Állatorvosunk válaszol

Dr. Csizmás Máté vezető állatorvosunk itt válaszol a leggyakoribb kutyás kérdéseitekre

Megbízható forrás

Dr. Csizmás Máté már 6+ éve praktizál, így nem csak nagyon sok tapasztalata van, de még friss a szaktudása is.

Több száz meggyógyított kutya

Dr. Csizmás Máté állatorvosunk már rengeteg féle kutyás sérülést látott, így tanácsai neked is aranyat érhetnek.

Teljesen ingyen kérdezheted

Nálunk a CricksyDog-nál ez egy tlejesen ingyenes lehetőség hogy állatorvosunk kérdezd. Mindenben a gazdiknak akarunk segíteni. Tápban és tanácsadásban is!

Itt tudsz kérdezni állatorvosunktól

 

Kérdésedet az alábbi gombra kattintva tehet fel Dr. Csizmás Máté állatorvosunknak. Minden nap mindig lehet kérdést feltenni. A legfrissebb válaszokat minden szerdán feltöltjük. Garantánli nem tudjuk hogy minden kérdésre válaszolunk, de azt igen, hogy megpróbáljuk. 

Kérdés – Válaszok

Az alábbi témák szerint tudsz a meglévő válaszok között keresni. Kattints a szövegre a kérdés-válaszokért.

Dr. Cszimás Máté bemutatkozik:

“Mindig is volt kutyánk, már gyermekkorom óta. Jelenleg két fekete labrador boldog gazdija vagyok, Bodza már 9, Füge pedig 7 éve családtag. Ha valaki ismeri ezt a fajtát, az tudja, hogy a végtelen családcentrikusságuk és kedvességük mellett a hasuk a mindenük! Miattuk mélyedtem bele anno gyerekként jobban a kutyák megfelelő táplálásába is.

Azóta már több mint 6 éve állok állatorvosként a négylábú kedvencek szolgálatában. Jelenleg az ország egyik legnagyobb állatkórházában, Dunaföldváron. Szakterületem a társállatok, különösen a kutyák belgyógyászata és dietetikája. Évente több száz emésztőszervi problémával, hányással, hasmenéssel és ételallergiával küzdő kutyán kell segítenem, tehát kijelenthető, hogy ez az egyik leggyakoribb ok, amivel állatorvoshoz fordulnak a szerető gazdik. A fotómon is pont egy ilyen kutyus látható, Luna a pomerániai törpespicc kölyök, akit súlyos hasmenéses panaszokból sikerült kigyógyítani több napnyi intenzív kezelés árán. Így végül szerencsésen hazaengedhettük őt a kórházból.

Sajnos azt csak kevés gazdi tudja, hogy az emésztőszervi panaszok többsége egy megfelelő táppal mind elkerülhető lenne! A CricksyDog tápokat állatorvosi szempontból is maximálisan megbízhatónak tartom, hiszen minden kritériumnak megfelelnek, ami a kutya egészséges fejlődéséhez szükséges. Amellett, hogy teljesértékű tápok, hypoallergén változatai az eleség allergiák kezelésére is kiválóan alkalmazhatók. Bátran ajánlom ezt a tápot minden kutyatulajdonosnak, akinek fontos kedvence hosszútávú egészsége!”