Kérdésed van? Írj nekünk

Mindig örömmel hallunk felőled! Minden építő kritikát, pozitív visszajelzést, nagyon szívesen veszünk. Amennyiben könnyebb neked, akkor írj nyugodtan a Facebook oldalunkon. Ott is pár órán belül válaszolunk.

Itt írj nekünk

Cégünk elérhetősége

Vargyas Petfood Kft. (adószám: 26616430-2-08, cégjegyzékszám: 08-09-03062, közösségi adószám: HU26616430, cég statisztikai számjele: 26616430-4791-113-08). Telefon: 06 1 755 5715; e-mail: kerdes@cricksydog.hu

Tökéletes étrend A-Z

A nemzetközi szabályozásokat megszigorítva egy olyan sajátos szabályrendszert dolgoztunk ki, amire kifejezetten büszkék vagyunk! Próblád ki tápjainkat, és győződj meg róla magad.

🌀 Több energia

Kutyádra optimalizált fehérjetartalom, hogy sose szenvedjen hiányt semmiből. Ez életmódjától függően 18-36% között változhat.

👅 Ízlelőbimbók frissen-tartása

Mi a kutyatáp gyártók egy részével szemben nem használunk mesterséges ízfokozókat. Emiatt a kutyád ízlelőbimbói sem halhatnak el. Tehát mindig mennyeien friss zamatos ízeket ehet kedvére.

🍎 Kicsattanó boldogság

Nincs olyan létfontosságú vitamin ami ne lenne a mi étrendünkben. Persze csak azért nem teszünk bele C-vitamint, hogy több zsákkal adjunk el. Kizárólag az van benne, amire kutyusodnak szüksége van

⚕️ Teljes-körű védelem

El kell keserítenünk, mert amennyiben bizalmat szavazol nekünk, akkor már többé nem kell az állatorvoshoz menned. Maximum csak dicséretért.

👩 Totális szabadság

Manapság annyi mindent kell fejben tartani a gyerekek iskolai műsorától kezdve a munkahelyi feladatokon át. Miért aggódnál feleslegesen kutyád egészséges etetése miatt? Bízd ránk a munkát!

🚚 Házhoz jövünk

A DPD futárszolgálattal együttműködve minden rendelésed házhoz jön. Ha azonban szeretnéd, akkor DPD csomagpontra is tudsz rendelni.

Ismerj meg minket jobban

Hetente kétszer töltünk fel új kutyás tippeket, tanácsokat a blogunkra. Ezek mind olyan kutyás tanácsok, hírek, amik téged is érdekelhetnek. Ne habozz, nézd meg te is magad!

Másnapi kiszállítás

Amennyiben délig megrendeled a csomagodat, akkor az már másnap kutyusod táljában landolhat. Ne feledd, Magyarország összes településébe szállítunk!

Prémium összetevők

Minden tápunk alapanyaga ellenőrzött magyar gazdáktól származik. Számunkra kutyusod biztonsága a legfontosabb. Győzödj meg róla magad!

Kérdésed van, vagy elakadtál?

Írj nekünk Facebookon, vagy keress telefonon.