Ted bárányos száraz kutyatáp

#1 Best Sellerin Normál kutyatáp
(69 vásárlói értékelés)

3.490 Ft14.900 Ft

 

A CricksyDog Ted száraz kutyatáp segítségével kutyusod garantáltan tele lesz energiával, és nagy életkedvvel veszi majd az eléje gördülő akadályokat! Ebben a száraztápban egyesül mindaz, amiről a legtöbb kutya sajnos csak ábrándozhat.

Bárányhús összekeverve feltárt gabonákkal és vitaminokkal, hogy az étel ne csak finom, de rendkívül egészséges is legyen!

 

100% Kutyagarancia

Ha kutyád nem elégedett a termékkel, csak küldd vissza nekünk 14 napon belül, és mi visszautaljuk az árát!

Gyors kiszállítás

Minden délig beérkező rendelést már másnap kiszállítunk!

100% Természetesség garantálva

Minden tápunk nagyon szigorú EU-s, és házi előírásokon megy keresztül mire kutyusod táljában landolna!

Válassz egy kiszerelést :
Újra választok kiszerelést

Leírás

Az alábbi kutyafajtáknak kimondottan ajánljuk tápunkat

Kutyád számára Te vagy az otthon, és a legjobb barát! Tedd tehát boldoggá!

 nagyobb életkedv: erről a gyors emészthetőség gondoskodik – a májat és a vesét nem terhelik hasznosíthatatlan anyagok.

ragyogóan fényes szőr: ezért felelnek az értékes, premixben található vitaminok, valamint az általunk felhasznált összetevők tisztasága.

 nincs összeférhetetlenség, és allergia: a CricksyDog tápot természetesen egészséges összetétele miatt olyan jól viseli a szervezet, hogy nagyon ritka az összeférhetetlenség. Az anyagcserét nem terhelik olyan denaturált anyagok, melyek a hagyományos kutyaeledelekben előfordulhatnak.

 nagyobb izomtömeg: a bárányhúsból származó kiváló minőségű fehérjék azonnal és tartósan elősegítik az izomnövekedést. Ted tápunk közel kétszer olyan nagy mennyiségben használ vörös húst, mint egy átlagos minőségű kutyatáp.

Szárazanyag (min.)90,0 %
Nyersfehérje (min.)22,0 %
Nyerszsír (min.)8,0 %
Nyersrost (max.)3,5 %
Hamu8,5 %
A vitamin14000 UI/IE
D3 vitamin1400 UI/IE
E vitamin60 UI/IE

Ted tápunk rendszeres etetése további előnyökkel jár

Energikusabb kutya

Magas fehérjetartalmának köszönhetően, kutyusodnak esélye sem lesz az elhízásra!

Teljeskörű védelem kutyádnak

Sok esszenciális zsírsav, cink, biotin van tápunkban, hogy kutyusod ne viszkedjen feleslegesen!

Segíti a baktériumok legyőzését

Így szinte nullával egyenlővé válik a láz, hányás, hasmenés kialakulása; köszönhetően a különleges vitaminszerkezetének!

A vidék frissítő erejével

Minden alapanyagunk gondos válogatáson megy keresztül, mielőtt bekerül a kutyád táljába!

Magyar

Ennek a tápnak a megvásárlásával Te is támogatod a hazai ipart!

Helyes csontfejlődés

Minden létfontosságú nyomelemet tartalmaz, ami nélkülözhetetlen a helyes csontfejlődéshez, és a sebek mielőbbi gyógyulásához!

Kíméletes gyártási folyamatunk maximálisan megőrzi a természet erejét

⌛ Lassan, a szokásosnál alacsonyabb hőfokon főzzük a CricksyDog tápjaink alapanyagait! A Ted tápunkban alacsony a szénhidrát tartalom, mert csökkentett mennyiségben tartalmaz gabonát. Ebből következik, hogy alacsonyabb hőfokon főzhetjük, és így sokkal jobban meg tudjuk őrizni a fontos tápanyagokat, amelyeket a felhasznált friss hús tartalmaz.

🥩 A kommersz eledelek magas feldolgozottságú állati és növényi alapanyagokból készülnek. Ha magas feldolgozottságú az alapanyag, a tápszemcsék egyformák, a zsákban minden tápszemcse pontosan ugyanúgy néz ki. Ahhoz, hogy valóban biológiai szükségleteknek megfelelő eledeleket gyártsunk, nagy arányban használunk fel bárányhúst, ami természetes anyag. A természetes anyagnak változatos a megjelenése, és ez látszik a végterméken is.

