Adományozz, És Mi Visszaadunk

Az alábbi partnereink közül, ha bármelyiküknek adományozol valamekkora pénzösszeget, akkor mi 1,000 Ft-os kuponnal megajándékozunk Téged.

Jó tett helyében jót várj alapon. Az alábbi kutyabarát helyek mind odaadó, lelkes munkával végzik az állatok segítését. Jó emberek, jó szándékkal, akik megérdemlik az adományodat.

Állatmenhely Nyílt Alapítvány - Cegléd

Az Állatmenhely nyílt Alapítvány 1996-ban alakult azzal a céllal, hogy a Ceglédi gyepmesteri telepről megmentse a kutyákat az altatástól. Az állatmenhelyen az állatok etetése, oltása, rendszeres tisztántartása, új állatok nyilvántartásba vétele, részükre gazdik keresése. Önkormányzati eb rendészeti feladatok át vállalása. Három Önkormányzattal van szerződésünk a kóbor ebek összegyűjtésére 2005-től. Cegléd, Nyársapát és Kőröstetétlen. Ezen kívül fellépni az ellenük kegyetlenkedőkkel szemben. Tudatformálás az állatok jólétének biztosítása érdekében. Nagyon fontos dolognak tartjuk a szemléletformálást, minden alkalmat megragadunk ennek érdekében. Az általános iskolások részére oktatási segédanyag bemutatásával, a középiskolások részére az állatmenhelyen tartunk állatvédelmi oktatást.
Ezen kívül nap mint nap tartunk felvilágosító oktatást a megfelelő kutya- macska kisállat tartásáról, az ivartalanítás fontosságáról az állatmenhelyen és telefonon az érdeklődők és az örökbefogadó leendő gazdik részére.

Csak olyan helyre adunk örökbe kutyát, ahol jó a kerítés nem kötik láncra és nem szaporítják. Hogy növeljük az örökbe fogadási kedvet 3 évnél idősebb kutyáinkat oltva, chipelve és ivartalanítva adjuk örökbe, amiért nem kérünk adományt, csak azt kérjük, hogy szeressék őket! Ha bármi probléma adódik, a tőlünk örökbe fogadott kutyákat vissza vesszük! A kölyök kutyákat visszavárjuk ivartalanításra, ami szintén ingyenes. Igaz, hogy ez csepp a tengerbe, de úgy érezzük, hogy ezzel is hozzájárulunk, hogy kevesebb kutya szülessen, ez által kevesebb kerüljön az utcára!

Irány az Egyesület weboldala >>

"Állat és Ember" Állatvédő Egyesület

Célunk: Az utcára, gyepmesteri telepre, menhelyre került keverék ebek és yorkie-k és keverékeik mentése, a szaporítás, csalás megállítása.

Bejövő: gazdátlan, kidobott, bántalmazott, elhanyagolt, éheztetett állatok
Kimenő: Gazdás, oltott, ivartalanított, szocializált, jól ápolt, vidám állatok

Irány az Egyesület weboldala >>

Bogáncs Kutyaotthon

A Bogáncs Kutyaotthon 2004-ben alakult Esztergomban. Célunk a gyepmesteri telepre bekerült kutyák megmentése és egy állatbarát közösség létrehozása, ahol megbeszélhetjük egymással tapasztalatainkat.

Alapítványunk célja, hogy gyepmesteri telepre bekerült kutyákat megmentse, ideiglenes lakhelyet biztosítson, amíg szerető, felelősségteljes gazdit nem találunk nekik.

Felhívjuk figyelmeteket, hogy menhelyünk kapacitásai végesek, így nincsen lehetőségünk befogadni kidobott, elunt kutyákat. Egyéb kisállatot (pl. macska) nem tudunk menhelyünkön elhelyezni. Ilyen esetekben weblapunkon hirdetési felületet tudunk biztosítani számotokra!

Irány a Kutyaotthon weboldala >>

Ebárvaház a gazdátlanokért

2014. elején alakult, tenni akaró állatbarátok összefogásával.

Egyesületünk elsődleges célja, hogy a menhelyekről, gyepmesteri telepekről, vagy közvetlenül gazdától átadott , gondozásunkba került kutyákat szakemberek segítségével rehabilitáljuk, gyógyítsuk, majd új gazdát találjunk nekik. Feladatunk továbbá a felelős ebtartás elősegítése, az ebtartási kultúra emelése a médiában és az oktatásban való közvetlen részvételünkkel.

