A CricksyDog csapata mindig is elkötelezett volt a legjobb kutyaeledelek és jutalomfalatok előállítása iránt. Ebben a folyamatban pedig kulcsszerepet játszik az egyik csapattagunk kiskutyája: Teo. Immár három éve Ő a CricksyDog elsőszámú tesztelője és főkóstolója, aki segít nekünk biztosítani, hogy termékeink a lehető legjobb minőséget nyújtsák a kutyusok számára.

Éppen 3 éve már, hogy megérkezett az első CricksyDog rendelés Teonak. Ennek kapcsán gondoltam rá, hogy elmeséljük a személyes Cricksy történetünket.

 

Ki is Teo?

Teo egy 3,5 éves fekete keverék kutya, aki közepes testűnek számít a maga 13 kilójával. Energiával teli, fiatal kutyus, aki minden helyzetben intézkedő és kíváncsi jellem. Még kölyök korában hoztuk el egy menhelyről és éli azóta is a boldog kutyusok mindennapjait. Amikor a kölyök tápról szerettünk volna váltani felnőtt kutyatápra, akkor találtunk egymásra a CricksyDog-gal. A többi pedig már történelem, ahogy mondani szokás!

 

Napi Rutin

Teo napja korán reggel kezdődik, amikor is elsőként egy sétát tesz a környéken, majd ezután kapja meg a Ted Hipoallergén Bárányos tápját. Naponta összesen 230 grammot kap, ezt két étkezésre bontva: reggelire és vacsorára. Az étkezés több részletre bontása számos előnnyel jár. Először is, segít fenntartani a kutya energiaszintjét egész nap, hiszen nem egyszerre kell megemésztenie a nagy mennyiségű ételt. Másodszor, a kisebb, gyakori étkezések csökkentik a gyomorproblémák és a habzsolás esélyét, ami egyébként Teo-ra is jellemző volt.

Az étkezések mindig a séta után történnek, hogy elkerüljük a bélcsavarodás veszélyét. A reggeli séta egészen rövid, hiszen se Teo, sem a gazdi nem az a korán kelő típus. Azonban a délutáni, esti séta akár 3-5 órás is szokott lenni. Vannak persze olyan napok is, amikor csupán az egészségügyi körre kerül sor, hiszen szükség van a pihenésre is.

Teo azon kutyák közé tartozik, akiknek nem elég csupán a fizikai fárasztás, ezért a séták gyakran feladatokkal és új trükkök tanulásával tarkítottak. Ilyenkor a sétákra elkíséri Teo-t a Trainy lazacos rizses jutalomfalat is. Így megfelelő motivációval sokkal könnyebben sajátíthatja el az új feladatokat.

 

CricksyDog Rendelések

A futár 6 hetente szokott csengetni Teo ajtaján a CricksyDog rendeléssel. A 10 kg-os száraztáp mellett, a csomag mindig tartalmaz 6db Ely konzervet. (Ezt rendelésenként változtatgatjuk, hogy épp melyik íz legyen.) Hetente egy étkezés szokott konzerv lenni, így azt nagyon különleges csemegeként élheti meg a kiskutya, amit mindig izgatottan vár.

A csomagban egy Mr. Easy szósz is érkezik, ami többféle módon szokott Teo elé kerülni. Ez egy különleges finomság, ami néha a tápjára öntve, máskor pedig egy úgynevezett „nyalitálon” kínálva érkezik, hogy még élvezetesebbek legyenek az étkezések.

Természetesen nem maradhat ki a rendelésből a (Teo szerinti) lényeg: a jutalomfalat sem. A Trainy falatkáit a sétákra és a feladatozásra tartogatjuk, míg a Friky kekszeket és Denty fogtisztítókat különlegesebb esetekben vesszük elő. Ilyen például, mikor vendégek érkeznek, vagy étterembe, kávézóba megyünk.

 

A „Munkakutya”

Teo rendszeresen jár be dolgozni a gazdival, hogy felügyelje a munkát. Irodai jelenléte nemcsak a hangulatot dobja fel, hanem biztosítja azt is, hogy minden új termék alaposan tesztelve legyen, hisz ő az első, aki kipróbálja az új ízeket. Teo segítségével biztosak lehetünk abban, hogy minden termékünk a legmagasabb minőséget képviseli, és minden falat örömet okoz a kutyusoknak.

Többek közt az ő lelkesedése és visszajelzései alapján hozzuk meg a végső döntést, hogy melyik is legyen a legújabb termék a jelöltek közül. Teo hűsége és szakértelme elengedhetetlen része a csapatunknak, és büszkék vagyunk arra, hogy ő a CricksyDog főkóstolója.

Alábbi cikkeink még érdekelhetnek:

Pamika, a válogatós bichon

Pamika, a válogatós bichon

Kérdező: Azt szeretném kérdezni, hogy mit tudnék tenni egy igen válogatós rossz evő kutyusommal. Pamika egy bichon havanese kutyus, aki 2 közönséges cicával lakik együtt. Nincs olyan, hogy kedvenc kaja, sőt legtöbbször nem is hajlandó másodjára sem ugyanabból a...

bővebben
Függetlenül ellenőrzött
39915 vélemény