Kutyatáp gyűjtés a bajba jutottaknak

Csapatunk minden hónapban más és más szervezeteket támogat ajándék kutyatáppal. Csatlakozz hozzánk, és segíts Te is!

Mi is havonta segítünk

Csapatunk elkötelezett a kutyák megsegítése iránt. Ezért mi is havonta támogatjuk a rászorulókat.

Már egy adag étel is segít

Nálunk lehetőséged van már egy adag étellel segíteni az aktuális kedvezményezettet. Így is megnyitva az utat minden adományozó előtt.

Tápokat mi szállíttatjuk ki

Minden beérkező adományt a hónap végén összeszámolunk és annak a tlejes összegét ingyen szállítjuk ki a rászorulóknak.

Segíts, hogy segíthessünk

Sokan nehéz helyzetbe kerültek. Sajnos manapság egyre nagyobb mértéket ölt a menhelyek és fajtamentők nehéz anyagi helyzete. Sok ismerőstől hallottuk hogy sajnos be kell zárniuk, mert a mia világban már nem tudják megengedni maguknak a kutyák önkéntes segítését. Ez végtelenül elszomorított bennünket.

Nálunk minden kutya családtag. Legyen ő fiatal, idős, pici, vagy nagy, mentett vagy fajtatiszta. Éppen ezért most cselekvésre hívunk fel Téged is! Lépj be a támogatói közösségünkbe, és tegyük együtt jobbá a Világot!

Ha egy évben csak egyszer segítesz, akkor az legyen most

Havi egy rászorulónak segítünk. Szakértői csapatunk minden hónapban kiválaszt egy-egy menhelyet, fajtagyűjtőt vagy éppen segítői szolgálatot végző helyet, és neki szervezünk kutyatáp gyűjtést. Célunk az, hogy közösen jót, s jól tegyünk. Éppen ezért minden nálunk a havi támogatottunknak vásárolt 100 tál étel mellé mi mindig 10-et ingyen hozzáadunk. Így is hozzájárulva egy jobb jövőhöz.

Egységárat alkottunk meg, hogy könnyebb legyen segíteni. Manapság mindenre annyira oda kell figyelni. Hogyan változik a kutyatáp ára, vajon mire megy a felajánlott pénzem… Mi levágtuk a nehézségeket. Nálunk egységesen minden tál étel ára 500 Ft, ami 300 gramm kutyatápnak felel meg. Minden hónap lezárta után a hó elején, maximum 10-éig elküldjük az összegyűjtött tápokat, amit a weboldalunkon ezen a felületen is rendszeresen posztolni fogunk.

Mi garantáltan segítünk. Mi minden hónapban legalább 100 adag étellel támogatjuk a kiválaszott helyet. Továbbá minden 100 adag étel utáni 10 extra adaggal és ingyenes szállítással járulunk hozzá a kutyatáp támogatási programunkhoz. Azaz minden összegyűjtött 30 kg kutyatáp után mi további 3 kg-ot ingyenesen felajánlunk a havi szervezetnek.

2023-as támogatott szervezetek listája

debreceni állatotthon logó

Július

Minta menhely 1: Együtt az állatokért, Debrecen

debreceni állatotthon logó

Augusztus

Minta menhely 2: Etyeki Állatvédők Egyesülete

kutyamentő angyalok logó

Szeptember

Minta menhely 3: Kutyamentő Angyalok

összefogás az állatokért kalocsa logó

Október

Minta menhely 4: Összefogás Az Állatokért, Kalocsa

Eddigi sikertörténeteink

2023 június: Minta menhley 0

Ez év júniusában a xy menhely javára gyűjtöttünk. Nagy sikerrel. Csapatunk összesen xy adag ételt, azaz xy kg tápot szállított le a menhelynek. Kitörő örömmel fogadták a kutyusok, különösen közülük is Leo, a pici németjuhász. Egyből nagyon megszerették….

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Függetlenül ellenőrzött
35066 vélemény