Partnereink között számos hazai és külföldi állatvédő szervezet, állatorvos és kutyaiskola tevékenykedik, akik munkája nagyban hozzájárul sikereinkhez. Együttműködésünk alapja a kölcsönös segítség nyújtás, az állatvédelem iránti elkötelezettség.

Szükségünk van olyan lelkes támogatókra, akik befogadott állataink sétáltatásában, esetleg kiképzésében, ideiglenes befogadásában részt vállalnának. Várjuk továbbá olyan vállalkozások jelentkezését, melyek közös marketing tevékenységben fantáziát látnak, mert működésük, üzleti érdekeik számára is hasznosnak tartják ilyen jellegű nonprofit tevékenységek felvállalását.

Örökbe fogadható kutyáink mindegyike kivételes személyiség és szerető kutyaszív birtokosa. Egy ajándékozási szerződés aláírásával kerülhet új, örökbe fogadó gazdája tulajdonába. Ennek ellenére maximális és életre szóló felügyeletünket élvezi, melynek értelében mindig számíthat ránk, ha ismét bajba kerülne. Örökbe adásuk a szükséges oltások beadása és ivartalanítás ( vagy kötelezettség vállalás ), illetve chippelés után jön létre.

Irány az Ebárvaház weboldala >>

Együtt az állatokért, Debrecen

Az önkéntesek célja az, hogy egy olyan közösséget alapozzanak meg, melynek tagjai segítsék a Debreceni Állatotthon kutyusainak és cicusainak napjait jobbá tenni, lehetőségeikhez mérten hozzájáruljanak az állatok ellátásához, és a legfontosabb: hogy a menhelylakók mielőbb szerető gazdihoz költözhessenek.

Tevékenységünk:

– gazdihoz közvetítés
– programok szervezése az állatotthon részére
(sétáltatás, takarítás, adomány gyűjtése, kutyusok fürdetése, fotózása stb.)

Irány az Állatotthon weboldala >>

Etyeki Állatvédők Egyesülete

Az etyeki menhelyen elsősorban bántalmazott, rossz körülmények között tartott, sorsukra hagyott kutyák mentésével foglalkozunk. Nap mint nap azért dolgozunk, hogy a gondozásunkba kerülő kutyáknak meg tudjuk adni azt a törődést, figyelmet és szerető gondoskodást, amit eddig nélkülözniük kellett, és hogy mielőbb végleges otthont, szerető családot találjunk mindannyiuknak.

Küldetésünk a felelős állattartás fontosságának hirdetése, valamint az örökbefogadás népszerűsítése. Szeretnénk elérni, hogy jelentősen csökkenjen a nem kívánt kutyaszaporulat, és ebből adódóan az utcára dobott kutyák száma is, ennek pedig előfeltétele az, hogy az emberek felelősséggel és tudatosan viszonyuljanak az állattartáshoz. Hosszú távú megoldást kizárólag az állattartással kapcsolatos szemléletváltás és a megelőzés jelenthet.

Menhelyünk az egyik legkisebb az országban, a férőhelyeink száma mindössze harminc, de a kis méretnek számos előnye van: kutyáinkat rendszeresen tudjuk sétáltatni, mozgatni, ami a kutyák fizikai és lelki egészsége szempontjából is rendkívül fontos, hiszen az egész napos bezártság hosszú távon enélkül nehezen lenne elviselhető. Figyelmet fordítunk a kutyák szocializációjára is, hogy természetes legyen számukra a más kutyákkal és emberekkel való találkozás, a terápiás foglalkozást igénylő kutyák esetében pedig szakértő segítségre támaszkodhatunk. A menhelyen folyamatosak továbbá a fejlesztések, hogy kutyáink számára minél jobb körülményeket tudjunk biztosítani.

A menhely körüli teendőket önkéntes csapatunk látja el. Mindannyian teljes vagy részmunkaidős állás mellett végezzük ezt a munkát, amely a nehéz pillanatok ellenére hatalmas pozitív töltetet is ad. A számtalan felkavaró eset mellett erőt ad a folytatáshoz, hogy nemcsak a szívszorító, hanem az örömteli pillanatokban is osztozhatunk, és mindenkor számíthatunk egymásra. A kapunk mindig nyitva áll az önkéntes munkára jelentkezők előtt, a legkisebb segítségnek is nagy hasznát vesszük.

