Hívd meg barátaidat és szerezz 3,500 Ft-ot

Tudnivalók minden tudatos kutyagazdinak, hogy teljes legyen minden kutya öröme

Lep meg barátod 10% kedvezménnyel

Elégedett vagy a CricksyDog-os finomságainkkal? Ajánld barátaidnak, és ők az első vásárlásukból azonnali 10% kedvemzényt kapnak a te egyedi kuponkódoddal!

Ajánlásod jutalma 3,500 Ft kredit oldalunkon

Amennyiben barátod él az ajánlásoddal, és sikeresen vásárol nálunk, úgy neked jóváírunk fiókodba 3,500 Ft-ot. Minden barátod első vásárlása után jár a jutalom. Automatikusan jóváírjuk neked. És ezt az összeget már a következő vásárlásodnál fel is használhatod. Pontos egyenleged a fiókodban mindig megtalálod.

Előfizetésre is felhasználható

Azon gondolkozol hogy előfizetésedre is felhasználható az ajánlásod után kapott kredited? Igen, 100%-ban! Semmi teendőd sincsen ezzel. Amint jóváírjuk a kredited, már vonjuk is le a következő előfizetésed megújulásából. 100%-ban automatikusan.

Egyedi kuponkódod

Saját kuponkódod, amit barátaid felhasználva extra 10% kedvezményt kapnak, te pedig 3,500 Ft-ot minden vásárlásuk után (csak akkor látod, ha már van regisztrált fiókod, és beléptél a fiókodba):

Hívd meg barátaid emailben vagy Facebook-on

Csak akkor tudod meghívni barátodat, és kreditet kapni utána, ha ő még sohasem vásárolt tőlünk, és nem is regisztrált még be hozzánk.

Amennyiben az alábbi mezőbe beírod barátod email címét, úgy ő azonnal egy meghívó emailt fog kapni tőled. fontos hogy amennyiben még nem rendelkezel fiókkal nálunk, úgy regisztrálj be hozzánk első lépésben. Fiók nélkül nem tudnánk neked adni a jogosan megszerzett online kreditjeidet.

Kérlek jelentkezz be a fiókodba

Mindenképp fiókkal kell rendelkezned hogy meg tudd hívni a barátaidat. Más különben nem tudnánk számodra jóvá írni a szerzett krediteket. És nekik sem tudnánk kedvezményt adni. Kérlek lépj be a fiókodba, vagy regisztrálj az alábbi gombra kattintva.

Lépj be a fiókodba, vagy Regisztrálj most egyet

Függetlenül ellenőrzött
40306 vélemény