Kérdésed van? Írj nekünk

Mindig örömmel hallunk felőled! Minden építő kritikát, pozitív visszajelzést, nagyon szívesen veszünk. Amennyiben könnyebb neked, akkor írj nyugodtan a Facebook oldalunkon. Ott is pár órán belül válaszolunk.

Itt írj nekünk

Cégünk elérhetősége

Vargyas Petfood Kft. (adószám: 26616430-2-08, cégjegyzékszám: 08-09-03062, közösségi adószám: HU26616430, cég statisztikai számjele: 26616430-4791-113-08).

E-mail: kerdes@cricksydog.hu

Tökéletes étrend A-Z

A nemzetközi szabályozásokat megszigorítva egy olyan sajátos szabályrendszert dolgoztunk ki, amire kifejezetten büszkék vagyunk! Próblád ki tápjainkat, és győződj meg róla magad.

🌀 Több energia

Kutyádra optimalizált fehérjetartalom, hogy sose szenvedjen hiányt semmiből. Ez életmódjától függően 18-36% között változhat.

👅 Ízlelőbimbók frissen-tartása

Mi a kutyatáp gyártók egy részével szemben nem használunk mesterséges ízfokozókat. Emiatt a kutyád ízlelőbimbói sem halhatnak el. Tehát mindig mennyeien friss zamatos ízeket ehet kedvére.

🍎 Kicsattanó boldogság

Nincs olyan létfontosságú vitamin ami ne lenne a mi étrendünkben. Persze csak azért nem teszünk bele C-vitamint, hogy több zsákkal adjunk el. Kizárólag az van benne, amire kutyusodnak szüksége van

⚕️ Teljes-körű védelem

El kell keserítenünk, mert amennyiben bizalmat szavazol nekünk, akkor már többé nem kell az állatorvoshoz menned. Maximum csak dicséretért.

👩 Totális szabadság

Manapság annyi mindent kell fejben tartani a gyerekek iskolai műsorától kezdve a munkahelyi feladatokon át. Miért aggódnál feleslegesen kutyád egészséges etetése miatt? Bízd ránk a munkát!

🚚 Házhoz jövünk

A DPD és az MPL futárszolgálatokkal együttműködve minden rendelésed házhoz jön. Ha azonban szeretnéd, akkor MPL csomagpontra is tudsz rendelni.

Ismerj meg minket jobban

Többnyire hetente töltünk fel új kutyás tippeket, tanácsokat a blogunkra. Ezek mind olyan kutyás tanácsok, hírek, amik téged is érdekelhetnek. Ne habozz, nézd meg te is magad!

Másnapi kiszállítás

Amennyiben délig megrendeled a csomagodat, akkor az már másnap kutyusod táljában landolhat. Ne feledd, Magyarország összes településébe szállítunk!

Prémium összetevők

Minden tápunk alapanyaga ellenőrzött magyar gazdáktól származik. Számunkra kutyusod biztonsága a legfontosabb. Győzödj meg róla magad!

Kérdésed van, vagy elakadtál?

Írj nekünk Facebookon, e-mailben vagy keress élő chaten.

Még a tökéletes ételt keresed kutyusodnak?

Rólunk mondtátok
27964 vélemény