Ha kinyitunk egy zsák CricksyDog tápot, látjuk, hogy a tápszemcsék nem egyformák. Hogy ez miért érdekes? Azért, mert ez a változatosság azt mutatja, hogy a termék kiváló alapanyagokból készült.

Tápunk nem tartalmaz mesterséges adalékanyagokat, nem kívánt összetevőket

A kutyák nem tudják feldolgozni a fent említett, nem kívánt anyagokat. Ezek okozhatnak egészségügyi problémákat, amelyek esetében csak ritkán gyanakszunk a kutyaeledelekre. Lehetséges, hogy már Te is találkoztál ezek valamelyikével:

⭕ allergiák, a bőr nem szűnő, látszólag ok nélküli viszketése

⭕ gyenge, hulló szőr

⭕ szélgörcsök, felfújódás, gyomorrontás, székrekedés

Közép- és nagytestű kutyákra kifejlesztve

🌡️ Kellően magas hőfokon párolt húsok és zöldségek: kutatásaink során arra az eredményre jutottunk, hogy ha a nagy-, és a kistestű kutyák tápját egyformán készítjük el, akkor a nagyok azt kevésbé képesek lebontani. Ezért néhány fokkal csökkentettük a hőmérsékletet, és már olyan tápot kaptunk, amire csak nagyon kevesek képesek. Puha, de nem túl lágy szövetszerkezetű húsok, amit a közép- és nagytestű kutyusok szívesen ropogtatnak.

👌 Granulátumunk mérete is eltér a pici-, és a nagy kutyusok esetén. A Ted tápcsaládnál 1,4 cm az átlagos granulátum méret. Erre azért van szükség, mert ezt tudja a legkönnyebben megemészteni kutyusod. Az ennél nagyobbat már ő is nehezen rágná el. Az ennél kisebbet meg túlságosan is habzsolná. Ezért ez a legszuperebb méret kutyusodnak!

CricksyDog természetes kutyatápjaink esszenciája

Vissza a természetes táplálkozáshoz

Persze már nem farkasok vagy prérifarkasok, de a mai kutyák is ugyanazokat az ősi vágyakat élik meg mint elődjeik. Mindegy, hogy Jack Russel terrier vagy Golden retriever: az etetőtál előtt minden kutya egyforma.

Mi ennek az ösztönös étvágynak a kielégítéséhez alkottuk meg a CricksyDog-nál száraztápjainkat. Gondosan ellenőrzött minőségű, tápláló húsokból készülnek tápjaink, zamatos gyümölcsök, és zöldségek hozzáadásával. Ezek teszik teljesen különlegessé a CricksyDog tápjainkat.

Tartós, friss energia

CricksyDog tápjaink állati eredetű komponensei annyira finomak, hogy még mi is megennénk! Emellett kiváló minőségű, könnyen emészthető rizs, burgonya, és feltárt gabona biztosítja a megfelelő szénhidrát tartalmat.

Kiváló minőségű húsból származó fehérjék, könnyen emészthető szénhidrátok, vitaminok és ásványi anyagok alkotják az egészséges étrend alapjait. Ez a CricksyDog hitvallása.

Tele vitaminokkal

A létfontosságú, ám rendkívül érzékeny vitaminok és esszenciális zsírsavak védelmére a CricksyDog kutyatáp különféle, természetes eredetű premixek keverékét adja az eledelhez, amelyek a vitaminok és zsírsavak magas fokú biztonságát szavatolják.

Ezáltal a minőségi CricksyDog száraztáp kutyaeledel azon megnyugtató bizonyosság tudatát is nyújtja, hogy kutyádnak minden helyzetben az igazi, szükségleteinek megfelelő táplálékot tudod biztosítani – rendkívüli ár-érték-arány mellett. Ez a CricksyDog száraztáp igazi előnye!

Az immunrendszer védelmezője

Mivel a kutyák immunrendszerének megfelelő védelméért felelős enzimek 70% -a a bélrendszerben található, ezért érdemes olyan eledelt választani, amely jó az emésztőrendszere számára. A CricksyDog száraztápjaink tartalmazzák az összes szükséges prebiotikumot a tápjaink vázát alkotó rostok által, amelyekből kinyert baktériumok természetesen megtalálhatók a kutya GI-traktusában is.

Ezeket a sajátos prebiotikumokat mindig hozzáadjuk a tápunk elkészítéséhez, így kutyusod garantáltan élő, aktív bélkultúrája lesz, amely támogatja az ő egészséges emésztését.

CricksyDog Ted prémium összetevői

Bárányhús

Ahhoz, hogy a kutya a lehető legjobb minőséget kapja, ezért szükséges a nyers húst kiszárítani, majd apróra őrölni. Ezen folyamat során a nedvességtartalmának körülbelül a 80%-át elveszíti. Az eljárás végén így jön létre a nyers húsból, az úgynevezett húsliszt, amit mi is teszünk tápjainkba.

