatnak mind az Erste banknak, mind nekünk a felhasználási feltételei. De amíg a George appban megtalálsz bennünket, addig jár a pénzvisszafizetés is.

3. Lesznek még együttműködések másokkal is?

Igen, természetesen! Célunk hogy egyre több megbízható, minőségi partnerrel dolgozzunk együtt, és a kutyusodnak is a lehető legszélesebb palettából a lehető legjobb minőségű ételeket, kiegészítőket biztosíthassuk. Mi akarunk lenni az a hely, ahonnan bármikor nyugodtan bármit beszerezhetsz kutyusodnak, mert tudod, hogy innen mindig megbízható minőséget kapsz racionális árakon.

Alábbi cikkeink még érdekelhetnek:

Egy kutya álomszülinapja: Pocakon túl a paradicsomban…

Egy kutya álomszülinapja: Pocakon túl a paradicsomban…

Helló, embertársak! Hé, igen, te, aki éppen olvasod ezt! Gondolkoztál már azon, milyen egy kutya szemszögéből a tökéletes szülinap? Akkor irány felkészülni, mert elkalauzollak egy csodás kalandra! 1. A reggel kezdeteként: ébresztő Ma alapvetően nincs szükségem arra,...

bővebben
Függetlenül ellenőrzött
35066 vélemény