Megváltoztattátok az életünket

 Értékelés: ⭐⭐⭐⭐⭐  Név: Nóra  Város: Szentes  Kutya: Lucy 1,5 éves tacsi keverék kiskutya  Használt tápok: Chucky kölyöktápok, majd Juliet hipoallergén tápok és Ely konzervek.  
Videó szövege: Sziasztok! Nóra vagyok. Ő pedig Lucy. 1,5 éves tacsi keverék kiskutyám. Mi Szentesen élünk. A ti fajta tápotokkal tavaly szeptemberben ismerkedtünk meg. Akkor még a kölyöktápotokat próbáltuk ki. Már akkor látható volt a változás. Nagyon-nagyon sokat szenvedtünk előtte a különféle tápokkal. Volt köztük olcsóbb is, drágább is. Szárazból, nedvesből szintén. Akkor még ugye csak a száraztápotokat tudtuk kipróbálni. Már akkor látszódott a változás, tehát már akkor láttam azt, hogy nagyobb kedvvel eszi meg azt az ételt, amit adok neki. De még mindig nem volt az igazi. Tehát az igazi nagy áttörést, azt most május 6-án sikerült elérni, amikor is rájöttem, hogy nem csak a száraztápot kell tőletek rendelnem, hanem a nedveset is. És az úgy a kettő együtt kombóban már-már olyan szintre emelte itt az étkezési dolgainkat, hogy elmondhatom, hogy boldogan elfogyasztja, és a pocakja is bírja. Tehát nagyon-nagyon hálás vagyok nektek azért, hogy végre eljutottunk idáig. Természetesen a jutalomfalatokat is tőletek rendeljük. A kedvencünk a homoktövises. Hát nem azzal kezdtünk, kipróbáltuk mindegyiket. Tehát a bárányossal is megismerkedtünk, volt a halacskás, a lazacos az is ugye a táphoz passzolóan. Akkor az áfonyásotok van még talán azt hiszem, akkor ugye azt is kóstoltuk. De a homoktövises az igazi. Viszont az az újfajta kicsi szemű az is nagyon-nagyon hasznos ilyen tanítási folyamatokhoz például. Hogy többet tudunk adni a kutyusnak, több dolgot meg tud csinálni. Milyen változást tapasztalok? Az ugye az, hogy eszik. Tehát látom, hogy a kedve is jobb ez által, meg tudja emészteni a kis pocakja, energikusabb sokkal. Az meg hogy miért is ajánlanálak titeket, az igencsak egyszerű. Megváltoztattátok az életünket. És nem túlzás ezt mondani. Nagyon-nagyon boldogok vagyunk mind a ketten. Lucyka nyilván azért mert tud enni, jó ízűen, és nem fáj tőle a pocakja. Én pedig ugye azért, mert látom, hogy Lucy is boldog, és nincsen semmi baja.
Szerezd be most kutyusod boldog és egészséges jövőjét! Csatlakozz a több ezer főt számláló CricksyDog-os falkánkhoz Te is! Prémium tápok, több ezer pozitív visszajelzés! 100% pénz visszafizetési garancia! CSATLAKOZOM A JULIETES FALKÁHOZ
Rólunk mondtátok
28197 vélemény