Nálunk nagyon magas minőségi előírásoknak kell megfelelnie a húslisztnek ahhoz, hogy a tápjainkba betegyük. De mint tudjuk, a minőségi táplálás a kutyák boldogságának az alapja!

Rizs

A rizs a búza után az emberiség legfontosabb növényi tápláléka, a világ összes konyhaművészetének fontos alapanyaga. Mivel a rizsnek kifejezetten magas a rosttartalma, ezért képes a bélperisztaltikát gyorsítani, a széklet mennyiségét növelni, a mérgező bomlástermékeket megkötni, a belekből kiüríteni.

Nem csupán a vastagbél rosszindulatú elváltozásait lehet rizsfogyasztással megelőzni, hanem szukák esetén az emlőrák előfordulási gyakorisága is csökkenthető.

Természetes úton nyert vitaminok

Itt most csak a három legfontosabb vitamint emeljük ki, mert az összes részletezése túl hosszú lenne.

Az A-vitamin (retinol) legjobban ismert funkciója a látás élettani funkcióiban nyilvánul meg. Az A-vitamin számos egyéb élettani funkcióban is részt vesz, a hámsejtek normális szaporodásának biztosításában, a fogak és a csontok fejlődésében.

A D3-vitamin (kalciferol) legfontosabb funkciója, hogy a vérplazma kalcium- és foszforszintjét a csont normális mineralizálódásához szükséges értékre emelje. Szerepet játszik a kalcium fölszívódásában, jelenléte döntő jelentőségű a csontok növekedése és fejlődése során.

Az E-vitaminnak (tokoferol) fontos szerepe van a sejtmembránok stabilitásának fenntartásában. Az E-vitamin hiányának következménye lehet a vázizmok sorvadása, a herék csírahámjának elfajulása, a magzat fejlődésének zavarai és az immunválasz károsodása.

Hatékonyan segít megelőzni az alábbi gyakran előforduló kutyabetegségeket

⛔ elhízás, cukorbetegség

⛔ anyagcserezavarok, pajzsmirigy rendellenes működése

⛔ nem megfelelő tápokkal való etetés miatt kialakult allergia

⛔ bakteriális betegségek: láz, hányás, hasmenés

Szakértőnk és alapítónk, Vargyas Imre szavai szerint:

“Az elmúlt 12 évben már rengeteg kutyatáphoz volt szerencsém. Akadtak köztük kifejezetten jók is. Az általunk megalkotott Ted minden kérdést kizárólag a legjobbak között szerepel! Nem tartalmaz mesterséges összetevőket, nem kívánt adalékanyagokat, úgy, mint tartósítószereket, vagy mesterséges ízfokozókat. Semmi kétségem sincs afelől, hogy minden közép-, és nagytestű kutyának nyugodt szívvel lehet adni! 5/5. Erősen javasolt, minden tudatos kutyagazdinak!”

Gyakori kérdések

Mennyit adjak a kutyusomnak belőle naponta?
TesttömegNapi adag
5 kg115 g
10 kg195 g
20 kg325 g
40 kg545 g
65 kg785 g
65 kg felett11,5 g / kg

A fenti mennyiségek csak irányadóak. Az adagolás függhet a kutyád életkorától, fajtájától és attól, hogy mennyit mozog.

Mik a pontos összetevők?

CricksyDog Ted bárányos száraz kutyatáp az átlagos aktivitású házőrző és hobbykutyák rendszeres táplálására kifejlesztett extrudált kutyaeledel. Beltartalma optimális arányban tartalmazza mindazon tápanyagokat, aminosavakat, vitaminokat, amelyek biztosítják a kutya kiegyensúlyozott fejlődését, megfelelő kondícióját, egészséges életvitelét. A termék takarékos felhasználást biztosít magas biológiai értékének és könnyű emészthetőségének köszönhetően. Összetevők: Állati fehérjék, állati zsiradék, feltárt gabonák, rizs, növényi részek, ásványi anyagokat és vitaminokat tartalmazó premix (A-vitamin, D3-vitamin, E-vitamin, kálcium, foszfor, cink, vas, mangán, réz és jód).

Idős kutyusok is fogyaszthatják?
Az idősebb kutyák energikusabbak tőle. Tapasztalatok alapján sok CricksyDog Ted kutyatápot fogyasztó idősebb kutya gazdija számolt már be arról, hogy az egészségesebb etetés hatására kutyája “megfiatalodott”, energikusabb lett.
Milyen a táp emészthetősége?
A táp emészthetősége tapasztalataink szerint átlagosan 80% felett van, tehát kisebb mennyiségű székletet, jobb hasznosulást tapasztalhatunk. De ez kutyafajátnként, életkortól, és egészségi állapottól függően eltérhet.