Mindig fontosnak tartottuk, hogy menhelyünk működése átlátható legyen, ezért szívesen nyújtunk számotokra betekintést a hétköznapjainkba. Kutyáinkról naprakész hírekkel jelentkezünk nap mint nap, tájékoztatunk titeket a fontosabb eseményekről, a vasárnapi sétáltatások során pedig személyesen is megismerkedhettek velünk.

Irány az Egyesület weboldala >>

Kutyamentő Angyalok

Egy maroknyi csapat a fejébe vette, hogy nem fogja elfordítani a fejét ha állatkínzást vagy rossz tartást lát környezetében.Tagjaink között elsőként vizsgázott állatvédőrök is vannak akik segítenek a kutyamentéseknél esetlegesen felmerülő problémáknál is. Kutyatréner is van sorainkban akinek a segítsége nélkülözhetetlen. Állatorvosi asszisztens és kutyakozmetikus is.A csapat szakmailag felkészült 🙂

Fontosnak tartjuk már gyerekkorban a megfelelő oktatást az állatvédelemről, az állattartásról.

Irány az Angyalok weboldala >>

Misina Természet- és Állatvédő Egyesület

Állatotthonunkban a következő állatok találhatók: háziállatok, főleg kutyák ( állandó létszámuk 300-400 között mozog ), lovak, disznók, kecskék, magyar tarka szarvasmarha, bivaly, rackajuh, szamár, baromfik, kisállatok és madarak.

A kiközvetítések száma növekvő tendenciát mutat, jelenleg havi 80-100. Természetesen a kiközvetített állatok további sorsát is megpróbáljuk nyomon követni. Reméljük, hogy az emberek viszonya az állatokhoz pozitív irányba változik, nem csak a hasznuk miatt tartják majd őket, hanem megkapják az őket megillető jogokat is.

Állataink életkörülményein megpróbálunk folyamatosan javítani. Az utóbbi években német partneregyesületünk a Bund gegen den Mißbrauch der Tiere e. V. segítségével épült fel a kölyökház és a kutyák külső kifutói, két karanténépület, valamint az ő segítségükkel sikerült berendezni az állatorvosi rendelőt, röntgenhelységet és biztosítani az állandó állatorvosi ellátást.

2010. augusztusában rangos külföldi elismerésben részesült a Misina Természet- és Állatvédő Egyesület. A „ Remény- Hope” elnevezésű díjat 2010. augusztus 21-én Kölnben a a BMT német állatvédő egyesület rendezvényén adták át az Egyesület képviselőinek. A díjat eddig hárman kapták meg állatvédő tevékenységükért. Pierre Brice a Winettou filmek címszereplője, Kristina Lapis a romániai francia konzul felesége, valamint a Misina Egyesület. A díjat a külföldi állatvédelem elismerésére alapították. Az átadáskor kiemelték a Misina modell & eacute;rtékű munkáját, sokrétű tevékenységét, valamint állatvédelmi oktatási munkáját.

Irány az Egyesület weboldala >>

Összefogás Az Állatokért, Kalocsa

Kalocsán hosszú évek óta problémát jelentett az utcán kóborló kutyák elhelyezése. 1995 körül már volt egy rövid ideig menhely, de sajnos az akkori városvezetés térdre kényszerítette az állatvédőket. Így azóta, kb. 15 évig gyepmesteri telep működött a városban.

2006-ban pár állatszerető ember ismét összeállt, elkezdtünk kijárni a kutyákhoz. Lehetőségeinkhez mérten, saját zsebből elláttuk őket. Lefotózgattunk minden beérkező kutyát és elkezdtük a gazdikeresést. Így egy részüket sikerült új családba juttatni, de még így is rengeteg altatás történt. Ekkor hoztunk egy döntést. Tudtuk, hogy szinte a lehetetlent tűztük ki célul és rajtunk kívül szinte senki nem hitt benne. Elhatároztuk, hogy létrehozunk egy alapítványt, majd ennek segítségével mindent megteszünk,hogy ismét menhely legyen a sintértelepből.

