Kérdező:

Nemrég örökbe fogadtam egy 6 éves labrador retrievert, aki évek óta a menhelyen élt. Azt vettem észre, hogy Barney, a labradorom, bár nagyon életerős és játékos, gyakran küzd emésztési problémákkal és gázosodással, különösen étkezések után. Ráadásul a szőrzete is kevésbé fényes, mint várnám. Tudom, hogy a labradorok hajlamosak lehetnek bizonyos ételekkel szembeni érzékenységre, és szeretném, ha Barney a lehető legjobb táplálkozást kapná, hogy támogassam az egészségét és jólétét. Milyen étrendi változtatásokat javasolsz, és van-e konkrét CricksyDog termék, amit ajánlanál Barney esetében?

Neked is vannak felmerülő kérdéseid kutyusoddal kapcsolatban?

Legyen szó etetésről, viselkedésről, kölyök vagy idős kutyákról, mi mindenben segítünk. Tedd fel kérdésed itt, és lehet, hogy a jövő héten már egy ilyen blog bejegyzésben a Te kérdésed válaszoljuk meg.

Vargyas Imre alapítónk, szakértőnk válasza:

✔️ kutya táplálkozási szakember, aki a kutyák étel-allergiás betegségeinek megelőzésére tette fel az életét
✔️ 5+ éves közvetett kutyatáp gyártói tapasztalat, éves szinten közel 20,000+ kutya kutyatápjáért felel
✔️ a nagynevű brit CPD által elismert Kutyatáplálkozási szakember

——————–

Kedves Gazdi!

Először is gratulálok Barney örökbefogadásához, és csodálatos, hogy ilyen odaadóan törődsz az egészségével. A labrador retrieverek tényleg hajlamosak lehetnek bizonyos érzékenységekre, különösen, ha étrendjükről van szó. Barney emésztési problémái és a szőrzetének állapota arra utalhat, hogy az általa fogyasztott táp nem teljesen megfelelő számára, vagy tartalmaz olyan összetevőket, amelyek nem ideálisak az ő szervezete számára.

Az emésztési problémák és a gázosodás csökkentésére, valamint a szőrzet fényességének javítására szívesen ajánlanám a CricksyDog Ted Hipoallergén Bárányos Száraz Kutyatápot. Ez a táp különösen azoknak a kutyusoknak lett kifejlesztve, akik érzékenyek bizonyos táplálékokra. A Ted táp kiváló választás lehet Barney számára, mivel teljes mértékben kizár minden gyakori allergént, mint a csirkehús és a búza-glutén, ezzel minimalizálva az allergiás reakciók és az emésztési problémák kockázatát.

A Ted Hipoallergén Bárányos Száraz Kutyatáp bárány alapú formula kínálja az optimális tápanyag-összetételt Barney számára, beleértve a szükséges fehérjét, zsírokat, vitaminokat és ásványi anyagokat, amelyek elősegítik az egészséges bőrt, fényes szőrzetet és támogatják az általános jólétet. A bárányfehérje egyben kitűnő alternatívát jelent azok számára, akik érzékenyek lehetnek más típusú fehérjékre.

Szakmailag mélyebben belemerülve, fontos kiemelni, hogy Barney esetében egy jól megtervezett, hypoallergén diéta, mint amilyet a Ted kínál, segíthet stabilizálni az emésztést és csökkenteni a gázképződést. Ezáltal javulhat az életminősége, és csökkenhetnek az érzékenységből eredő tünetek. Az egészséges emésztési traktus kulcsfontosságú az általános egészség szempontjából, és a Ted táp biztosítja a megfelelő támogatást.

A táplálkozási változtatások mellett ne felejtsd el Barney rendszeres testmozgatását és állatorvosi ellenőrzéseit, hogy biztosítsd számára a legjobb lehetséges életminőséget. Barney szerencsés, hogy ilyen gondoskodó gazdára talált!

Függetlenül ellenőrzött
40304 vélemény