Ted bárányos száraz kutyatáp termékről 69 értékelés

 1. Teréz

  Nagyon finom az illata és szuper a csomagolása is! 👍🙂 Ma megérkezett a táp, Németjuhász kutyám habzsolta, még,ki sem bontottam és benne volt az egész kutya feje a zsákba😂👍pedig válogatós és megsem eszi magában a tápot, de ennem nagyon finom az illata és szuper a csomagolása is! 👍🙂hatalmas köszönet a táp készítőinek és remélem,még sokat fogunk rendelni!🙂🙂🙂🙂

 2. Júlia

  Eddig a kutyám nem ette meg a száraz tápot, ezért gondoltam kipróbálom a bárányosat. Abszolút bejött neki, szívesen ropogtatja, már kétszer rendeltem!

 3. R. Otto

  Maximálisan elégedett vagyok a bárányos táppal. A kutya első alkalomtól szívesen eszi, széklet rendben! Ajánlom minden kutyának és kutyásnak! A megrendelt áru gyorsan érkezik.

 4. Vilma

  Csillagos ötös. Amióta megérkezett imádja, és nem unta meg.

 5. Elek Pál

  Nos, először rendeltem próba képpen a Crunchy Ted tápot. Első benyomásom jó ill. a kutyám nagyon szívesen fogyasztja / Puli/. Ha beválik ” Törzsvásárló” leszek. Köszönöm és ha kérhetem tartsák ezt a színvonalat. Üdv: Elek Pál

 6. Holló

  Elégedett vagyok a táppal mert a kutyusunk szívesen megeszi.

 7. János

  A kutyusom elégedett így én is elégedett vagyok. 😊

 8. Lali

  Teljes mértékben elégedett vagyok a táppal, a kutyák szeretik, kellemes az illata is.

 9. Magyar Attila

  Szuper,csak ezt eszik a kutyusaim

 10. Kacziba Ágnes Ilona

  Biztos nagyon jó. De: A kutyám kb. 10 féle dologra allergiás. Hiába tüntetik fel, hogyx gabona, ha nem tudom, pontosan milyen. Az enyém az árpára allergiás, sütőélesztőre, és még egy csomó mindenre. Csak olyan tápot tudok megvenni, amelyeken részletesen föl van tüntetve, mit tartalmaz. Nem általában gabona , zöldség, hanem pontosan milyen gabona, milyen zöldség. Üdvözlet: Kacziba Ágnes Ilona

 11. Mudifan

  Az én válogatós mudim behabzsolta és még repetázott is.

 12. Inez

  Még mielőtt lett volna fajta táp vizsláknak azelőtt kezdtük el ezt adni a vizslánknak. Fitt egészséges, soha nem jelentkezett semmilyen probléma leszámítva hogy habzsol 🙂

 13. Mariann

  Ezt az új CricksyDog kutyaeledelt az ivartalanított szukánknak vettük próbaképpen és mondhatom, hogy nagyon szereti. Kutyusunk fogai is láthatóan fehéredtek és a tápnak számunkra is kellemes illata van. Alacsony zsírtartalma miatt lelkiismeretfurdalás nélkül adhatok néha többet belöle neki**Csak ajánlani tudom**

 14. Zsu

  A labrador szukámnak vettem ezt a tápot és mondhatom, hogy nagyon jól elfogadta, szereti. Lefogyott és nagyon aktív kutyus lett.

 15. Matild

  Már évek óta cricksydog eledelt kapnak a kutyáink és elégedettetek vele. a tenyésztőnk ajánlotta a tápot és ennél is maradtunk.

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé.

Kövess minket a közösségi médiában!

Csomagod kiszállításáról a DPD futárszolgálat gondoskodik

Online fizetést az OTP Simple Pay biztosítja

Szeretnéd Ingyen kipróbálni a bárányos kutyakekszünket?

 

Ha igen, akkor kattints az alábbi gombra...

Ingyenes

Ajándékod Érkezett

Az alábbi mezőbe kérlek add meg az email címed, és már készen is vagy!

Amint beírod az e-mail címed, már e-mailben küldjük is ki Neked az ajándék bárányos kutyakekszed kuponkódját! Mikor kapom meg a kekszet? Bármilyen másik termék vásárlása mellé ingyen megkapod a kekszedet!

Kuponodat Kiküldtük az

E-mail Címedre

Maximum 5 percen belül meg kell érkeznie. De a biztonság kedvéért itt is leírjuk:

baranyoskeksz100