Irány az Alapítvány weboldala >>

Szent Ferenc Állatotthon Alapítvány

Szent Ferenc Állatotthon Alapítvány 1995 óta működik hivatalosan, de már 1991 óta nyújtunk menedéket a rászoruló állatoknak. 2009. március 1-jén az állatotthon égisze alatt hivatalosan létrejött az Agár Fajtamentés is. A senkinek nem kellő, elárvult, olykor testileg-lelkileg sérült kutyáknak, macskáknak és adott esetben más állatoknak adunk átmeneti vagy végleges otthont. Hangsúlyozzuk az otthon szót. Merza Henriett, szervezetünk alapítója ezt nagyon fontosnak tartotta, így ennek szellemében működünk kezdetektől fogva.

Nem csak lakossági bejelentések vagy segítségkérés során kerülnek hozzánk állatok, hanem gyepmesteri telepekről, más menhelyekről vagy hatósági eljárás útján is. Sok mentvényünk nagyon rossz fizikai és lelki állapotban, sérülten érkezik. Gyógykezelésük és rehabilitációjuk éppoly fontos feladatunk, mint annak segítése, hogy szerető, új otthonra és családra találjanak.

Büszkék vagyunk arra, hogy a legreménytelenebb állapotban érkező állatokért is küzdünk, nem sajnálva a pénzt és az energiát gyógyulásuk érdekében. Számtalan csodás gyógyulásnak voltunk, vagyunk így tanúi.

Folyamatos telt házzal működünk. Ennek ellenére alapesetben is minden kutyát oltva, féregtelenítve, chippel ellátva és – anyagi lehetőségeinkhez mérten – ivartalanítva, kölyökkutyák esetében ivartalanítási kötelezettséggel, és az oltási program befejezésének kötelezettségével adunk örökbe.

Anyagi lehetőségeink igen szűkösek. Célkitűzéseinket állami, önkormányzati támogatás nélkül, a magánemberek adójából felajánlott 1 % -ból illetve adományokból valósítjuk meg. Ezekből a felajánlásokból tartjuk fenn az Állatotthont, fedezzük a fejlesztéseket, karbantartásokat, fizetjük a közüzemi számlákat, az állatok etetését, orvosi ellátását, gyógykezelését.

Irány az Alapítvány weboldala >>

Ürömi Állatotthon

A Duhajdombi Állatotthon által működtetett menhely, ahol Üröm, Solymár, Pilisborosjenő, Pilisszántó térségben befogott vagy elkobzott kutyák vannak!

Budapesttől csak 1 kilométer, de a városi forgatag után egy teljesen más világ.
Az évek alatt Duhajdombi Angyalkák néven vált ismertebbé kis csapatunk. A területhez tartozó Ürömi Kutya iskola, melynek nagy szerepe volt abban, hogy az állatvédelmi tevékenységünket az elmúlt években finanszírozni tudtuk.

Négy környező településen látunk el un „eb rendészeti feladatokat”: Üröm, Pilisborosjenő, Solymár és Pilisszántó térségben. Az eb rendészet szóhoz Magyarországon mindig valami szörnyű érzés társul.

Valóban nagyon ritka, hogy -az önkormányzatokkal megkötött szerződés alapján – az „eb rendész” által begyűjtött kutyák nem altatásra kerülnek, hanem reményt kaphatnak arra, hogy egyszer családban élő boldog kutyaként élhessenek. Nálunk az Ürömi Menhelyen ez történik. Nincs altatás, csak esély. Vannak évek óta a menhelyen élő reménykedők és vannak olyanok, akiket mi is altatás elől mentettünk egy „valódi” sintértelepről, ahol a 14 nap elteltével minden esetben altatnak.

Az Ürömi Menhely egy lehetőség. Egy modell, hogy így is érdemes megpróbálni. Mert így is lehet.

Irány az Állatotthon weboldala >>

1,000 Ft-os kuponod

Kérünk, csak abban az esetben használd fel az alábbi kupont, ha tényleg adományoztál az alábbi menhelyek valamelyikének. Mi bízunk benned, és a közös jóért való egymás megsegítésében!

Kuponkódod a következő: adnijo

Másnapi kiszállítás

Amennyiben délig megrendeled csomagodat, akkor annak tartalma már másnap kutyusod táljában landolhat. Ne feledd, Magyarország összes településére szállítunk!

Prémium összetevők

Minden tápunk alapanyaga ellenőrzött gazdáktól származik. Számunkra kutyusod biztonsága a legfontosabb! Győződj meg róla magad!

Kérdésed van, vagy elakadtál?

Írj nekünk Facebookon, vagy keress telefonon.

 

Rólunk mondtátok
28402 vélemény