Ne hagyd, hogy a hűvösebb idő véget vessen kutyusod megszokott testmozgásának. Habár a kutyusok általában aktívabbak nyáron, köszönhetően a hosszú sétáknak, és a gyakori kiruccanásoknak a parkba, a hideg időben néhány kutya (és a gazdáik) nem szívesen mennek ki a levegőre. Szóval akkor, hogyan biztosítod, hogy négylábú barátod elegendő testmozgásban részesüljön a hűvös hónapok idején is? Összeszedtünk néhány játékos elfoglaltságot, amit kipróbálhattok a kutyáddal.

Kirándulás

Mikor leesik a hőmérséklet, segít melegen maradni, ha továbbra is mozgásban maradtok. Próbáld magaddal vinni kutyusod a következő kirándulásodra. A túrázásnak szív- és érrendszeri előnyei vannak kutyádra nézve, miközben dolgozik a négyfejű combizma, a térdhajlító izma, és a core izmai. Emellett, a területek változatossága javíthatja kutyád propriocepcióját, koordinációját, és a reagálási képességét. Plusz, egy új felfedezésre, és szimatolásra váró terület teljesen leköti majd a kutyád figyelmét. Ha hosszú túrára mentek, vigyél magaddal mindkettőtöknek elegendő vizet.

Levélkupac

Miért ne adhatnál egy kis mókát az udvari teendőidhez? Gyűjts össze egy nagy kupac levelet, és hagyd hogy négylábúd játszon benne. Örömmámorban fog úszni, hogy alkalma van ilyen élvezetes kupit csinálni.

Jogging

Magaddal vinni a kutyusod futni, nagyszerű módja annak, hogy levezesse a felgyűlt energiát. De figyelj rá, hogy a kutyád 1 évnél idősebb legyen, és kényelmes tempóban haladjatok, amivel a kutyusod is megbirkózik. Ha végeztetek a futással, zárjátok a testmozgást sétával, hogy le tudjon hűlni. Kapd fel a cipőd és érezzétek jól magatokat! Ha megérkezik a hó, adj szőrös kis barátod tappancsára is cipőt, hogy megvédd a sótól, és a sártól.

Frizbi

Megtanítani a kutyusod a „kapd el és hozd vissza” játékra frizbivel jó szórakozás, és még olcsó is. Menjetek parkba, egy nagy szabad területre, vagy a hátsó udvarba, és hagyd, hogy kutyád kiélvezze magát. Mikor eldobod a frizbit, ne csak nézd, ahogy a kutyád elkapja; versenyezz vele, hogy megszerezhesd előle.

Amennyiben pedig valami igazi őszi finomsággal szeretnéd kutyusodat meglepni, akkor javasoljuk hogy próbáljátok ki a sütőtököt, vagy a tápjaink valamelyikét! 🙂

Alábbi cikkeink még érdekelhetnek:

25 unaloműző kutyáknak

Unatkozik kedvenced? Mindig keresel valami egyszerű és gyors unaloműzőt neki? Ha egy kutya unatkozik, akkor nagyon gyorsan előjön belőle a pusztító ösztön. A problémák főleg abból adódnak, hogy nem tudunk olyan munkát adni kutyánknak, mint amire ők igazán születettek....

bővebben

33 benti tevékenység, amivel lefoglalhatod a kutyádat

Mindig keresed az izgalmas, egyszerű és szórakoztató tevékenységeket, amivel lefoglalhatod a kutyádat? Nem csoda, hiszen a kutya érdeklődését felkelteni nem mindig olyan egyszerű dolog, viszont a sok ötletelés közben te már sokkal jobban elfáradhatsz és a kedves is...

bővebben

10 tipp a kutyaszőr takarításhoz

Kivétel nélkül minden kutya hullajtja a szőrét, és ezzel a jelenséggel garantáltan minden gazdinak meggyűlik a baja. A husky-k boldog gazdáinak pedig innét is mély együttérzésünket küldjük! Noha imádjuk négylábú szőrös kedvenceinket, azért néha örülnénk neki, ha nem...

bővebben

Megtalálhatsz minket az alábbi közösségi média oldalakon is!

Csomagod kiszállításáról a DPD futárszolgálat gondoskodik

Online fizetést az OTP Simple Pay biztosítja

Szeretnéd Ingyen kipróbálni a bárányos kutyakekszünket?

 

Ha igen, akkor kattints az alábbi gombra...

Ingyenes

Ajándékod Érkezett

(Sajnos egy kutyagazdi csak egyszer élhet ezzel a lehetőséggel!)

Az alábbi mezőbe kérlek add meg az email címed, és már készen is vagy!

Amint beírod az e-mail címed, már e-mailben küldjük is ki Neked az ajándék bárányos kutyakekszed kuponkódját! Mikor kapom meg a kekszet? Bármilyen másik termék vásárlása mellé ingyen megkapod a kekszedet!

Kuponodat Kiküldtük az

E-mail Címedre

Maximum 5 percen belül meg kell érkeznie. De a biztonság kedvéért itt is leírjuk:

baranyoskeksz100